تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: مشکل در شبکه کردن pc و لپ تاب به صورت بیسیم

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش شما network discovery رو فعال کن
    داخل advaced sharing باشه فک کنم

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
    بنظر شما اسمه به این قشنگی ، اسم پسره ؟؟
    ............
    خب شما اول رو ایکون وا فای راس کلیک کن بعد
    open network and sharing center اینو بزن .

..............................................
    وارد این صفحه که شدی اونجایی که بافلش نشون دادم رو بزن.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

.........................
    بعد میرسی اینجا .. در اینجا شاید واسه شما هنوز HomeGroup ساخته نشده باشه ( بعدا Create HomeWork رو بزنی . )
    ولی بهر حال اون گزینه رو که با پیکان نشون دادم رو داری .
    .................................................. ...
    در نهایت میرسی به این صفحه که تنظیمات مهم رو انجام میدی . طبق فلش تنظیماتت باید اینجوری باشه .

................................................
    بعد از تنظیمات اون . دکمه سر برگ های دیگرو انتخاب کن و تنظیمات زیر انجام بده . مثلا زیر من تنظیمات Guest orPublic رو گذاشتم . واسه private هم همینکارو کن.
    Last edited by roya.rashidi; 03-09-2014 at 01:59.

2. 2 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شرمنده نام کاربری رو دقت نکردم
    منظور از homework همون homegroup هست دیگه؟ :what:

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده نام کاربری رو دقت نکردم
    منظور از homework همون homegroup هست دیگه؟ :what:

اره مرسی که گفتی درسش کردم. چه دقت بالایی .

5. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چرا اینقدر سخت کردین؟ وقتی پی سی با کابل وصله و لپ تاپ بصورت وایرلس وصله یعنی با هم شبکه هستن دیگه. Network discovery رو هم که دوستان توضیح دادن. نیاز به آی پی دادن به صورت دستی هم نیست چون مودم dhcp داره. حالا رو desktop آیکون network (روی اکس پی my network places) رو فعال کنید. بعد هم برید تو قسمت network (همین آیکون که فعال کردید) بعد کامپیوتر هایی که به مودم (به هر طریقی چه وایرلس چه با کابل) وصل هستن رو میبینید.
    هر پوشه ای رو هم که میخواین به اشتراک بگذارید به قسمت properties اون پوشه میرید و تب sharing and security و اون پوشه رو شیر میکنید.

Sent from my XPERIA ZR

7. این کاربر از joofer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بنظر شما اسمه به این قشنگی ، اسم پسره ؟؟
    ............
    خب شما اول رو ایکون وا فای راس کلیک کن بعد
    open network and sharing center اینو بزن .

..............................................
    وارد این صفحه که شدی اونجایی که بافلش نشون دادم رو بزن.

.........................
    بعد میرسی اینجا .. در اینجا شاید واسه شما هنوز HomeGroup ساخته نشده باشه ( بعدا Create HomeWork رو بزنی . )
    ولی بهر حال اون گزینه رو که با پیکان نشون دادم رو داری .
    .................................................. ...
    در نهایت میرسی به این صفحه که تنظیمات مهم رو انجام میدی . طبق فلش تنظیماتت باید اینجوری باشه .

................................................
    بعد از تنظیمات اون . دکمه سر برگ های دیگرو انتخاب کن و تنظیمات زیر انجام بده . مثلا زیر من تنظیمات Guest orPublic رو گذاشتم . واسه private هم همینکارو کن.

ممنون از وقتی که گذاشته بودی من اینکارا رو هم انجام داده بودم اما همچنان شبکه نیستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چرا اینقدر سخت کردین؟ وقتی پی سی با کابل وصله و لپ تاپ بصورت وایرلس وصله یعنی با هم شبکه هستن دیگه. Network discovery رو هم که دوستان توضیح دادن. نیاز به آی پی دادن به صورت دستی هم نیست چون مودم dhcp داره. حالا رو desktop آیکون network (روی اکس پی my network places) رو فعال کنید. بعد هم برید تو قسمت network (همین آیکون که فعال کردید) بعد کامپیوتر هایی که به مودم (به هر طریقی چه وایرلس چه با کابل) وصل هستن رو میبینید.
    هر پوشه ای رو هم که میخواین به اشتراک بگذارید به قسمت properties اون پوشه میرید و تب sharing and security و اون پوشه رو شیر میکنید.

Sent from my XPERIA ZR
    شاید مشکل من تو انتخاب سرورمه، من سرورمو لپ تاپ قرار دادم باید پی سی باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Sent from my XPERIA ZR
    تو لیست نتورک های من اصلا پی سی مو نشون نمیده، فق لپ تاپمو نشون میده با مودمممو

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو لیست نتورک های من اصلا پی سی مو نشون نمیده، فق لپ تاپمو نشون میده با مودمممو
    خب معلومه نشون میده . سرور ندارید شما . این شبکه ها هر کامپیوتری هم کلاینت هست هم سرور . ای پی رو هم بصورت دستی بده . درس میشه
    192.168.0.3
    192.168.0.2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب معلومه نشون میده . سرور ندارید شما . این شبکه ها هر کامپیوتری هم کلاینت هست هم سرور . ای پی رو هم بصورت دستی بده . درس میشه
    192.168.0.3
    192.168.0.2
    عزیزم میگم کاری که شما گفتیو انجام داده بودم نشد آی پی هم که داده بودم، حالا چاره چیه؟ یعنی چی که خب معلومه نشون نمیده

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزم میگم کاری که شما گفتیو انجام داده بودم نشد آی پی هم که داده بودم، حالا چاره چیه؟ یعنی چی که خب معلومه نشون نمیده
    یعنی اینکه اگه نشون میداد که دیگه مشکلی نبود و شما اینجا نبودی عزیزم
    بنظرم مستقیم بزن با کابل شبکه و لپتابتو شبکه کن ببین شبکه میشه . حالا مطمعنی کابل اینات سالمن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •