تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: Resident Evil Revelations 2 تائید شد

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

من از زامبی کشی خوشم میاد
    اویل 5 و 6 که عاشقون بودم.(خیلیا ازشون متنفرن)
    قبلیارو بازی نکردم
    از رولیشنز 1 متنفر بودم.(بخاطر محیط خشک و گیم پلی ساده و گرافیک ضعیف و اکشن نبودن)
    اما خیلیا دوسش داشتن
    من دوس دارم بازی گیم پلی نسبتا پیچیده و اکشن و پر از صحنه های جذاب باشه
    بنظر شما من با سبک ترسناک واقعی و همون که میگن ریشه های اویل مشکل دارم یا نسخه های خوبیو بازی نکردم؟
    با این حساب رولیشنز 2 بدردم میخوره یا نه؟

2. این کاربر از goldenmember بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

قبلیارو بازی نکردم
    از رولیشنز 1 متنفر بودم.(بخاطر محیط خشک و گیم پلی ساده و گرافیک ضعیف و اکشن نبودن)
    اما خیلیا دوسش داشتن
    بنظر شما من با سبک ترسناک واقعی و همون که میگن ریشه های اویل مشکل دارم یا نسخه های خوبیو بازی نکردم؟
    تمام قشنگی سری اویل به اینه که کمتر بکشی و تیر کمتری شلیک کنی. برای همینه که شماره های 5 و 6 کلی بهش انتقاد وارد شد.
    توی بازی مثل اویل تنها چیزی که مهم نیست گیم پلی و گرافیکه! کما اینکه از اول هم گیم پلی خیلی خوبی نداشت و ملت کلی اعصابشون خراب میشد تا یاد بگیرند چه طوری کاراکترهای بازی رو کنترل کنند.
    به نظر من شما اگر دسترسی دارید Resident Evil remake (با شبیه ساز Wii میتونید بازی کنید) ، شماره 2 ، شماره 3 ، Code Veronica و 4 رو بازی کنید. یک مقداری که داستان دستتون اومد 0 رو بازی کنید
    Outbreak ها چرند و مزخرف هستند، 5 و 6 رو هم که بازی کردید و میدونید داستان چیه.
    اگر نتونید با سه شماره اول ارتباط برقرار کنید معنیش اینه که با هیچ بازی Survivor Horror دیگه ای نمیتونید به خصوص بازیهایی مثل Silent Hill که به شدت در قیاس با اویلها خسته کننده هستند.
    البته به طور کلی سلیقه هر نسل با نسل قبلش فرق میکنه. زمانی که هم نسلهای من با سگا و میکرو حال میکردند یک دفعه معجزه ای به نام PS توی کلابها و گیم نتها اومد جلو و اولین خاطره هایی که از بازیهای این سبک داریم اویلهای 1 و 2 و 3 هستند. پس طبیعی هستش برای ما پیرمرد پیرزنها اون سبک جذابیت بیشتری داشته باشه
    ما نسلی هستیم که سرپا میرفتیم توی پارک محل، یه دونه سکه 5 تومانی (50 ریالی) مینداختیم توی دستگاه. نیم ساعت Mortal Kombat بازی میکرید و با مشت و لگد میکوبیدیم روی سه تا دکمه که معمولا هم درست کار نمیکرد آخر سر هم ساعتها در مورد فنهایی که روی رفیقمون زده بودیم و نزده بودیم برای هم خالی میبستیم یک مقداری درک نسل ما برای دوستانی چون شما که بازی اکشن دوست دارید و سرشار از انرژی و نشاط هستید سخته

4. 8 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

تمام قشنگی سری اویل به اینه که کمتر بکشی و تیر کمتری شلیک کنی. برای همینه که شماره های 5 و 6 کلی بهش انتقاد وارد شد.
    توی بازی مثل اویل تنها چیزی که مهم نیست گیم پلی و گرافیکه! کما اینکه از اول هم گیم پلی خیلی خوبی نداشت و ملت کلی اعصابشون خراب میشد تا یاد بگیرند چه طوری کاراکترهای بازی رو کنترل کنند.
    به نظر من شما اگر دسترسی دارید Resident Evil remake (با شبیه ساز Wii میتونید بازی کنید) ، شماره 2 ، شماره 3 ، Code Veronica و 4 رو بازی کنید. یک مقداری که داستان دستتون اومد 0 رو بازی کنید
    اگر نتونید با سه شماره اول ارتباط برقرار کنید معنیش اینه که با هیچ بازی Survivor Horror دیگه ای نمیتونید به خصوص بازیهایی مثل Silent Hill که به شدت در قیاس با اویلها خسته کننده هستند.
    البته به طور کلی سلیقه هر نسل با نسل قبلش فرق میکنه. زمانی که هم نسلهای من با سگا و میکرو حال میکردند یک دفعه معجزه ای به نام PS توی کلابها و گیم نتها اومد جلو و اولین خاطره هایی که از بازیهای این سبک داریم اویلهای 1 و 2 و 3 هستند. پس طبیعی هستش برای ما پیرمرد پیرزنها اون سبک جذابیت بیشتری داشته باشه
    ما نسلی هستیم که سرپا میرفتیم توی پارک محل، یه دونه سکه 5 تومانی (50 ریالی) مینداختیم توی دستگاه. نیم ساعت Mortal Kombat بازی میکرید و با مشت و لگد میکوبیدیم روی سه تا دکمه که معمولا هم درست کار نمیکرد آخر سر هم ساعتها در مورد فنهایی که روی رفیقمون زده بودیم و نزده بودیم برای هم خالی میبستیم یک مقداری درک نسل ما برای دوستانی چون شما که بازی اکشن دوست دارید و سرشار از انرژی و نشاط هستید سخته
    واااااااااااااااای که باخوندن دو خط آخر کلی خاطره زنده شد

6. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نه خبری از زیرو نیست، اگه بود که من کلاهمو دو لبه پرت میکردم رو هوا
    راستی علی تاپیک همین اویل رو نمیزنی؟
    حامد جان تا اساتیدی مثل شما هستن ما جسارت نمی کنیم
    راستش من خیلی توی اخبار بازی نیستم ...
    دیگه مثل قبل زیاد بازی نمی کنم و فقط بازی های خاص بازی می کنم . مثل دارک سولز و فوتبال و ...
    البته با تعریف های شما رفتم Revelation 1 رو شروع کردم
    راستی خبری از دارک سولز 3 شد خبرم کن

8. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

نه من مشکلی با سبک ترسناک ندارم. دوست دارم تو یه جای آروم مثلا یه زامبی کله خر بیاد جلوم منم جامو خیس کنم.اما از این گیم پلی های خیلی ساده مثلا نتونی موقع راه رفتن تیراندازی کنی و این حرفا کفرمو در میاره.
    آخه یعنی چی؟

البته منم خیلی گیمر جدیدی نیستم 10 ساله تو این کارم فقط چون از 7 سالگیم شروع کردم بازی کردنو خیلی ناشی بودم.بعد کلا اویل و این چیزازو حالیم نبود. تا اینکه با رزیدنت اویل پنج شروع کردم.پنجو که تموم کردم رفتم سراغ چهار.ولی چون با موس نمیشد بازیش کرد . گرافیک پایینی داشت و گیم پلیش یجوری ساده بود بیخیال شدم.
    تا اینکه راکون سیتی اومد.حالم ازش به هم میخورد.آشغال بود
    بعد شیش اومد.عاشقش شدم.فقط به قول شما کمبود گلوله و چالش زیاد حس نمیشد و لگداش خیلی خیلی کارساز بود و کارو راحت میکرد.

کل تاریخچه اویل من همینه.
    Last edited by goldenmember; 15-09-2014 at 12:37.

10. این کاربر از goldenmember بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

قبلیارو بازی نکردم
    اما خیلیا دوسش داشتن
    این دو تا عکس رو ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این دو برگ مربوط میشه به چیزی حدود 10 یا 11 سال پیش که داشتم سایلنت هیل 3 بازی میکردم و این امار و ارقام برای باز کردن در یک اتاق داخل بیمارستان هستش.
    دقیقا دو ساعت وقت گذاشتم تا تونستم رمز در اتاق رو رمزگشایی کنم
    می خوام اینو بگم که بحث سر خود نام Evil نیست، کلا حتا اگه اسم بازی هر چیز دیگه ای بود باز تفاوت نمیکرد چون سبک بازی ها اکشن شده و گیمرها الان دیگه حوصله ندارن فکر کنن، فقط می خوان هر چه سریع بازی ادامه پیدا کنه و برن جلو و تموم کنن، گیمرها الان دوست ندارن که پازل حل کنن و فسفر بسوزونن چه بسا که اصل گیم یعنی همین فسفر سوزوندن و لذتش به همینه
    من یادمه بازی هایی تموم کردیم که کلا زبانشون کلا ژاپنی بود یعنی نسخه امریکایی نداشتن ولی باز بازی میکردیم و حل میکردیم و لذت میبردیم.
    البته بگم که ریا نباشه ها

12. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم واسه کرایسیز 1 خیلی فسفر سوزوندم، یادش بخیر بازی های قدیمی چه حال و هوایی داشتن

14. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

9

تو ورژن یک بجز اون دختره که شبیه هشت پا بود هیچ کدوم ترسناک نبودن همشون چندش اور بودن فقط
    داستانشم اصلا قشنگ نبود . من دوس دارم محیط بازی همه جا باشه .
    خداکنه تو این ورژن اینارو اصلاح کنن
    Last edited by roya.rashidi; 24-09-2014 at 19:09.

16. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حیف کریس و جیل که تو ورژن یک بازی حروم شدن!

19. 2 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •