ممنون از پاسختون![]()
ممنون از پاسختون![]()
تاجایی که دیدم،خرید هواوی شانسی هست.خواهر بنده همزمان با من گوشی هواوی خرید که تاحالا چندبار فرستاده تعمیر.یکبار گارانتی کلا گوشیو تعویض کردن
به عنوان گوشی دوم عالیه،نسبت به امکاناتی که داره قیمتش معرکه است ولی همیشه از قدیم گفتن هیچ گرونی بی دلیل نیست و هر ارزانی هم دلیلی داره
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
Last edited by mehrabooni; 02-09-2014 at 14:53.
سلام،
به نظر من اگر دنبال اسم و برند و کلاس نباشی یه نگاهی به گوشی های glx هم بکنی بد نیست.
Sent from my SKY using Tapatalk
دروغ میگه!!!!!!!!
شما جی ال ایکس و دیمو نخر که سرت بدجور کلاه میره!!!!!!!!!!!
توی فامیلمون هرکی خریده ناراضی بوده و اتفاقا داییم بعد از یک هفته رفت مغازه کارش به دعوا کشید واسه همین دادگاه داره
اول، من مثل بعضیا نگفتم برو اینو بخر یا اونو بخر. گفتم یه بررسی کن دوم، دایی شما اعصاب نداره چه ربطی به جی ال ایکس داره. سوم، خودم الان یک ساله که یه اسکای دارم کاملا هم ازش راضیم. الانم دارم با همون اینجا مینویسم. دفعه بعد هم که بخوام گوشی بخرم حتما glx را به عنوان یه گزینه بررسی میکنم.
Sent from my SKY using Tapatalk
اگه دستت پول داری آیفون بخر.توی خرید ایفون شک نکن.اگه راضی نبودی واسه فروشش مشکلی نداری چونکه مشتری هم زیاد داره حتی خودم ازت میخرم ولی مطمئن باش راضی میشی
پ ن :: گول حرفهای صدا سیما رو نخور که میان با آب و تاب از جی ال ایکس تعریف میکنن و حرف های این فروشنده هایی که نماینده جی ال ایکس هستن اصلا باور نکن چونکه دقیقا مثل قضیه ی کرم حلزون دارن کلاه میزارن سر ملت
اگه اندازه یک صفحه نمایش برات مهم نیست xperia v رو هم بررسی کن. ۴.۴ اینچ هست. گوشی خوش دستیه. ضد آب هم که هست.
Sent from my XPERIA ZR
با تشکر از دوستان عزیز. پس از رد شدن هووایی و ماندن گزینه xperia sp میخواستم بدونم برا کسی که میخواد چند سال داشته باشتش و با توجه به اینکه احتمالا آپدیت جدید نمیاد انتخاب خوبیه ؟راسته که میگند از نظر آنتن دهی وای فای ضعیفه ؟
![]()
در اندروید 4.1، این مشکل بسیار به چشم می آمد. اما با آپدیت به 4.3، خیلی بهتر شد و تقریباً رفع شد ولی اگر نکته بین باشید،
این مشکل در 4.3 نیز به چشم خواهد آمد.
یعنی میتونه اذیت کننده باشه ؟ بردش مثلا تا چه حدی هست؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)