اون تبدیل ide به ساتا براتون گذاشته بود احتمالا برقشو شما نداشتید اون گذاشته و درایو کار کرده بازم از تنظیمات بوت اگر روی سی دی رام بزارید بازم در این حالت کار میکنه
اون تبدیل ide به ساتا براتون گذاشته بود احتمالا برقشو شما نداشتید اون گذاشته و درایو کار کرده بازم از تنظیمات بوت اگر روی سی دی رام بزارید بازم در این حالت کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو تا تصصویر... فقط مییخوام بدونم که من وصل گردم چرا برق نمیزد به دستگاه بردم اونجا از خودش یکی خریدم گفت این سوخته ... شایدم خراب بهم داد....بعد یکی دییگه خریدم گفتم اینم سوخته بود تعمیر کرم بعد وصل کردم کلا بوتو از اول تعریف کردم
نه من برقشو وصل کردم دستگاه روشن نمیشد روشن بشه که خودم بودتو بلدم برم اولویت بندی کنم
پس همون تبدیلتون ایراد داشته اگه تبدیل مشکلی نداشته باشه بایستی کار کنه و راحت میتونید تنظیمات بوتشو انجام بدهید
خب یکی نو خریدم خودم گذاشتم نشد بردم اونجا بجز مال خودش که گذاشتم ههمون حرفی قلمبه سلمه زد ...یعنی باید پاور وصل کدی روشن بشهسی رام ؟ من امتحان کردم نشد؟؟
یعنیی به پاور وصل کدنش کار دیگه ای داشت که من وصل کردم نشد و اون زد دستگا روشن شد؟
Last edited by changi22; 02-09-2014 at 12:56.
سلام
برد شما چون پورت IDE نداشته از تبدیل ساتا استفاده شده
سی دی رام شما هم بجز یک کابل پاور و یک کابل دیتا چیز دیگه ای لازم نداره که روشن بشه ( اگه این اتصالات مشکل نداشته باشند و ولتاژ و واتاژ رو تامین کنند کافیه البته به شرطی که دستگاه شما و تبدیلش مشکل نداشته باشه )
اون طرفت فقط حرف مفت زده
نه مشکلیی نداشته نم قشنگ همون کارو کردم وصل کردم اول تبدییل از خوش خریدم بعد گفت تبدیلو سوزوندیی بلد نبودیی ... دومیی که از یک جای دیگه خریدم بودم که باز امتحانن کردم دستگاه روشن نمیکرد بردم پیشش بهم گفت ایینم سوزوندیی تعمیرش کردم بعد بوتتو از اول تعریف کردم و مادر بردت هم ممششکل داشت و ..... از اینچییزا شایید هم مال خودش سوخته بود خلاسه 25 از گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)