ممنون از راهنماییتون
این قرص ها که گفتید عوارضی نداره؟آخه برنامه داریم یارانه ای که می گیریم زیادتر بشه
فرضاً از الآن تا دو ماه دیگه استفاده کنم اثراتش تا کی می مونه تو بدن؟
ممنون از راهنماییتون
این قرص ها که گفتید عوارضی نداره؟آخه برنامه داریم یارانه ای که می گیریم زیادتر بشه
ببینید دوست عزیز هر چیز یک مرز اعتدال داره.ممنون از راهنماییتون
مثلا" اگر ویتامین بدنتون کم بشه دچار مشکل میشید و اگر زیاد هم بشه باز دچار مشکل میشید.
منتها چون آزمایش خاصی برای ویتامین ها وجود نداره تست باید به صورت آزمون و خطا اجرا بشه یعنی شما باید ابندا دارو رو تا چند ماه مصرف کنید و بعدش اگه دید تاثیر خوبی داره تا یه دوره چند ماهه دیگه مصرف کنید سپس کنارش بزارید.
اکثر دارو های تقویتی اینجوری هستند. ( مکمل ها و مولتی ها)
بنظر من باید علت و بیماری زمینه ای در شما مشخص بشه نه اینکه فقط با یه سری دارو سرپوشی بشه.
بله؛اصلا تاثیری روی سرماخوردگی نداره؛عرض کردم که؛برای پیشگیری از آنفلونزا؛البته خیلی جاها این واکسن رو به اشتباه یا حتی به عمد واکسن سرماخوردگی معرفی میکنن که اصلا همچین چیزی وجود نداره!
امروز رفتم آزمایش دادم یه چک آپ کامل.اا نکته جالب این بود که بنده خدا کسانی که می خواستن آزمایش گیری را آماده کنن انگار با دیدن HIV خیلی ترسیده بودن.اول که برچسب روی لوله ها رو اشتباه زدن بعد که یکیشون اومد از دست چپم خون بگیره با فاصله از رگ سوزن رو فرو کرد دید نخیر خبری از خون نیست همکارشون اومد گفت به رگ نزدی در آورد و زد به دست راستم و یکی دو تا سوتی دیگه هم دادن...آخر سر با ترس پرسید برای چی این آزمایش ها رو میدی؟؟!!جوابش هم 9 روز دیگه میاد
سلام
بنده هر سال از شروع فصل پاييز تا آخر زمستان دچار سرما خوردگي همراه با بدن درد مي شوم و براي تسكين درد مجبور به مصرف آنتي هيستامين زيادهستم.با توجه به عوارض مصرف زياد اين دارو چه توصيه يا پيشنهادي براي من داريد؟ممنون
شما حتما ببین انحراف بینی داری یا خیر
عفونت گوش
و نیز عکس از سینوسها
در نهایت این که به دلیل الودگی هوا و ویروسها و نیز حساسیت حتما باید هر روز مثل مسواک صبح و شب بینی ات را با اب نمک بشوری
یک سرنگ بزرگ و سرم اب نمک بگیر و هر روز اب را با فشار در بینی بفرست و از دهان تحلیه کن با فرت کشیدن بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)