متاسفانه هیچ عکسی رو به من نشون نمیده.اولش ارور میده که اکانت شما قفل شده و باید به چند سوال پاسخ بدید
بعد این ارور رو میده
no verification methods are currently available. Please come back later.
متاسفانه هیچ عکسی رو به من نشون نمیده.اولش ارور میده که اکانت شما قفل شده و باید به چند سوال پاسخ بدید
بعد این ارور رو میده
no verification methods are currently available. Please come back later.
باید مدتی صبر کنید، چون احتمالا یک بار اشتباهی رو در دادن اطلاعات مرتکب شده اید.
البته این مشکلات بیشتر زمانی پیش میاد که نام پروفایل با ایمیل زیاد هماهنگی نداشته باشه.
میتونین در بخش فراموش کردن پسورد و وارد کردن ایمیل، بخواهید پسوردتون رو به ایمیل بفرسته و پس از یکی دو روز صبر کردن، از اون طریق وارد صفحه خودتان بشید.
اگر از بلاکینگ درش آوردین، دیگر محدودیتی برای اینکه پروافایلش رو نبینید وجود نداره.
ازش بخواهید به جای سرچ کردن آدرس پروفایل شمارو وارد کنه.
اگر روی اسمتون کلیک کنید، آدرس پروفایل فیسبوکتون دیده میشه، مثلا :
facebook.com/S0R3NA رو اگر مشخص کرد این لینک رو براش بفرستید، یا برعکس آدرس پروفایلش رو بگیرید به جای سرچ کردن.
اگر باز هم نرفت، یعنی یکی از طرفین هنوز UNBLOCK نکرده.
اکانت فیس بوکم یهو به پیج تبدیل شده
توروخدا اگه میشه کمکم کنید . اکانت فیس بوکم رو تو گوشی داشتم کار میکردم که یهو ساین اوت شد و دوباره خواستم واردش بشم واسم نوشت که از طریق گوشی نمیتونی وارد بشی و از طریق وب باید بری . چون من نرم افزار فیس بوک میرفتم
بعد وقتی با لپ تاپ وصل شدم دیدم ازم چندتا سوال پرسید مبینی بر اینکه میخوای پیج ت چطوری باشه مثلا بیزنس و ... داشت ماهم فکر کردیم نوع فیس بوکمونو میگه همرو جواب دادیم دیدم یهو اکانتم تبدیل شده به پیج با 6تا لایک :(((((((((((
چطوری میتونم به اکانت تغییرش بدم :((((
در فیس بوک امکان اینکه برای پستمون زمان تعیین کنیم تا در زمان مشخص عمومی بشه وجود داره؟
همه این کارها رو انجام دادم ولی باز هم مشکلم به همان صورت باقی هست
سلام
کسی نمیدونه چجوری میشه تمام دوستامونو یکدفعه به یه گروه فیسبوک وارد کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من با پروفایل برادرم که میرم. مثلا بزنم photos by ali mohammadi
مل عکس هایی که حتی دیگران هم به اشتراک گذاشتن که اسمی از این برده شده نشان میده
یا عکس هایی که لایک کرده باشه و ... .
اما این گزینه ها اصلا برای من وجود نداره!
چطور میشه فعالش کرد؟
من چند روزه فیسبوک برام باز نمیشه
ارور زیر رو میده
Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Cannot communicate securely with peer: no common encryption algorithm(s). (Error code: ssl_error_no_cypher_overlap)
کجای تنظیمات برم دیگه با https وارد نشه؟
ساعت و تاریخ کامپیوترتون رو درست و به روز کنید، نباید مشکل خاصی باشه !
بعضی وقت ها هم مرورگر فایرفاکس چنین مشکلاتی ایجاد میکنه، از گوگل کروم پس از آپدیت زمان و تاریخ استفاده کنید.
سلام
دیدی یک سری افراد بیمار میان اکانت قلابی برخی افراد رو می سازند؟ بعد به فیس بوک که گزارش بدی بدون خطا و اطمینان میفهمه و اونها رو حذف میکنه؟
چطور تشخیص میده به نظرتون؟ اگر بگید از مجل دیگر وصل شده باشه که نمیشه. چون ممکنه من از مثلا کرما برم خوزستان زندگی کنم و اکانت واقعی من باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)