شما چگونه ویندوز ۷ اورجینال خود را ب ۸ اورجینال بدون پرداخت هزینه ارتقا داده اید ؟؟؟ خیلی برام جالبه که بدونم!!
خوشال میشیم بیشتر توضیح بدین...که ویندوز 9 بزودی می اید و 8.1 به درد نمیخورد این حرف کاملا غیر منطقی است
شما چگونه ویندوز ۷ اورجینال خود را ب ۸ اورجینال بدون پرداخت هزینه ارتقا داده اید ؟؟؟ خیلی برام جالبه که بدونم!!
خوشال میشیم بیشتر توضیح بدین...که ویندوز 9 بزودی می اید و 8.1 به درد نمیخورد این حرف کاملا غیر منطقی است
Last edited by HOJ-JAT; 31-08-2014 at 23:36.
بله بدون پرداخت هزینه ... هنگامی که دستگاه را در سایت ASUS رجیستر کردم یک سریال برام ایمیل شد که امکان آپگرید ویندوز 7 به 8 بود فقط برای نسخه Enterprise باید 40 دلار پرداخت میکردم و نسخه Pro بدون هزینه بود.
این ارتقا شما ربطی ب ماکروسافت و ویندوز نداره این مربوط ب بخش ساپرت ایسوس میشه و هیچ تضمینی نیس ایشون که توشیبا میخرن ۸.۱ رو ب ۹ ارتقا بده
راستی مدل ایسوس شما چیه؟؟ جالب شده برام چون هزینه این کاری که ایسوس برا شما کرده حدود ۱۱۰ دلار هست
من نگفتم وختی وین 9 بیاد دیگه وین 8 ب درد نمیخوره.وین 8 هنوز خودش تو اجرای بعضی نرم افزارا مشکل داره واسه همین خیلیا مجددا برمیگردن به وین 7.من خودمم الان دوباره 7 زدم رو pc.چه بسا وین 9 هم چند وقتی همینطوری باشه.راستی مشکل مصرف بالای باتری کلا تو ویندوز یا تو وین 8 بیشتره؟
ایسوس K55VD... من هم نگفتم بر میگرده به مایکروسافت یکی از مزایای ویندوز اورجینال به نظر من پشتیبانی برخی برند ها میتونه باشه.
فایل داخل Re_drive در شاخه ویندوز پاک شده برای MSI BurnRecovery
چگونه برگردانده شود
درایو مخفی سالم است
با سلام.
سوالتون جوابش عموما نه هست به چند دلیل.
اول : در ویندوز های ۸ که شرکت ها به صورت پبش فرض رو لپ تاپ ها نصب می کنند از سیستم پارتیشن بندی gpt استفاده شده. عموما نرم افزار ریکاوری پیش فرض به تغییر پارتیشن ریکاوری حساسند و در صورت تغییر در بوت یا سایز پارتیشن ریکاوری درایو ریکاوری از کار می افته.
سیستم gpt از کپی برداری سکتور به سکتور پارتیشن بندی پشتیبانی نمی کنه لذا نمی تونین پارتیشن بندی رو به یه لپ تاپ دیگه انتقال بدین
دوم : برخی تغییرات که توی ویندوز ارایه شده توسط شرکت داده می شه.
مثلا من ویندوز اورجینال لنوو رو روی سیستم دیگه غیر لنوو سعی کردم نصب کنم نشد! هر چند تغییرات خاصی روش داده نشده بود.
سوم : مساله لایسنسش هست. قدیم سریال رو کف لپ تاپ می چسبوندن. جدیدا با استفاده از تکنولوژی slp سریال به صورت کد شده در بایوس ذخیره می شه. مزیتش اینه که برای فعال سازی دیگه به اینترنت نیاز نداره و پس از نصب اتوماتیک فعال می شه. اما سریال کاملا غیر قابل برداشت می شه. اگر هم بخواین ویندوز رو کرک کنین دیگه چه فرقی با نسخه های دیگه داره!
البته اگر قید سریالو بزنین و با استفاده از تکنیک دی وی دی ریکاوری و فرمت کامل هارد می شه ویندوز رو به سیستم دیگه منتقل کرد
آپدیت : توضیحاتی که دادم مربوط به انتقال ویندوز به سیستم دیگه بود. بنده فکر کردم شما می خواین از ویندوزتون روی چند سیستم استفاده کنین. در مورد مشکل شما همون قسمت اول توضیحات صادق هستش
Last edited by Public Enemy; 03-09-2014 at 14:04.
با سلام
من یه سوال از اساتید درام و اونم اینه که آیاخرید یه وین اوریجینال و نصب اون رو لپ تاپ آیا سرعت بسیار بالاتری نسبت به یه ویندوز رایگان (قفل شکسته های موجود در بازار) داره یا اساسا نه ؟
بستتگی ب کرکش داره
من که تغییری ندیدم ویندوز اورحینال بدرد ایران نمیخوره
من دو عدد لپ تاپ دارم هر دو ویندوز سون ولی یکی اوریجینال و سیستم دیگر غیر اوریجینال اما هیچ تغییری در سرعت سیستم ها ندیدم تغییرات اندک هست اما مربوط به اوریجینال بودن یا نبودن ویندوز نیست مربوط به پروسه ها و برنامه هاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)