تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: خرید کارت گرافیک جدید

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سافایر یه شرکت خیلی خوبه دلیلی نست خرید نشه ازش مگر این که شرکت دیگه ای باشه که مزیتی داشته باشه که باعث بشه ما به سمت اون شرکت بریم سافایر هم خوبه اگر خرید کردید پشیمون نمیشید بعد کارت GTX TITAN BLACK هم 500 وات مصرف نداره
    دوست عزیز عزیز اگه سرچ کنی نوشته برای گرافیک r9 270 باید پاور 500وات حداقل درنظر گرفت برای مصرفش اونوقت شماtitan black رومیگید 500وات خیلی خوبه که گرافیک 3الا4ملیونی رویه پاور 200وهزار 300تومنی میچرخه باکل قطعات جوری میگید که پاورفقرا راحت این گرافیکtitan بکشه کشیدن که میکشه ولی خطرات خودشوداره توکامپیوتر شماتوهرسایت تست مصرف سیستم بری با گرافیکr9 270xتست کنی شاید مصرف سیستمو450وات بگه ولی بهت پیشنهاده پاور 600واتو بهت میده

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوست عزیز عزیز اگه سرچ کنی نوشته برای گرافیک r9 270 باید پاور 500وات حداقل درنظر گرفت برای مصرفش اونوقت شماtitan black رومیگید 500وات خیلی خوبه که گرافیک 3الا4ملیونی رویه پاور 200وهزار 300تومنی میچرخه باکل قطعات جوری میگید که پاورفقرا راحت این گرافیکtitan بکشه کشیدن که میکشه ولی خطرات خودشوداره توکامپیوتر شماتوهرسایت تست مصرف سیستم بری با گرافیکr9 270xتست کنی شاید مصرف سیستمو450وات بگه ولی بهت پیشنهاده پاور 600واتو بهت میده
    سیستمی با پردازنده i7 و گرافیک Titan Black و 5 تا فن 12 سانتی و هارد و SSD و رایتر و 6 تا دستگاه USB و ... در ماکسیموم مصرفش از مرز 520 وات عبور نمیکنه!
    که بهتره حداقل پاور 550 وات استفاده بشه!

*حداقل پاور پیشنهادی حدود 460 وات هست!

برای R9 270x هم حداقل پاور پیشنهادی حدود 395 وات هست!
    و حداکثر توانی که سیستمی با پردازنده i7 و گرافیک r9 270x و 5 تا فن 12 سانتی و هارد و SSD و رایتر و 6 تا دستگاه USB و ... مصرف میکنه به 450 وات هم نمیرسه!

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سیستمی با پردازنده i7 و گرافیک Titan Black و 5 تا فن 12 سانتی و هارد و SSD و رایتر و 6 تا دستگاه USB و ... در ماکسیموم مصرفش از مرز 520 وات عبور نمیکنه!
    که بهتره حداقل پاور 550 وات استفاده بشه!

*حداقل پاور پیشنهادی حدود 460 وات هست!

برای R9 270x هم حداقل پاور پیشنهادی حدود 395 وات هست!
    و حداکثر توانی که سیستمی با پردازنده i7 و گرافیک r9 270x و 5 تا فن 12 سانتی و هارد و SSD و رایتر و 6 تا دستگاه USB و ... مصرف میکنه به 450 وات هم نمیرسه!
    دوست عزیز اگه تویه سایت تست مصرف سیستم بری
    باگرافیک titanوr9 270x روبهت یه پاور 600وات بهت پیشنهادمیده
    گفتم که مصرف شاید رو 400و450نشون بده ولی باید600وات درنظر بگیری
    واگه لینک بزاریدکه شرکت سازنده 390 مصرف r9 270x گذاشته شده باشه تا ما یادبگیریم ویه لینک تست مصرف که برای شرکت گرین که شما خیلی قبولش داری میگی خیلی خوبه باپایین ترین مصرف سخت افزاری باگرافیک r9 270xتست کن پایینه 600وات پاور پیشنهاد نمیکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

وقتی سیستم تو حالت لود کامل حدود 530 وات مصرف داشته باشه باید حداقل! یه پاور 600 وات براش انتخاب کرد به دو دلیل:
    اول اینکه توان پاور به مرور زمان کم میشه، این افت زیاد نیست ولی وقتی صحبت از لب مرز بودنه باید بهش توجه کرد
    دوم اینکه توان مصرفی سیستم در هنگام بازی تقریباً به حداکثر میرسه و این حالت ممکنه تا بیش از 7-8 ساعت به طور مستمر ادامه داشته باشه. اگه پاور سیستم لب مرز انتخاب شده باشه تمام این مدت در حالت فول لود کار میکنه که همین باعث میشه عمر قطعه کم بشه که این کار ریسک‌های خاص خودش رو داره، صرفه جویی بیش از حد در خرید قطعه مهمی مثل پاور اصلاً عاقلانه نیست. اگه مشکلی در عملکرد پاور پیش بیاد باقی قطعات رو هم تحت تأثیر قرار میده.

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوست عزیز اگه تویه سایت تست مصرف سیستم بری
    باگرافیک titanوr9 270x روبهت یه پاور 600وات بهت پیشنهادمیده
    گفتم که مصرف شاید رو 400و450نشون بده ولی باید600وات درنظر بگیری
    واگه لینک بزاریدکه شرکت سازنده 390 مصرف r9 270x گذاشته شده باشه تا ما یادبگیریم ویه لینک تست مصرف که برای شرکت گرین که شما خیلی قبولش داری میگی خیلی خوبه باپایین ترین مصرف سخت افزاری باگرافیک r9 270xتست کن پایینه 600وات پاور پیشنهاد نمیکنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وقتی سیستم تو حالت لود کامل حدود 530 وات مصرف داشته باشه باید حداقل! یه پاور 600 وات براش انتخاب کرد به دو دلیل:
    اول اینکه توان پاور به مرور زمان کم میشه، این افت زیاد نیست ولی وقتی صحبت از لب مرز بودنه باید بهش توجه کرد
    دوم اینکه توان مصرفی سیستم در هنگام بازی تقریباً به حداکثر میرسه و این حالت ممکنه تا بیش از 7-8 ساعت به طور مستمر ادامه داشته باشه. اگه پاور سیستم لب مرز انتخاب شده باشه تمام این مدت در حالت فول لود کار میکنه که همین باعث میشه عمر قطعه کم بشه که این کار ریسک‌های خاص خودش رو داره، صرفه جویی بیش از حد در خرید قطعه مهمی مثل پاور اصلاً عاقلانه نیست. اگه مشکلی در عملکرد پاور پیش بیاد باقی قطعات رو هم تحت تأثیر قرار میده.
    این بحث حداقل 5 بار اینجا انجام شده و در هر 5 بار هم دلیل و مدرک و سند دادم براب حرف هایی که زدم!
    پست های قبلی منو چک کنید تا ببینید!

حال بحث با شما رو ندارم!

درضمن گرین خوبه، ولی کولرمستر و انرمکس و ... معتبرترن!

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

این بحث حداقل 5 بار اینجا انجام شده و در هر 5 بار هم دلیل و مدرک و سند دادم براب حرف هایی که زدم!
    پست های قبلی منو چک کنید تا ببینید!

حال بحث با شما رو ندارم!

درضمن گرین خوبه، ولی کولرمستر و انرمکس و ... معتبرترن!
    آخ آخ حواسم نبود باز شمایی! وگرنه وقتمو تلف نمیکردم...
    بنده خیلی وقته قید بحث کردن با شما رو زدم...

7. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

آخ آخ حواسم نبود باز شمایی! وگرنه وقتمو تلف نمیکردم...
    بنده خیلی وقته قید بحث کردن با شما رو زدم...
    حرف شاواقعا ارزندس
    مهندسیو وبیکاریو الافیش دیگه
    وقتی نظر هایه اشباه دیده میشه چی باید گفت
    کسی که منطق نداره بحث کردن باهاش گناه کبیرس وحرام
    خودم چندماه پیش باایشون سرهمین موضوع بحث کردم ولی دیگه......اره
    Last edited by امید رض; 08-09-2014 at 12:39.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

برید به محاسبگر توان پاور کولرمستر/انرمکس/ام اس ای مراجعه کنید!
    ببینید چی پیشنهاد میده!!

درضمن نتیجه رو اینجا هم بنویسید...

Sent from my "Samsung Galaxy Note III" using Tapatalk

داره خودمونی میشه ARAIK84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان خیلی ممنون از کمک همتون
    من که بالاخره تصمیم دارم یکی از پاورهایی رو که دوستمون امید رض پیشنهاد دادن بگیرم چون پاوری که الان دارم یه دونه 6پین داره.
    فقط یه سوال دارم نکنه چون 2 گیگ هست نتونه بازیهای رو که رم گرافیک بالا میخواد رو خوب اجرا کنه

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

سلام دوستان خیلی ممنون از کمک همتون
    من که بالاخره تصمیم دارم یکی از پاورهایی رو که دوستمون امید رض پیشنهاد دادن بگیرم چون پاوری که الان دارم یه دونه 6پین داره.
    فقط یه سوال دارم نکنه چون 2 گیگ هست نتونه بازیهای رو که رم گرافیک بالا میخواد رو خوب اجرا کنه
    ازفروشنده ای که ازش پاور خرید میکنید ازش بپرسید چندتا پین داره برای اطمینان برای محکم کاری
    وهمون 2گیگ کفایت میکنه البته بازی هایه جدید نمیدونم شاید از 2گیگ بیشتربخوان تالان که بعضی از بازی هایه کامپیوتری که انجام دادم رم بالا نخواستن
    Last edited by امید رض; 09-09-2014 at 08:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •