والا من اینو 6روز هست که خریدم وتنها 2تا بازی اجراباش نکردم
یکیش اساسینس بلگ فلگ ویکی دیگه هم بتلفیلد 4بوده واینوتو رزولوشن 1440و1050 باتمام جزئیات درحالت بالا روون اجراکرده حالا بالاتراز این رزولوشن تست نکردم
والا من اینو 6روز هست که خریدم وتنها 2تا بازی اجراباش نکردم
یکیش اساسینس بلگ فلگ ویکی دیگه هم بتلفیلد 4بوده واینوتو رزولوشن 1440و1050 باتمام جزئیات درحالت بالا روون اجراکرده حالا بالاتراز این رزولوشن تست نکردم
نیازی به سخت گیری نیست همونasus gtx760 2gb بعضی از بازی هاروتا اخرین رزولوشن اجرامیکنه حالا حالا هم کم نمیاره
پس مانیتورت فول نیست؟ به نظرت قول بخرم کیفیتش زیاد فرق میکنه یا نه؟
در ضمن قطعاتو از سایت rayansaba.com بخرم یا بگم pc فروشی بیاره؟
نه داداش مانیتورم lg lcd 19 هست که دراینده باکروس فایر یک مانیتورجدیدهم میگیرم منضورتون نفهمیدم ازفول ولی کیفیت به مانیتور بستگی داره نه به گرافیک ولی اجراکارت بهتره تصاویروباسرعت بالا نمایش میده
باهرکدوم که راحت هستید انجام بدید براتون صرف میکنه تاحالاازرایانه صبا خرید نداشتم اگه pcکامل باقطعات موردنظر شمابده که خیلی راحت میشید برای اسمبل کردن کامپیوتر
تلویزیون هم خوبه ولی مانیتور برای کامپیوتر یه چیز دیگس فرقی بینشون نیست
بنده هنوز هم به شما میگم که تو رنج قیمتی 1 میلیون Gigabyte GTX 670 OC WF 3X 2GB GDDR5 به قیمت حدودی 950 بهترین انتخابه
عملکردش از GTX 760 کمی بهتره و کمی هم ارزونتره
در مورد GTX 650 SLI:
احتمالاً مدل کارت رو اشتباه نوشتید. GTX 650 Ti Boost در حالت SLI عملکردش کمی از GTX 760 و GTX 670 بهتره ولی این کارت حدود 550 تا 600 قیمت داره که از بودجه شما فراتر میره
در ضمن همیشه خرید یک GPU قوی به دو GPU ضعیف تر ارجحیت داره
در مورد پشتیبانی GTX 760 از دارکت ایکس 12:
هنوز هیچ اطلاعی از این موضوع وجود نداره و هر چی هست شایعات و حدس و گمانهاست
در ضمن GTX 670 و GTX 760 هر دو از یک GPU استفاده میکنن، اگه GTX 760 بتونه با دارکت ایکس 12 سازگار بشه GTX 670 هم خواهد تونست
جای شما بودم کلاً به دارکت ایکس 12 فکر نمیکردم. این موضوع در حال حاضر اصلاً برای خرید گرافیک اهمیتی نداره.
والا خودمم گیج شذم تو سایت های خارجی سرچ میکرم یکی گفت ساپورت میکنه یکی گفت نمی کنه.از طرفی هم نمی تونم ریسک کنم 670 بخرم که یکی دو سال دیگه که بازی های dx12 اومد مثل Crysis 3 اجرا نکنه کارت بمونه رو دستم
شیطونه میگه 300 تومنم جور کن برو یه 770 بخر خیالتو راحت کن![]()
داداش اگه gtx770بخری که خیلی بهتره ویه چیزی که هست درایورهای گرافیک gtx670 مشکل دارن چرا چون تواجرا بازی نرم افزارهاش ارورمیدن ازنظر قدرت gtx670برتر ولی مشکلات داره که این گرافیک 400دلاری رو دارن 950 یا 920 میدن ولی gtx760رو که 240یا250دلار هست رو دارن 1ملیون به بالا میفروشن هرجا وهرسایتی هم بری میخوان ازشراین کارت راحت بشن
من خودم قبلا gtx690 و gtx680داشتم باهاشون بدبختی کشیدم با ارور های درایور کارت گرافیک وسط بازی درست نشدنش ورسیدن به سیستم الانم گرافیک gtx670 روچندتا از دوستان داشتن ناراضی بودن حالا خوددانی ماکه مکافات کشیدیم این گرافیک برای دوسال پیش هست الان کارت گرافیک های 1سال پیش یا 2سال پیش اصلا گیرنمیاد یااگه بیاد دسته دوم هست فقط این کارت باسری مشابهش نوهست توبازارتوهمه جاگیرمیاری
سلام
من مینم GA-EP43T-USB3 هستش.(میدونم قدیمیه)
گرافیک DDR2 روش نصبه منم فکر میکردم که این مینDDR3 ساپرت نمیکنه و تو فکر عوض کردن گرافیک نبودم چون فکر میکردم که گرافیکی نیست که دارکس11 را پشتیبانی کنه و رو این مین هم جواب بده. راستش من اهل بازی نیستم واسه همین پیگیرش نشده بودم .داداشم بازی میکنه.
حالا میخوام عوضش کنم .به نظرتون کار عاقلانه ای هست؟ و اینکه چه مدل گرافیکی را پیشنهاد میدید؟
GT630 را ساپرت میکنه .اسوس بهتره یا گیگابایت؟ و با توجه به اینکه دارکس 12 داره میاد به نظرتون تا چند وقت دیگه میشه با این گرافیک جدید سر کرد.
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم
ممنونم که وقت گذاشتید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)