یک سری مطالب رو من اطلاعات ندارم
اما مانیتور های جدید n56 ایسوز بهترین مانیتور هستند و به نظرم از IPS n550 بهتره. چون ماته و زاویه دید خوبی داره ولی مال 550 براقه.
550 خنک کنندگی بهتری داره چون دوتا فن داره ولی Msi چون گیمینگ طراحی شده مشکلی توی دفع حرارت نداره و اگرم گرم بشه آسیبی به دستگاه نمیرسه. n56 هم خنک کنندگی قابل قبولی داره ولی نسبت به 550 ضعیف تره.
من شخصا خودم خیلی وسواس دارم توی انتخاب. به نظرم واقعا ارزش 800 تومن اضافه برای n550 رو نداره.
مانیتور MSI های جدید رو هم نسبت به ایسوز ضعیف تر میدونم
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________
من نمیتونم بگم کدوم بهتره ولی من n56 رو با گرافیک 840 دو گیگ و قیمت 3150 واقعا ارزش خریدش رو بالا میدونم.
__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________
اگر بتونی 5300 هزینه کنی یک گزینه قوی داری
HP Envy 17 t - YD35
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلیمتر - وزن: 2.8 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7
4900HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت:
16گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت:
2 ترابایت
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 740M 2GB
صفحه نمایش:
17.3 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات
.gif)
VD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
مرکز کامپیوتر ایران واحد 156
__________________________________________________ _____
اگر بخوای صرفه جوی کنی من n56 رو توصیه میکنم. نهایتا هاردش رو عوض میکنی اگر مطلوبت نبود.