تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید لپ تاپ برای طراحی ومحاسبات

در آغاز فعالیت samiiam10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

n550 سیستم خنک کنندگی بهتری داره ?من فکرکردم به خاطر قطر کمش وجنس بدنه اش خنک کنندگی اش ضعیف تر باشه.
    اما msi هم توربو فن داره.درسته؟و سرعت7200وssd خودش مزیته.لطفا راهنماییم کنید.بد جوری بین دوراهی موندم.از یک طرف
    1بدنه آلومینیوم یک پارچه, پنلips,ایسوز هم که امتحان شو پس داده
    2هارد 7200, ssd,
    GTX 850M GDDR5, فقط هنوز اکثربهش اطمینان ندارن

لطفا کسایی که این دو مدل را دارن مزیت ومعایبش روبگن ومنوراهنمایی کنن.مرسی.

مثلا عمر باطری؟سرعت محاسبات؟نیاز به کول پد و گرماش هنگام رندر گرفتن؟کیفیت نمایشگر؟صدا؟کیبورد؟خرابی, عمیرات؟خلاصه هرچی به نظرتون مهمه

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یک سری مطالب رو من اطلاعات ندارم
    اما مانیتور های جدید n56 ایسوز بهترین مانیتور هستند و به نظرم از IPS n550 بهتره. چون ماته و زاویه دید خوبی داره ولی مال 550 براقه.
    550 خنک کنندگی بهتری داره چون دوتا فن داره ولی Msi چون گیمینگ طراحی شده مشکلی توی دفع حرارت نداره و اگرم گرم بشه آسیبی به دستگاه نمیرسه. n56 هم خنک کنندگی قابل قبولی داره ولی نسبت به 550 ضعیف تره.
    من شخصا خودم خیلی وسواس دارم توی انتخاب. به نظرم واقعا ارزش 800 تومن اضافه برای n550 رو نداره.
    مانیتور MSI های جدید رو هم نسبت به ایسوز ضعیف تر میدونم
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________
    من نمیتونم بگم کدوم بهتره ولی من n56 رو با گرافیک 840 دو گیگ و قیمت 3150 واقعا ارزش خریدش رو بالا میدونم.
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________

اگر بتونی 5300 هزینه کنی یک گزینه قوی داری
    HP Envy 17 t - YD35
    مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلی‌متر - وزن: 2.8 کیلوگرم
    پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4900HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 16گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: 2 ترابایت
    پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 740M 2GB
    صفحه نمایش:17.3 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
    امکاناتVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل
    مرکز کامپیوتر ایران واحد 156
    __________________________________________________ _____
    اگر بخوای صرفه جوی کنی من n56 رو توصیه میکنم. نهایتا هاردش رو عوض میکنی اگر مطلوبت نبود.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

Last edited by samiiam10; 04-09-2014 at 12:56.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یک سری مطالب رو من اطلاعات ندارم
    اما مانیتور های جدید n56 ایسوز بهترین مانیتور هستند و به نظرم از IPS n550 بهتره. چون ماته و زاویه دید خوبی داره ولی مال 550 براقه.
    550 خنک کنندگی بهتری داره چون دوتا فن داره ولی Msi چون گیمینگ طراحی شده مشکلی توی دفع حرارت نداره و اگرم گرم بشه آسیبی به دستگاه نمیرسه. n56 هم خنک کنندگی قابل قبولی داره ولی نسبت به 550 ضعیف تره.
    من شخصا خودم خیلی وسواس دارم توی انتخاب. به نظرم واقعا ارزش 800 تومن اضافه برای n550 رو نداره.
    مانیتور MSI های جدید رو هم نسبت به ایسوز ضعیف تر میدونم
    من نمیتونم بگم کدوم بهتره ولی من n56 رو با گرافیک 840 دو گیگ و قیمت 3150 واقعا ارزش خریدش رو بالا میدونم.

اگر بتونی 5300 هزینه کنی یک گزینه قوی داری
    HP Envy 17 t - YD35
    مشخصات فیزیکی:ابعاد: 37.6~32.3 × 249.5 × 383 میلی‌متر - وزن: 2.8 کیلوگرم
    پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4900HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
    حافظه RAM:ظرفیت: 16گیگابایت - نوع: DDR3
    حافظه داخلی:ظرفیت: 2 ترابایت
    پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 740M 2GB
    صفحه نمایش:17.3 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
    امکاناتVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
    سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستم‌عامل
    مرکز کامپیوتر ایران واحد 156
    __________________________________________________ _____
    اگر بخوای صرفه جوی کنی من n56 رو توصیه میکنم. نهایتا هاردش رو عوض میکنی اگر مطلوبت نبود.
    شما واقعا تکلیفتون با خودتون معلوم نیست یه جایی میگین خوبه یه جایی میگین بده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز MSI حدود 400 تومن بیشتره و در عوض نمایشگر و پردازنده بهتری داره
    خروجی گرماش بهتره
    Last edited by samiiam10; 04-09-2014 at 12:55.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان MSI حدودا 3850 هست و ایسوز 3150 اختلافشون 700 تومن شده.
    تاپیکی که آدرس دادی برای تالار گیم هست. کار شما محاسباتی.
    توی گیم MSI خنک تره. چون دفع گرمای گرافیکش بهتره. توی محاسبات تفاوتی نداره چندان با Asus چون کار شما ارتباط چندانی با کارت گرافیک نداره.
    یعنی اگر گرما رو توی گیم در نظر بگیری بله MSI بهتره ولی توی محاسبات و رندر تک فریم به نظر خیلی تفاوتی با ایسوز نداره. سایت های معتبر هم میگن 48 msi رو هم تا 50 درجه دماش رو دیدم.
    کلا بگم اگر برم تو تاپیک لپ تاپ برای بازی msi رو بیشتر توصیه میکنم ولی اینجا ایسوز رو بیشتر توصیه میکنم.
    ما اینجا بحث خروج دمای کارت گرافیک رو نداریم ولی اونجا داریم. و همه چیز لحاظ میشه. شما باید توی بخش خودت دنبال بقیه تاپیک ها بری .
    __________________________________________________ __________________________________________________ ______________________________________________
    همه حرف ها رو زدم که بگم بهتون اگر 700 تومن اختلاف قیمت مهم نیست براتون پس هر مدلی رو که دوست دارید بخرید نهایتا تفاوت چندانی نخواهند داشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.مرسی ازپاسختون.ولی شما یک باردیگه به متن هایی که من مشخص کردم نگاه کنید
    بحث من نمایشگربود شما میگی گرافیک؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوست عزیز.من ان56 جی آر دارم راضیم.بنظرم شما یک کار میتونی بکنی که خیلی خوب میشه.

یدونه ان56 jr بخر حدود 3250 یکم بالا پایین واست تموم میشه.بعدش یه هارد ssd 250g بخر براش هارد خودش رو هم در بیار بزار توی یدونه باکس اکسترنال.اینطوری هم کمتر خرج اضافی کردی هم صفحه نمایش خوب داری هم اینکه یه هارد اکسترنال هم خواهی داشت.

روی نظرم فکر کن.من بودم این کارو میکردم

9. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.مرسی ازپاسختون.ولی شما یک باردیگه به متن هایی که من مشخص کردم نگاه کنید
    بحث من نمایشگربود شما میگی گرافیک؟
    بحث منم همون بود
    میگم توی تاپیک بازی و تاپیک لپ تاپ محاسباتی داستان فرق میکنه.
    شما توی بازی نمایشگر با شدت رنگ و روشنایی بیشتر میخوای و توی محاسباتی نه.
    من توی این فروم چندین بار عکس گزاشتم از مقایسه تصویر این دو.
    مزیت نمایشگر MSI :
    شدت نور بیشتر
    مزیت نمایشگر ایسوز:
    زاویه دید عمودی بیشتر هست.
    توی زاویه دید افقی هر دو تقریبا یکسان هستند.
    بهتر از حرف من اینه که بری پایتخت یا مثلا بری بازار رضا یا پارسیان و ... اونجا هر دو مدل روشن هست و میتونی به راحتیتست کنی.

11. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام.

چون بحث رندرینگ هست تعداد هسته ها در پردازنده و کارت گرافیک بی تاثیر نیستند
    به نظر بنده msi ge60 2oe با پردازنده 4700mq و کارت گرافیک gtx 765m عملکرد بهتری داره . کارت گرافیک این دستگاه دارای 768 هسته سایه زن هستش که می تونه یه سر و گردن بالاتر از رقباش یعنی gtx 850m/860m با 640 هسته سایه زن عمل کنه .

متاسفانه تنوع انتخاب مانند سال گذشته نیست و مدل هایی که دارای کارت گرافیک quadro باشن دیگه وارد نمی شن . برخی thinkpad های لنوو و سری zbook خانواده hp مدل های خوبی داشتن .

به هر حال می شه مدل lenovo thinkpad w540 رو به عنوان انتخاب اول برای مصارف صنعتی زیر 5 میلیون نام برد . ولی متاسفانه وارد نمیشه اگر هم بشه دور و بر 4.5 تا 5 خواهد بود .
    به هر حال جای خالی این گونه لپ تاپ ها تو ایران کاملا حس می شه .
    پ.ن : فقط صرفا جهت اطلاع گفتم شاید برسه به گوش اونی که باید برسه !

13. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •