تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما درباره تغییر جنسیت؟

راي دهنده
51. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخالف. این کاری اشتباه و غیرطبیعی است.

9 17.65%
  • موافق. جنسیت هر شخص به خودش مربوط است.

21 41.18%
  • موافق. فقط با تجویز پزشک برای افراد تراجنسی.

17 33.33%
  • بدون نظر | نمی دانم.

4 7.84%
صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: تغییر جنسیت | یک تابو یا واقعیتی زیستی؟

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

درود

موافق. فقط با تجویز پزشک برای افراد تراجنسی

مطمینا برای افراد تراجنسی حقوق قائل هستم و فکر میکنم باید این فرهنگ بیشتر جا بیوفته که عیبی نداره و یا کاری غیرانسانی نیست . چون خیلی از افراد تراجنسی حتی خودشون هم فکر میکنن نباید عمل کنن و یا اصلا خیلیاشون اطلاعی ندارن که تو ایران این کار مجاز هست و منعی وجود نداره برای این کار .

اما در مورد کسایی که هیچ مشکل جنسی ای ندارند ولی میخوان تغییر جنسیت بدن والا نمی دونم چی بگم اگه بخوام با عقلم به قضیه نگاه کنم میگم عیبی نداره و هر کس مسئول بدن و کار های خودش هست و تغییر جنسیت هر کس هیچ ضرری به من و بقیه نمیزنه .
    ولی با قلبم به این قضیه هر جوری که نگاه میکنم به نظرم کار درستی نیست اینکه یه موجول الکی از جنسی که هست خودشو به یه جنس دیگه تغییر بده . در کل این نظر منه و ممکنه که اشتباه باشه .
    Last edited by Malware; 30-08-2014 at 15:04.

2. 4 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در مورد حق اعتراض ....این اعتراض میتونه به یک شخص غیر تراجنسی هم باشه،
    فکر میکنم مثالهای خوبی باشه:
    اون خانم میتونه معترض باشه: سمیرا یک شخص با هویت جنسیِ از روز اول معلوم، به من داره ناجور نگاه میکنه و سنگینی نگاه یک انسان مذکر رو بر من در استخر داره.

یا بنوعی برعکس برای یک تی اس: سمیه شخصی تی اس متمایل به مذکر، اگر با عمل جراحی به هویت مذکر روانیش برگرده، همین خانم میتونه احساس آرامش بیشتری بکنه.

بطور کلی قانون زیاد وارد حوزۀ حساسیت بشه هزاران تناقض میشه ازش بیرون کشید.

زمانی در جریان یکی از فستیوالهای معروف فیمینیستی، اوایل دهه نود، نانسی، یک تی اس ، از اون کنسرت و جشن بانوان به بیرون انداخته شد، موضوع این بود: او از ما نیست ، او از اول سختی ها و شادی های زن بودن رو درک نکرده. اون نمیتونه اینجا باشه، متعلق به اینجا نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در بحثهای دامنه داری که راجع به این جریانات پیش رفته، چندین تناقض در این قبیل دیدگاه ها نشون داده شده.

ضمن اینکه اگر جامعه سعی در هضم افرادِ در این وضعیت جنسیتی نکنه، رک و بی پرده و فاش باید گفت که چنین جامعه ای بسیاری از اونها رو سوق میده به روسپی گری و موجودی میسازه که از کودکی تا میانسالی تحت آزار جنسی قرار داره.

4. 9 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خطاب به دوستانی که گزینه زیر رو انتخاب کردند و بهش معتقد هستند.
    مخالف. این کاری اشتباه و غیرطبیعی است.
    موجودات Gynandromorph
    این دسته از حیوانات که به Gynandromorph معروف هستند نیمی نر و نیمی ماده هستند. از مشهورترین این گونه جانوران می‌توان به پروانه‌های Gynandromorph اشاره کرد که دی یک نیمه نر و در نیمه دیگر ماده هستند. این اتفاق اکثر اوقات به خاطر یک اتفاق در تقسیم اولیه میتوز رخ می‌دهد (شاید اکنون بدانید چرا در محتا از پروانه استفاده می‌کنیم).

کرم‌های پهن
    کرم‌های پهن موجودات هرمافرودیت یا دوجنسه هستند که هر دو اندام جنسی زنانه و مردانه را همزمان دارند. زمان جفت گیری دو کرم پهن با هم پیکاری را آغاز می‌کنند که برنده تبدیل به مرد می‌شود و کرم پهن بازنده را که تبدیل به یک زن شده باردار کرده و کرم پهن بازنده باید زن و حامل فرزندان باشد.

پرنده بلبرد
    این پرنده تازه به جمع هرمافرودیت‌ها پیوسته است این پرنده که به تازگی در یک پارک طبیعی در ویلینگتون در نیوزلند پیدا شده می‌تواند آواز هر دو جنس نر و ماده را بخواند. این پرنده با وجود اینکه DNA جنس ماده را دارد اما برخی رفتارهای جنس نر مانند آواز، رنگ پر و پروازهای نمایشی را انجام می‌دهد. البته همه دوستان این پرنده زیبا اینچنین نیستند و ممکن است این پرنده حاصل یک اختلال هورمونی باشد.

دلقک ماهی
    دلقک ماهی یک تغییر جنسیت دهنده حرفه‌ای است. دلقک ماهی از ابتدا به صورت یک جفت مرد و زن بزرگ می‌شوند اما در شرایطی که دلقک ماهی ماده بمیرد یا اسیر شود دلقک ماهی نر توانایی تغییر جنسیت به زن را دارد و به دنبال نر جدید می‌رود و جفت جدیدی را تشکیل می‌دهد.

گاوماهی
    گاوماهیان ریز چشم بسته به محیط خود جنس متفاوتی دارند. رمانی که یک ماده بزرگ و یک ماده کوچک در یک جا باشند، ماده کوچک تبدیل به مرد می‌شود و گاوماهی بزرگتر ماده می‌ماند.

کک‌های آبی
    تمام کک‌های آبی در زمان تولد ماده هستند اما می‌توانند به منظور بقای نسل خویش تغییر جنسیت دهند.

بسیاری از موجودات زیر اب به منظور بالا رفتن شانس بقای نسلشان دوجنسه تکامل یافته‌اند به عنان مثال یک نوع حلزون دریا وجود دارد که در جلو آلت تناسلی نر و در پشت آلت تناسلی ماده دارد. یکی دیگر از ساکنان اقیانوس به نام Calyptraeidae زمانی که در آب شما می‌کند نر و زمانی که بر روی صخره باشد ماده است. دلیل این امر راحت پیدا کردن ماده توسط نر است. ماهی دیگری به نام هملت در مناطق استوایی وجود دارد که در زمان جفت گیری هم نقش نر را بازی می‌کند و هم ماده. تغییر جنسیت در این ماهی تنها ۳۰ ثانیه طول می‌کشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Saeed Dz; 14-10-2014 at 22:21.

6. 5 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

چرا این سوال پرسیده شده ؟
    حالا فرض کنیم بده ، ( برخلاف نظر من) و مثلا به طور علمی هم ثابت شد که بده . (مثلا)
    چی میشه ؟ چه اتفاقی میفته ؟ چه فرقی میکنه ؟
    یه چیزی هست که هممون میدونیم بده ، و علم هم ثابتش کرده که بده ، پر خوری .
    تاحالا برای هممون حد اقل یک بار پیش اومده که یه چیزیو با اینکه بدونیم نباید بخوریم ، می خوریمش
    یا زمانی که میدونیم امشب باید زود بخوابیم ، دیر میخوابیم . هیچ اتفاق خاصی هم نمیفته !

قوانین ساخته میشن که بشکنن .پس یه لطفی به خودتون بکنید و بذارید طبیعت کارخودشو بکنه .

8. این کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

اصل وجودتم تغییرمیکنه اگه تغییرجنسیت بدیم؟؟مثلن من عمل کنم زن شم چکارمیشه ؟؟ فقط چندتا

از اعضای بدنم کم و چندتا دیگه اضاف میشه ولی فک نکنم که روحم احساسم خاطراتم و....تغییرپیداکنه

تغییرجنسیت یه فکر که هرچی بری طرفش و بهش بیشترفک کنی بیشتر طرفش کشیده میشی واز

خودت دورتر میشی و میشی یه آدم دروغی

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

موافق. فقط با تجویز پزشک برای افراد تراجنسی.

چرا موافق تغییر جنسیت بدون تجویز پزشک نیستم؟ ببینید یک فرد در شرایط احساسی و حتی به دنبال یک اتفاق می تونه تصمیم بگیره جنسیت خودش رو تغییر بده چون فکر کنه اگر جنسیت دیگه ای داشته باشه مشکلات و مسائل فعلی رو نخواهد داشت، به عنوان مثال یک دختر در جامعه ای که پسرها حق زندگی آزادانه تری رو دارند تصمیم بگیره حنسیت خودش رو تغییر بده، نمی تونیم بگیم هر فردی که این تصمیم رو می گیره در شرایطی که این تصمیم رو گرفته شرایطی نرمال و عادی بوده و یا اون فرد آگاهی و علم لازم رو برای این تصمیم داشته، راحت می شه گفت تغییر جنسیت بزرگترین تصمیم زندگی یک فرد می تونه باشه.
    در این موارد شاید جلسه های مستمر با یک روانپزشک کمک بسیار زیادی به فرد بکنه و مشکلی که قرار بوده با راه حل تغییر جنسیت حل بشه ریشه ای و پایه ای تر حل شه. شما فکر کنید هر فرد بتونه آزادانه به پزشک مراجعه کنه و به عنوان مثال ظرف یک ماه تمام این پروسه رو انجام بده، بعد به این نتیجه برسه که "اون چیزی که فکر می کردم نبود، اشتباه کردم!"
    در مورد افراد تراجنسی، اول باید فرهنگ برخورد با این افراد در جامعه جا بیافته که متاسفانه در این زمینه به شدت فقر فرهنگی داریم و با تایید پزشک این پروسه در زمانی کوتاه و با حمایت کامل به ویژه از نظر روانی برای فرد انجام بشه.
    ما حق نداریم به دلیل تفکرات خودمون موجب ناامنی و آزار برای هیچ انسان دیگری باشیم. یک اتفاق ساده هست که من تراجنسی نیستم، سرطان ندارم، معلولیت جسمی ندارم و ... و با این حال تمام این ها برای من هم می تونست وجود داشته باشه یا پیش بیاد.

11. 4 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بنده مخالفم. جنسیت هر شخص را پروردگار برای وی معین کرده است و با تغییر آن می گوییم ما بهتر از پروردگار می دانیم. تغییر جنسیت انسان بوسیله علم غرب کاری غیرطبیعی و در تضاد با انسانیت است. آیا جنسیت روح انسان را نیز می توان تغییر داد؟

13. 2 کاربر از مهندس مسعود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من گزینه سوم رو انتخاب کردم
    بنظرم فقط این کار برای اون دسته از کسانی باید مجاز باشه که واقعا از لحاظ پزشکی تایید شده هستند و با جنسیت کنونی دچار ناراحتی های روحی روانی و جسمی زیاد هستند
    کسی که از همه لحاظ (روحی روانی جنسی...)یک جنسیت خاص رو داره ولی تنها جسمش فرق داره باید این حق رو داشته باشه که تغییر جنیست بده چون واقعا عذاب عظیمی خواهد بود
    ولی گزینه دوم رو قبول ندارمشاید کسی به دلیل عقده های روانی (مثلا دختری از پسرها بدی دیده باشه)بخواد به نوعی کمبودش رو جبران کنه بخواد تغییر جنیست بده! آیا مجازه؟ من فکر میکنم واقعا نه! و احتمالات دیگری از این دست...

گزینه اول هم که خیلی افراطی و بی دلیل هست( از دید من)

15. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بنده مخالفم. جنسیت هر شخص را پروردگار برای وی معین کرده است و با تغییر آن می گوییم ما بهتر از پروردگار می دانیم. تغییر جنسیت انسان بوسیله علم غرب کاری غیرطبیعی و در تضاد با انسانیت است. آیا جنسیت روح انسان را نیز می توان تغییر داد؟
    اتفاقا چند وقت پیش مستندی رو دیدم در این مورد که چند پسر خودشون و تغییر جنسیت داده بودن و یکسری ادا اطفار دخترانه در می آوردن که تو اون فیلم مستند حتی با مادر اون طرف که مصاحبه می کردن خجالت رو در چهره بنده خدا مشد دید و جالب اینکه یکی شون عاشق یک پسری شده بود که اتفاقا اونم این طرف و محل نمی ذاشت و در یکی از قسمت ها از یکی شون پرسیدن حالا که عمل کردی کارت چیه ؟ گفت بیزینس! چه بیزینسی؟ گفت خود فروشی!
    خجالت رو تو چهره پدر مادراشون میشد دید ... بهزیستی هم ازشون حمایت میکرد و حتی هزینه درمانشون و هم تقبل کرده بود.
    اوج خجالت و شرمساری و ذلالت رو در اون ویدئو دیدیم

17. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

اینم از نشانه های قادر بودن ذات اقدس الهی هست که میتواند هر موجودی را در هر وضعیتی بیافریند.
    اما به نظر من در صورت تایید پزشک و بعد از یک سری آزمایشات علمی و پزشکی اشکالی نداره نسبت به تغییر جنسیت فرد اقدام کرد.
    بنده و شما به این آیه یقین داریم :"وَإِذَا قَضَى أَمْراً فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُن فَيَكُونُ "
    اما علم هم باید راهش رو ادامه بده و در مقابل بیماری ها راهکاری ارائه بده. برخی از این مشکلات جنسی رو میشه یک بیماری استنباط کرد و نسبت به درمان آن اقدام نمود.

19. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •