تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 39

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله گروهی

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نتیجه نماینده های لیگ های برتر اروپایی تا اینجای کار:

بوندسلیگا 35 امتیاز (از 42 امتیاز ممکن)
    لالیگا 28 امتیاز (از 42 امتیاز ممکن)
    لیگ برتر انگلیس 19 امتیاز (از 42 امتیاز ممکن)

لو شامپیونه 12 امتیاز (از 21 امتیاز ممکن)
    سری-آ 10 امتیاز (از 21 امتیاز ممکن)
    لیگ برتر پرتغال 12 امتیاز (از 30 امتیاز ممکن)
    این سیتی و لیورپول آبروی لیگ انگلیس رو می برن!
    اینا اصلا تیمای اول دوم پارسال نیستن و انگار یه تیم دیگه شدن
    حالا لیورپول باز دو تا باخت اخیرش مقابل بهترین تیم یعنی رئال بوده
    ولی سیتی انگار تیم آخر فصل قبله یعنی من مطمئنم تیم های درجه دو لیگ انگلیس می اومدن از اون بهتر نتیجه می گرفتن!
    البته این آمار توی مرحله گروهی خیلی ملاک نیست و مهم اینه که در آخر چه تیم هایی به دورهای بالا راه پیدا می کنن
    ولی در هر صورت انگار تیم های لیگ برتر توی لیگ بیشتر تلاششون رو می کنن ولی توی بعضی لیگ ها که از الان قهرمان صد درصد مشخص شده این برعکسه

2. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

این سیتی و لیورپول آبروی لیگ انگلیس رو می برن!
    اینا اصلا تیمای اول دوم پارسال نیستن و انگار یه تیم دیگه شدن
    حالا لیورپول باز دو تا باخت اخیرش مقابل بهترین تیم یعنی رئال بوده
    ولی سیتی انگار تیم آخر فصل قبله یعنی من مطمئنم تیم های درجه دو لیگ انگلیس می اومدن از اون بهتر نتیجه می گرفتن!
    در مورد لیورپول میشه گفت از دست دادن سوارز و مصدومیت استوریج تاثیر مستقیم روی خط حمله این تیم داشته، هر چند که خط دفاع این تیم سال قبل هم ضعف مشهودی داشت.
    اما اصلا نمی تونم موافقم باشم که سیتی تیم دیگه ای شده، سیتی توی چند سال اخیر دوبار قهرمان لیگ برتر شده و باید یک جورایی نماد قدرت لیگ برتر باشه اما اونجوری که هر سال
    می بینیم این تیم در اروپا کم و بیش ضعیف کار می کنه و به اعتقاد من دنبال توجیه پیچیده ای نباید باشیم، ضعف سیتی به عنوان قهرمان لیگ (و بقیه تیم های انگلیسی به جز چلسی)
    به وضوح نشون میده که لیگ برتر افت محسوسی داشته و اگه بعضا رقابت درون این لیگ بیشتر شده، علت اون بالا اومدن سطح سایر تیم های این لیگ نبوده، بلکه نزول تدریجی اما
    بسیار زیاد باشگاه های برتر این لیگ توی سال های اخیر بوده، موردی که در حال حاضر به جز چلسی در مورد همه تیم های این لیگ صادق هست. صحبتی که خیلی وقته حتی بین طرفداران
    این لیگ هم مطرح شده و بحث های مفصلی راجع بهش انجام شده. یا همین اواخر گری لینکر به وضوح به این مسئله اعتراف کرد.
    البته این آمار توی مرحله گروهی خیلی ملاک نیست و مهم اینه که در آخر چه تیم هایی به دورهای بالا راه پیدا می کنن
    ولی در هر صورت انگار تیم های لیگ برتر توی لیگ بیشتر تلاششون رو می کنن ولی توی بعضی لیگ ها که از الان قهرمان صد درصد مشخص شده این برعکسه
    قطعا همین طوره، من هم صرفا چون در مرحله گروهی هستیم آمار رو تا این مرحله گذاشتم و الا هر سال در پایان سال مقایسه رو داریم، حتی سال قبل یک جدول رو تنظیم کردم
    که عملکرد نماینده های لیگ های مختلف رو تا دورهای پایانی و نهایتا قهرمانی مقایسه کردم که نشون می داد با نزدیک شدن به مراحل پایانی، نماینده های اسپانیا و آلمان عملکرد
    بهتری داشتن.

الان خیلی ساده فرض کنیم در دور حذفی قرار هست یکی از نماینده های انگلیس با بایرن، دورتموند، رئال، بارسا، اتلتیکو روبرو بشه، فکر می کنین اون نماینده انگلیسی چقدر شانس
    صعود داره؟ در فوتبال نتیجه ای از پیش تعیین شده نیست اما تجربه سال های اخیر نشون داده که در حال حاضر فقط چلسی می تونه شانس رقابت با این 5 تیم رو داشته باشه، از
    قضا بقیه نماینده های انگلیس توی چند سال اخیر هر زمانی مقابل یکی از همین 5 تیم قرار گرفتن، از دور رقابت ها کنار رفتن، این مسئله خیلی واضح و غیر قابل انکاری هست.

در حالی که مثلا 6-7 سال قبل، نماینده های انگلیس (یونایتد، لیورپول، چلسی و یا حتی آرسنال) در سطح اروپا کاملا حرف برای گفتن داشتن و به شکل مدعی جدی در اروپا مطرح بودن.
    اما چیزی که امسال تا اینجای کار اتفاق افتاده حتی یک پله بدتر از سال های قبل بوده که باعث شده مسئله افت لیگ برتر خیلی بیشتر از قبل مطرح بشه چرا که نماینده های لیگ برتر
    در مقابل تیم های معمولی اروپایی هم ناموفق بودن و تا اینجای کار از 16 بازی که انجام دادن (48 امتیاز ممکن)، فقط 20 امتیاز کسب کردن (کمتر از نصف!)، صعود سیتی و لیورپول به
    اما و اگرها وابسته هست و آرسنال مثل سال های اخیر به عنوان تیم دوم صعود می کنه که در دید خیلی از هواداراهای این تیم (صحبتی که حتی پال مرسون عینا در اسکای مطرح کرد)
    ممکنه سناریوی هر ساله حذف این تیم با برخورد به یکی از سرگروه ها تکرار بشه... که این باید یه زنگ خطر جدی برای لیگ برتر باشه.

مورد دیگه اینکه این مسئله صرفا به تیم های درجه یک لیگ برتر مربوط نمیشه، چون تیم های رده پنجم تا هفتم این لیگ هم سالانه در لیگ اروپا شرکت می کنن و توی سالهای اخیر
    هیچ وقت امثال لیورپول و تاتنهام (در عین سرمایه گذاری زیاد این تیم و تلاش بسیار ویاش بواش برای در اولویت قرار دادن این رقابت) رو در اون رقابت ها هم موفق ندیدیم و به محض
    برخورد به یکی از نماینده های لالیگا مثل والنسیا، بیلبائو یا سویا، این تیم ها هم از دور رقابت کنار رفتن که نشون میده در حال حاضر بیشتر "اسم" تیم های انگلیسی هست که
    مطرح هست که قطعا تبلیغات بسیار زیاد و هزینه های سنگین این لیگ در اون نقش داره، ما هر سال در ابتدای سال با سرپوش گذاشتن روی نتایج تیم های انگلیسی در سطح اروپا
    می شنویم که "امسال در لیگ برتر 5-6 یا حتی 7 تیم شانس قهرمانی دارند!"، در حالی که اولا چیزی که تقریبا هر ساله در واقعیت رخ داده حضور دو یا حداکثر سه مدعی بوده، مدعیانی
    که به خاطر ثبات کمتر بعضا با گذشت یکی دوسال جابجا شدند و جای خودشون رو به تیم های دیگه دادن، و ثانیا برای مقایسه کیفیت تیم های دو یا چند لیگ مختلف، تنها راه قیاس
    مستقیم بین نتایج نماینده های این لیگ ها در مسابقات مشترک (لیگ قهرمانان و لیگ اروپا) هست. رقابت داخلی در یک لیگ، حتی در ایده آل ترین حالت خودش، هیچ ارتباطی با کیفیت
    نماینده های اون لیگ در سطح اروپا نداره.
    Last edited by City 17; 06-11-2014 at 16:10.

4. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گرچه من طرفدار پروپاقرض لیگ انگلیس هستم اما افت این لیگ به خصوص در مقابل لالیگا دیگه مثل روز روشن و غیرقابل انکاره
    حتی همون طور که معراج گفت فقط بحث CL نیست که بگیم اونجا رئال و بارسا کلا در کلاس بالایی هستن و بردنشون از عهده هر تیمی بر نمیاد بلکه در لیگ اروپا هم چند سالیه که این تفاوت مشهود شده
    دیگه گذشت اون زمانی که از 4 تیم نهایی 3 تاش انگلیسی بودن

اما بحث من سیتی برای من هم جای سوال شده
    اینکه لیورپول چند سالی هست که افت محسوسی داشته (بهترین لیورپول این سالها هم که در بازیهای اروپایی حضور نداشت)، آرسنال در اروپا درجه 2 شده و بردن تیمهای تاپ اروپایی ازش بر نمیاد و من یونایتد هم داستان خاص خودش رو داره اما من سیتی واقعا چرا این نتایج رو میگیره؟
    مهره های این تیم رو که بررسی کنیم کم بازیکنهایی نیستن
    درسته که بهترین ها رو نداره اما در همه جای زمین (حداقل میانی و حمله) مهره های فوق العاده تاثیرگذاری داره ولی اینکه همچنان در اروپا این طوری نتیجه میگیره برای من سوال شده
    به عنوان مثال چلسی فصل پیش با اینکه از لحاظ مهره مشکل داشت ولی باز هم در اروپا نتایج قابل قبولی گرفت ولی این من سیتی هر سال همین طوره
    سالهای قبلی بحث تازه وارد بودن مطرح میشد ولی دیگه پارسال و امسال چرا؟

6. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اما
    بحث من سیتی برای من هم جای سوال شده
    اینکه لیورپول چند سالی هست که افت محسوسی داشته (بهترین لیورپول این سالها هم که در بازیهای اروپایی حضور نداشت)، آرسنال در اروپا درجه 2 شده و بردن تیمهای تاپ اروپایی ازش بر نمیاد و من یونایتد هم داستان خاص خودش رو داره اما من سیتی واقعا چرا این نتایج رو میگیره؟
    مهره های این تیم رو که بررسی کنیم کم بازیکنهایی نیستن
    درسته که بهترین ها رو نداره اما در همه جای زمین (حداقل میانی و حمله) مهره های فوق العاده تاثیرگذاری داره ولی اینکه همچنان در اروپا این طوری نتیجه میگیره برای من سوال شده
    به عنوان مثال چلسی فصل پیش با اینکه از لحاظ مهره مشکل داشت ولی باز هم در اروپا نتایج قابل قبولی گرفت ولی این من سیتی هر سال همین طوره
    سالهای قبلی بحث تازه وارد بودن مطرح میشد ولی دیگه پارسال و امسال چرا؟
    به نظرم یه مجموعه از دلائل هست، اگه راجع به سیتی سال های قبل بخوایم صحبت کنیم میشه از ضعف مربی/عدم تجربه اروپایی، تجربه کمتر بازیکنان و ... گفت اما اگه از سیتی امسال بخوایم صحبت کنیم افت کیفی بعضی از بازیکنان کلیدی (یحیی توره...)، تاکتیک نامناسب پلگرینی (2-4-4 با حضور یحیی توره و فرناندینیو تقریبا فاجعه بار بوده)، ضعف چند ساله در دفاع وسط (بیشتر از یک میلیارد دلار هزینه و همچنان دمیکلیس؟)، قرعه نسبتا سخت (با فاکتور از بازی دیشب مقابل زسکا)، جو آرام ورزشگاه اتحاد در مقایسه با بقیه تیم های تاپ اروپایی و یه سری عوامل دیگه. اما توی همه عوامل موردی که به نظرم بیشتر از همه به چشم میاد این هست که بازیکنان سیتی برخلاف اکثر تیم های اروپایی توی بازی های اروپایی اون تلاش ویژه رو ندارن، مثل اینکه این تیم شخصیت لازم رو توی این رقابت ها نداره، چون مطمئنا بازیکنان اکثر تیم ها به محض بازی در لیگ قهرمانان، دوندگی، تمرکز و تلاش بیشتری رو نسبت به بازی های داخلی خودشون نشون میدن که سیتی، شاید به خاطر نبود پشتوانه تاریخی/هواداران کم/ماهیت جذب بازیکنان (بعضا ملقب به تیم مزدورها!) و البته ضعف مربی خودش برای تهییج بیشتر بازیکنا (پلگرینی مقایسه بشه با مورینیو) هنوز نتونسته توی این مورد موفق باشه، تلاشی که برای پیروزی در اکثر تیم های درون لیگ کافی هست، برای پیروزی در لیگ قهرمانان کافی نیست... تیمی مثل دورتموند در عین ناکامی در لیگ، با همین پشتوانه (جایگاه تاریخی/هواداران/مربی) اون شخصیت ویژه و واقعی خودش رو همیشه در بازی های اروپایی نشون میده.

8. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اینکه تیم های تاپ انگلیس افت داشتن و تیم های لیگای دیگه مثل لالیگا بهتر شدن که شکی نیست
    ولی این سیتی شخصیت یه تیم درجه یک توی رقابت های اروپایی رو نداره
    دلیل قهرمانی این تیم توی لیگ برتر اینه که این تیم مهره زیاد داره و توی تعداد بازی زیاد می تونه با سیستم های چرخشی قهرمان بشه
    ولی همین سیتی رو می بینیم که فصل قبل مثلا مقابل چلسی رفت و برگشت باخت
    قبلا منچستر که جای سیتی بودش مطمئنا خیلی قضیه فرق داشت و اون یه تیم باشخصیت توی رقابت های اروپایی بودش
    همین افت منچستر هم توی این نتایج تاثیر داشته چون بالاخره منچستر به مراتب از این سیتی بهتر نتیجه می گرفت

از سه تیم دیگه که چلسی و آرسنال که به نظرم همیشه در همین سطح نتیجه گرفتن
    یعنی چلسی که تقریبا در اکثر سال ها داره خوب توی CL نتیجه می گیره و آرسنال هم تقریبا به طور میانگین همین بوده
    این وسط لیورپول هم بعد از چند سال که توی CL اومده بد نتیجه گرفته چون اون واقعا اون تیم پارسال نیست و نتایجش توی لیگ برتر مشخصه ولی با این حال شانس صعود داره

لالیگا الان پیشرفتش فوق العاده بوده یعنی رئال و بارسا که خب همیشه مدعین ولی به جز اون تیم های دیگه لیگ هم خیلی خوب شدن و یه جورایی رقابت بالاتر شده و تعداد تیم های بزرگ اون بیشتر شدن
    یعنی قبول دارم خب لالیگا الان از لیگ برتر بهتر شده ولی اینو در مورد بوندسلیگا موافق نیستم
    دیگه چیزی که به چشم می بینیم مشخصه دیگه یعنی من حاضرم حتی لیگ فرانسه رو دنبال کنم ولی بوندسلیگا رو نه
    نمیگم سطح بازی ها پایینه نه و مطمئنا خیلی هم بالاست ولی این لیگ جذابیت بعضی لیگ ها رو نداره یعنی همین الان جدی باید قهرمانی بایرن رو تبریک بگیم!
    آخه سال های قبل دورتموند رقیب اون بود که امسال حداقل توی لیگ خیلی بد نتیجه گرفته و به خاطر همین عملا دیگه به طور حتم و یقین بایرن قهرمانه یعنی چیزی که توی لیگ های دیگه به این صورت نیست
    نمیشه از این گذاشت که بایرن خیلی قدرتمند شده و این دلایل مختلفی داره که نمی خوام اصلا وارد این مقوله بشم ، فقط اینو باید بگم که بوندسلیگا الان دیگه فقط روی بایرن می چرخه!
    نتایج توی اروپا هم به نظرم به بازی های لیگ هم مربوط میشه ، توی لیگ انگلیس حالا سوای اینکه یه جام اضافه تر به نام جام اتحادیه هست کلا بازی ها هم سنگین ترن ولی احساس می کنم توی بوندسلیگا همه تیم ها برای مقام دوم به بعد می جنگن

حالا طبیعیه شاید با همه حرفای من موافق نباشین و اینجا هر کسی می تونه نظر خودشو بگه
    توی صحبت هام اشاره کردم که لیگ انگلیس نسبت به اون سال های اوجش افت داشته ولی این مواردی که گفتم رو هم باید در نظر بگیریم...

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اوضاع سیتی خیلی درهمه
    باید بایرن و رم رو ببرن که خیلی بعیده و به قولی یک معجزه لازم هست تا صعود کنه، چیزی که خریدنی نیست!

بهانه از نوع انگلیسی
    اینکه قهرمان انگلیس اگه درست یادم باشه داره برای دومین بار تو گروهش حذف میشه چه ربطی به بوندسلیگا داره؟! الان سه نماینده بوندسلیگا صدرنشین گروهشون هستن و دو تیمش هم صعودشون قطعی شده.
    تیم های انگلیسی تو پول خرج کردن فقط پیشرو هستن فعلا
    +
    جام اتحادیه انگلیس یه جوری دست گرمی هست و بیشتر تیم های بالای جدولی با ترکیبی متفاوت توش بازی میکنن چون با ارزش نیست براشون.

11. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوضاع سیتی خیلی درهمه
    باید بایرن و رم رو ببرن که خیلی بعیده و به قولی یک معجزه لازم هست تا صعود کنه، چیزی که خریدنی نیست!

بهانه از نوع انگلیسی
    اینکه قهرمان انگلیس اگه درست یادم باشه داره برای دومین بار تو گروهش حذف میشه چه ربطی به بوندسلیگا داره؟! الان سه نماینده بوندسلیگا صدرنشین گروهشون هستن و دو تیمش هم صعودشون قطعی شده.
    تیم های انگلیسی تو پول خرج کردن فقط پیشرو هستن فعلا
    +
    جام اتحادیه انگلیس یه جوری دست گرمی هست و بیشتر تیم های بالای جدولی با ترکیبی متفاوت توش بازی میکنن چون با ارزش نیست براشون.
    مسعود سیتی رو ولش کن مهم اینه که الان اگه به چلسی بخورید به خصوص با این سیستم 3-4-3 که بازی می کنید مرگ تیمتون حتمیه
    سیتی الان توی لیگ این فصل هم اون چنان خوب نتیجه نگرفته و الانم به زور تازه سوم جدوله
    کلا نتایج تیمای انگلیسی رو بیشتر همین سیتی خراب کرده وگرنه اینو فاکتور بگیریم ننایج بد نیست و همین لیورپول هم بازی های سختش با رئال رو بازی کرده و الان دو تا بازیشو ببره صعود می کنه

در مورد آلمان هم در مورد بایرن دیگه گفتم و لازم به توضیح نیست که بایرن الان توی لیگ قهرمان شده و فقط برای CL می جنگه
    لورکوزن که گروه نسبتا آسونی افتاده شالکه هم که هیچی هنوز تکلیفش مشخص نیست
    فقط می مونه دورتموند که آره اون نتایجش خیلی عالی بوده ولی فک می کنم دورتموند تیم خیلی قدرتمندی داره و فقط توی بوندسلیگا طلسم شده و الانم شاید تلاشش توی CL بیشتر بشه چون توی لیگ دیگه امیدی نداره

در کل نمی خوام تیماتون رو زیر سوال ببرم ولی اینجوری مقایسه نکنید که مثلا فلان تیمای شما صدرن و انگلیسی ها همه آخرن
    بعد مرحله گروهی رو هم می بینیم

14. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب بازی سیتی و بایرن رو من 20 دقیقه آخرشو دیدم خیلی جالب بود
    یعنی این آگوئرو چه قدر فرصت طلبه توی 5 دقیقه 2 تا گل زد و سیتی با برد بایرن یه جورایی امیدوار شد
    الان واقعا این گروه دیگه گروه مرگه چون سه تا تیم 5 امتیازی شدن و شانس صعود دارن
    ولی بیشتر بازی رم و سیتی مهمه و فک نکنم زسکا توی زمین بایرن بتونه کاری کنه
    مسعود می گفت معجزه لازمه ولی الان دیگه برای صعود سیتی معجزه لازم نیست
    هر چند من خودم از سیتی هم خیلی خوشم نمیاد ولی اگه به دورهای بعد بره لیگ قهرمانان جذابتر میشه و تعداد تیمای بزرگ بیشتر

چلسی هم توی خونه شالکه 5 بر صفر برنده شد
    از قبل که مشخص بود شالکه قابل مقایسه با چلسی نیست ولی دیگه این تعداد گل اونم توی زمین خودش جالبه
    الان با این بازی ها رو در رو تیم های انگلیسی و آلمانی به نتایج خیلی جالبی می رسیم
    البته شالکه فک نکنم توی بوندسلیگا هفتم هشتم بالاتر باشه و فک کنم مهم بردن تیمای بالای جدول مثل مونشن گلادباخ و ایناست!

+

در مورد رکورد مسی هم به طرفدارانش و همین طور به خودش تبریک میگم
    ولی الان یه جوریه که فک کنم این رکورد بارها و بارها جا به جا بشه

16. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دیشب وقتی بایرن ده نفره شد خیلی خوب کار کردن و زیاد نبود اون یک بازیکن به چشم نمیامد و گردش توپ رو بدست گرفته بودن و سعی می کردن مالکیت رو حفظ کنن که تا دقیقه 85 خیلی عالی این کار رو کردن و عملا موقعیتی به سیتی ندادند.
    اما اشتباه های کشنده از آلونسو و بواتنگ خیلی عجیب بود. دو بازیکنی سوتی دادن که اصلا من انتظارش رو نداشتم. بواتنگ اگه اون اشتباه رو نمی کرد یکی از بهترین های بایرن بود و همچنین آلونسو.
    بایرن قدرت خودش رو نشون داد و ده نفره 65 دقیقه بازی طبق خواست خودش پیش برد.

از قدرت بالای تمام کنندگی آگوئرو هم نباید گذشت. مخصوصا پنالتیش و گل دومش خیلی عالی زد.

مسعود می گفت معجزه لازمه ولی الان دیگه برای صعود سیتی معجزه لازم نیست
    هر چند من خودم از سیتی هم خیلی خوشم نمیاد ولی اگه به دورهای بعد بره لیگ قهرمانان جذابتر میشه و تعداد تیمای بزرگ بیشتر
    معجزه شد دیگه . همینکه سیتی تونست اونطور ببره یعنی معجزه شده
    +
    شالکه مایع آبرو ریزی هست. سال قبل اگه ولفسبورگ می تونست جای شالکه بگیره هم تیم بهتری می تونست بسازه هم اینکه نتایج آبرومندانه تری بگیره. دیشب انگار اتوبوس دی متئو ریپ زده بود، البته داشت جلوی صاحب گاراژ بازی می کرد

18. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •