تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: مسابقه طراحي كارت(همراه با جايزه)

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sourena
    سلام ...
    متاسفانه اينجور كه ما شاهديم عده اي از همكاران و مديران سايت كه تعدادشون كمتر از انگشتهاي دست هستش و زياد از مدت همكاري يا مدريتشان نميگذره...دوست دارند اعمال قدرت بكنند.
    براي اثبات اين حرفم همين تاپيكي كه مي‌بينيم....
    مهدي_بست از اول شاهد همه چيزبود.وكاملا در جريان بود و جايزه هم دستش بود.خودش مي‌تونه بياد اينجا و شهادت بده!
    من به ميثم و سينا و علي پيشنهاد مي‌كنم كه همكاران و مديراني انتخاب كنند كه عقده نداشته باشند.
    معلومه كه هزاران بار تاپيكهاي الفين قفل شده و حالا اين باسش عقده شده!تاپيك رو بي دليل قفل كرده!من خودم 3بار تاپيكهام قفل شده ولي هر 3دفعه مافيا بهم توضيح داده كه چرا تاپيك قفل شده!ولي الفين خودش اومده پست داده....بعدش تاپيك رو قفل كرده!(اين عقده اي بودن رو نشون ميده!)
    مافيا هم دليل خوبي باسه عقده اي نبودن هستش چون كارش رو خوب بلده!(اكثر مديرها همينطورند!(مثل مافيا كارشون رو بلدن!)
    متاسفانه shahin_king كه خداييش تو مدير بودنش تو انجمن چيزي كم نذاشته بايدنظارت بيشتري داشته باشه!
    حالا اگر الفين دوست داره بيست وسوم بياد سر قرار تا تاپيك رو با قفلش بكنم يه جاييش تا هوس قفل كردن تاپيك به سرش نزنه.البته من با قفل شده تاپيك مشكلي ندارم ولي خب از اونجايي كه خودش اونجا اول پست داد بعدش تاپيك رو بي دليل قفل كرد بايد درس خوبي بهش داد تا ديگه هوس قفل كردن تاپيك به سرش نرنه و درس عبرتي هم باسه اون دسته از همكاران و مديران تازه وارد بشه و پستها رو بي خودي پاك نكنن و تاپيكها رو بي دليل قفل نكنن و دليل و مدرك بيارن.
    در كل ممنون از كليه همكاران و مديران (البته از نوع غير عقده اي)و اميدوارم هرچه سريعتر به اين موضوع رسيدگي بشه!
    سلام
    دوست عزیز
    شما اگر پست من رو درست مطالعه بفرمایید متوجه میشید که دلیل قفل شدن تاپیک مشخص شده.
    در ثانی ,این تاپیک توسط مدیر انجمن به ترش فرستاده شده,پس به راحتی میشه نتیجه گرفت که عمل من درست بوده.
    پس

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

شما اول برو ديكته ياد بگير بعد بيا همكار بشو....خودت پستتو بخون متوجه ميشي.
    تو نفرستادي تو ترش.تو قفلش كردي چون اونجات سوخت كه من نگفتم جايزه چيه!ترسيدي جايزه نگيري.جايزه دست مهدي بود.مدير كارشو بهتر از تو بلد بوده كه قفل تاپيك رو باز كرده و گذاشتتش اينجا!(كارتو ياد بگر بعد همكار شو عقده اي بودن رو فراموش كن)حالا ادبت كه كردم تاپيك رو بي خودي قفل نميكني....چون خودتم مي دوني كه تاپيك رو بي خودي قفل كردي!

حـــــرفـه ای MaFia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    Stockholm

پيش فرض

اي بابا دو تا رفيق گل ما مي بينم كه خيلي راحت دارن هر چي مي خوان به هم مي گن
    صلوات بفرستيد تو رو خدا
    دوستي ها اينقدر هم بي ارزش نيست

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •