تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: معیارهای جذابیت

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منظورتون از نحوه ی برخورد چیه؟میشه بیشتر راهنمایی کنین
    صحبت کردن باید چطوری باشه

میشه این اداب معاشرت رو به منم یاد بدین
    خیلی دوس دارم مثل اون بین همه محبوب باشم ولی چطوری؟میشه بگین خانوما از چه نوع برخوردی خوشسون میاد

لطفا راهنمایی کنین
    واقعا از همکلامی با شما خوشحالم چون بدون هیچ چشمداشتی دارین کمک میکنین

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

2. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

منظورتون از نحوه ی برخورد چیه؟میشه بیشتر راهنمایی کنین
    صحبت کردن باید چطوری باشه

میشه این اداب معاشرت رو به منم یاد بدین
    خیلی دوس دارم مثل اون بین همه محبوب باشم ولی چطوری؟میشه بگین خانوما از چه نوع برخوردی خوشسون میاد

لطفا راهنمایی کنین
    واقعا از همکلامی با شما خوشحالم چون بدون هیچ چشمداشتی دارین کمک میکنین

خواهش میکنم

ببینید صحبت کردن بعضی از اقایون متاسفانه اصلا جالب نیست این دخترا رو واقعا آزرده میکنه مثل شوخی های زشتی که گهگاهی بین خودشون دارن یا فحشهایی که براشون عادیه یا خنده های بی دلیل با صدای بلند و یا حرکات اینچنینی یا مثلا زل زدن به دخترا داخل حیاط و رفتارهای مشابه خب این نشون میده شخصیت اون اقا خیلی جالب نیست!

نحوه صحبت کردن هم حتی با استاد هم میتونه شخصیت یک ادم رو برای بقیه رو کنه. یا با همکلاسی های دیگه
    بعضی از اقایون هستند مدام در حال گفتگو با اکیپ های مختلف دخترای همکلاسی هستند .خب من شخصا این مدل از اقایون رو قابل جذابیت نمیدونم طرف هرروز به یک سمت متمایله!

کمی سنگین بودن و متانت باعث جلب توجه بیشتر میشه (حالا بعضی ها تعبیر میکنن به کم محلی به دخترا و قیافه گرفتن )

4. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خواهش میکنم

ببینید صحبت کردن بعضی از اقایون متاسفانه اصلا جالب نیست این دخترا رو واقعا آزرده میکنه مثل شوخی های زشتی که گهگاهی بین خودشون دارن یا فحشهایی که براشون عادیه یا خنده های بی دلیل با صدای بلند و یا حرکات اینچنینی یا مثلا زل زدن به دخترا داخل حیاط و رفتارهای مشابه خب این نشون میده شخصیت اون اقا خیلی جالب نیست!

نحوه صحبت کردن هم حتی با استاد هم میتونه شخصیت یک ادم رو برای بقیه رو کنه. یا با همکلاسی های دیگه
    بعضی از اقایون هستند مدام در حال گفتگو با اکیپ های مختلف دخترای همکلاسی هستند .خب من شخصا این مدل از اقایون رو قابل جذابیت نمیدونم طرف هرروز به یک سمت متمایله!

کمی سنگین بودن و متانت باعث جلب توجه بیشتر میشه (حالا بعضی ها تعبیر میکنن به کم محلی به دخترا و قیافه گرفتن )
    حرفاتون متین........
    اما تو این چهارسالی که درس خوندم این مواردو رعایت کردم اما خب فرجی نشد حالا هم خدمت پیش رومه

6. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش میکنم

کاملا موافقم .
    بشخصه دوس دارم مرد :
    پربار علمی ، تو زندگیش دنبال چیزای مهم باشه ، جلف نباشه ، رفتاری زنونه نداشته باشه ، سنگین باشه (نه کمرو) ، جسور باشه . باید تو کلاس یا هرجا هستید اینارو نشون بدبد.
    از همه مهمتر اسب شاخدار داشته باشه
    ..
    ظارهرم که دوستمون گفتن واسه خانوما مهم نیست ولی بیریختو پشمالو ژولیده پولیده نباشه .مرتب باشه

البته اینا نظر شخصی من بود.
    حرفاتون متین........
    اما تو این چهارسالی که درس خوندم این مواردو رعایت کردم اما خب فرجی نشد
    حالا هم خدمت پیش رومه
    اگر کسی به ظاره سمت شما نیومده فک نکنید ازتون خوششون نمیومده . مطمعن باشید بین همه ی خانوما از شما به عنوان یه فرد با شخصیت یاد میشده . حالا اگربه کسی علاقه داشتید باید یه جوری میگفتید بهش یا ثابت میکردید.
    Last edited by roya.rashidi; 22-08-2014 at 01:40.

8. 2 کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

حرفاتون متین........
    اما تو این چهارسالی که درس خوندم این مواردو رعایت کردم اما خب فرجی نشد حالا هم خدمت پیش رومه
    البته داشتن فاکتورهای برتری ( سطح علمی، سطح مالی، اخلاق خاص، زیبایی و...) میتونه خیلی تاثیر داشته باشه حرفهای من روند کلی قضیه بود و شروع! در ادامه باید دید شما چه تلاش متقابلی انجام دادید چون خیلی ها جذب میشن ولی پا پیش نمیگذارن!
    خیلی ها هم جذب میشن ولی چون فرضا(برای مثال) اون فردی که مد نظر شما هست نیستش، در نهایت نتیجه خاصی عاید نمیشه

10. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته داشتن فاکتورهای برتری ( سطح علمی، سطح مالی، اخلاق خاص، زیبایی و...) میتونه خیلی تاثیر داشته باشه حرفهای من روند کلی قضیه بود و شروع! در ادامه باید دید شما چه تلاش متقابلی انجام دادید چون خیلی ها جذب میشن ولی پا پیش نمیگذارن!
    خیلی ها هم جذب میشن ولی چون فرضا(برای مثال) اون فردی که مد نظر شما هست نیستش، در نهایت نتیجه خاصی عاید نمیشه
    درست میفرمایید..اما جامعه معیاراش داره تغییر میکنه و شخصیت ملاک اکثر دخترای امروزی نیس!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بحث جالبیه
    میشه ادامه بدین
    صحبت های مفیدی رد و بدل شد
    امیدوارم همه توی این بحث شرکت کنن تا به یه نتیجه گیری کلی برسیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

به نظر من الان دختر ها از نظر اجتماعی اونقدر رشد کردن که شخصیتشون خیلی متنوع شده.
    هرکدومشون از یک تیپ از پسر ها خوششون میاد.نمیشه یک قانون رو برای همشون به کار برد.
    دیگه اون نگاه کلیشه ای قدیمی را باید بزاریم کنار.
    و اینکه خیلی از دختر ها شخصیتشون اونقدر بالا هستش که غرور خودشون رو حفظ می کنن و هیچوقت نمی خوان خودشون رو به کسی نزدیک کنن.

هر پسری باید سعی کنه خودش باشه. نه اینکه رفتارش رو طوری تغییر بده که باعث بشه جنس مخالف رو جذب کنه.
    این موضوع به نظرم مهم ترین اصل هستش.

در ضمن اون دختر هایی که با دیدن یک سری صفات در جنس مخالف جذب اون میشن و سعی میکنن خودشون رو بهش نزدیک کنن ، مشکل شخصیتی دارن و نرمال نیستن.

پس نباید از این موضوع ناراحت باشین که چرا دخترا شما رو تحویل نمیگیرن یا جذبتون نمیشن.
    اینطوری به موضوع فکر کنید: که شما شخصیتتون اونقدر بالا هستش و برای بقیه اونقدر محترم هستین که دخترهای با تیپ خاص و غیر نرمال ( بالا عرض کردم ) نمی تونن سراغ شما بیان و شما رو در سطح خودشون نمیدونن.

الان من می بینم تو دانشگاه ، پسرهایی که هستن که خیلی بد دهن و بد صحبت هستن. درسشون هم افتضاحه.ولی دختر های دیگه ( حتی درسخون ها ) زیاد دوربرش می چرخن.
    شما که اینطور نیستین؟؟؟!!!

روش درست زندگی این چیزی نیستش که این افراد دارن دنبال می کنن.
    وقتی تا حدی به بلوغ عاطفی و اجتماعی برسن دیگه این رفتار ازشون سر نمیزنه.

14. 3 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مدیرای این بخش حرف ندارن واقعا بهشون خداقوت میگم
    امیدوارم با همکاری همه (مخصوصا بانوان محترم انجمن) تاپیک مفیدی رو شاهد باشیم

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

با سلام و درود خدمت شما . یادمه یه زن شوهرداری بود که اوایل بدجور به رفیقمون نخ میداد . این خانوم از همه ی دخترا بیشتر توی کف رفیقمون بود! بروبچ آمارشو دراوردن،فهمیدیم که شوهر طرف سه ماه ترکیه میره و اون خانوم سه ماه پیش پدر مادرش زندگی میکنه . این خانوم وقتی که دید رفیقمون اصلا بهش محل نمیزاره،کم کم شروع کرد خودشو اویزون کردن! به هر بهانه ای (مثلا جزوه.بعضی وقتا هم واسه سلام علیک کردن) میومد پیش رفیق ما.یه طوری برای رفیقمون عشوه میریخت که هرکی میدید فک میکرد خانومه خرابه...ولی بروبچ امار خانومه رو دراورده بودن و فهمیدیم تاقبل از این ماجرا مورد مشابهی نداشته...اینو بگم که فقط چندنفر بودیم میدونستیم طرف شوهرداره
    خلاصه این خانوم که با بی محلی از طرف رفیقمون روبرو شده بود،کم کم کارای عجیب غریبی میکرد که همه تعجب میکردیم!! مثلا یه بار توی کلاس همه نشسته بودیم،این رفیقمون یکم دیرتر از بقیه اومد توی کلاس.وقتی وارد کلاس شد و داشت میومد سمت ما (ته کلاس) این خانومه جوری واسه رفیقمون جاپایی انداخت که اگه دستشو از صندلی نمیگرفت کاملا میفتاد توی بغل طرف!! این یک مورد بود گفتم
    اخیرا هم اون خانومه شروع کرده به تیکه انداختن....مثلا یکبار گفت "اقای فلانی،پولتون از جیبتون افتاد بیرون" وقتی عقب رو نگاه کردیم،چیزی رو زمین ندیدیم،بعد دیدیم اون خانوم داره میخنده که فهمیدیم حرفش سرکاری بوده
    رفیقمون بهش محل نداده....حالا دیگه اون خانوم از اینجور کارا انجام میده که عقده های خودشو خالی کنه و رفیقمون با اینکه ناراحت میشه ولی هیچ جوابی به یک زن شوهردار نداده و طوری رفتار میکنه که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده (اینو بگم که رفیقمون خیلی با شخصیته) اگه یه پسر همچین غلطی بکنه ما خودمون دیدیم که چطوری جواب های سنگین میده

جواب سوال دوم :: هم خوشگل،هم خوشتیپ،به نظرم نسبت به بقیه واقعا چند کلاس بالاتره

با سلام و درود خدمت شما
    رفیقمون از روز اول حلقه دستش بوده عزیز

در مورد این جمله ای که میخوام بگم واقعا عذر میخوام.قصد توهین ندارم

ولی در مورد این دوستتون هر کاری ایشان کنند خیلی ببخشید تف سربالاست
    اگر بخواهند با طرف خوب باشند که خب از لحاظ اخلاقی و اعتقادی درست نیست.در ضمن خودتون هم میگید که اصلا اهل این حرف ها نیستند
    اگر هم بخواهند جواب طرف رو بدهند و طرف رو سر جاش بنشانند که این خانم انقدر پررو و بی پروا هستند که هزار جور حرف پشت سر طرف در می اورند...مخصوصا که طرف شوهر داره

به نظر من بهترین کاررو همین الان دوستتون دارن انجام میدن.بی توجهی...حتی به نظر من اگر میتوانند بیشترازقبل بی توجهی کنند.مثلا اگر اون خانم چیزی گفت مثلا همین جمله که اقای فلانی پولتون از جیبتون افتاد بیرون اصلا توجه نکنند.حتی برنگردند ببینند پولشون واقعا افتاده یا نه
    اینجوری انقدر اون خانم کنف میشوند تا اخر دستبرمیدارند
    اگر هم اون خانم بخواهند حرف در بیاورند هیچ کس باور نمیکند

17. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •