سلام
از کجا متوجه بشیم محلولی در آب هست یا چربی ؟
چی باید خارجی ش نوشته باشه ؟
ممنون
سلام
از کجا متوجه بشیم محلولی در آب هست یا چربی ؟
چی باید خارجی ش نوشته باشه ؟
ممنون
ویتامین های k d e a محلول در چربی وی ویتامین های c b محلول در آب.
ویتامین ها بعد از جذب هر کدام در بدن به قسمت های مختلف بدن میرن مثلا ویتامین d وارد کبد شده و به فرم فعالش تبدیل میشه در کل ویتامین ها بعد از انجام وظیفه ذخیره یا دفع میشن.
چقدر جالب! پس مشخص شد چرا رواکوتان به مرور زمان دمار از روزگار کبد در میاره((چون سرشار از ویتامین a))هست...
همچنین الان متوجه شدم چرا قرص تقویتی ویتامین e یا کلسیم d رو با دز مشخص تجویز میکنن و میگن زیادیش بده
دوست گرامی تشکر بابت مطلب سودمندی که گفتید![]()
زیاده روی در هیچ چیز خوب نیست.
کلسیم d اگر با دوز بالا مصرف بشه نصف اندام های حیاتی بدن رو از کار میندازه و مقدار بسیار زیادی کلسیم در کلیه و ... رسوب میکنه.
به جای راکوتان بهتره از ترتینوءین استفاده بشه.
نه سوال این نیست. اصلا مشخص نیست آدم واقعا نیاز داره یا نه!
شاید من واقعا نیاز دارم الان. شاید هم نه! از روی حدسیات تجویز میکنن
مگر اینکه طرف مشکلی در سنتز یا جذب ویتامین ها داشته باشه وگرنه اصلا بدن احتیاجی به این ویتامین های خارجی نداره و خودش یا سنتز میکنه یا از مواد غذایی مصرفی در طی روز تامین میکنه.
95 درصد مصرف کنندگان مولتی ویتامین بدنشون از لحاظ ذخایر ویتامین ها تامین هست و کاملا بی جهت مولتی ویتامین مصرف میکنند.
من 4 سال پیش از این ویتامین ها زیاد مصرف میکردم. اما دو سال هست گذاشتم کنار
تالاسمی مینور الفا هستم. الان هم واقعا نمیدانم این قرص که بهم داده رو بخرم یا خیر
بستگی داره که به چه علتی براتون تجویز شده؟
خیلی از مورد ها رو من نمیخورم. یعنی چون میدونم آشغال هست .
مثلا 3 سال هست شیر نمیخورم. (یک مشت انتی بیوتیک توشه) 1 سال هست ماست نمیخورم. تصمیم گرفتم دیگه ماءالشعیر هم نخورم.(آب و شکر) . به علت پوست چرب . تخم مرغ 2 هفته ای یکبار.
عسل نمی خورم.
اما من واقعا نمیتوانم قبول کنم که آیا بدن ویتامین کم داره یا خیر؟! شاید از مواد غذایی دیگر تامین کرده باشه
حالا قرص آهن بله. میری ازمایش خون و فریتین میدی. تقریبا با جرات قرص رو میخوری. نه رو هوا..
کسایی که نقص سیستم ایمنی دارن مثل بیماری ایدز مولتی ویتامین براشون مفیده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)