مموري رو بك اپ بگير بعد با استفاده از كامپيوتر فرمتش كن
مموري رو بك اپ بگير بعد با استفاده از كامپيوتر فرمتش كن
آقا كارم راه افتاد...اول با كد deep reset كردم بعد رفتم رو صفحه فرمت مموري كارت ..مموري كارتو در اوردم جازدم فرمت كرد..ولي ميخوام بدونم 6630 چجوري safe mode ميشه يا اينكه چرا 3 دكمه فرمت روش كار نميكنه؟؟..برا اطلاعات عمومي
سلام
شما سه دکمه سبز و ستاره و 3 رو در حالت خاموش نگه دار و گوشی رو روشن کن و تا صفحه مربوط به موقعیت جغرافیائیت و ساعت نیومده دکمه ها رو ول نکن. این از دستور فرمت نرمال
ولی من یه مشکل اساسی دارم که از بچه هائی که استادن خواهش میکنم راهنمائیم کنن و اونم اینه که چطور میتونم دراوهایه مختلف رو در 6630 مثل درایو Z و D فرمت کنم؟؟؟ اگر فرمودید با استفاده از کامپیوتر لطفا نحوه عمل رو توضیح بفرمائید؟
به نظر من اصلا فشار نمیاره من اینقدر برنامه رو پاک کردم و بازی اصلا فشار نمیار بعضی وقتی یک فایل های باقی میمونه که 1 یا 2 ک ب است
سلام
با 6630چطوری میشه عکس فرستاد؟
چه نوع عکسهایی رو میشه با smsفرستاد؟
میشه یه فایل تصویریjpegرو با smsفرستاد(مثلا فرمت عکس رو در کامپیوتر عوض کنیم وباsmsبفرستیم)؟
با تشکر
حرمت شطرنج از نظر امام خمینی و دیگر مراجع تقلید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by maasad; 12-09-2006 at 08:47.
سلام
بابک جان شما می خوایی درایو z که قلب سیستم عامل شماست رو فرمت کنید تمام برنامه های اصلی و مورد نیاز گوشیتون در اونجا نصب شده! و فقط در صورت انجام یه سری کارهای خطرناک میشه این کارو کرد!
و درایو e هم که درایو مموری کاردتهو فرمت به اون صورت واسش وجود نداره چون ببین نوکیا میاد یه سری پوشه ی پیش فرض اینجا قرارا میده تا با گوشی هماهنگ باشه! وقتی شما فرمتش کنی گوشیو می کشی که!
در مورد دوست عزیز maasad باید بگم که 6630 به هیچ وجه قابلیت فرستادن پیکچر مسیج رو نداره! وتنها عکسایی که با مسیج می گیرید میتونید بفرستید!
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)