دارم
سفلن تی چیه؟ انگلیسیش چیه؟
دارم
سفلن تی چیه؟ انگلیسیش چیه؟
یه لپ تاپ سامسونگ دارم مدل2010 r538 وقتی شارژز اونو در میارم نورش حد اقل میشه نه نظرتون مشکل ازچیه؟؟؟؟ کسی میتونه کمکم کنه
عزیزم من خودم کدنویسم
باید بدونی بدون شک pc بهترینه اما مشکل جا به جای اون است
شما میتونید یه لپ تاپ razer بگیرید فرق نمیکنه کدوم مارکش زیاد
هم برای بازی هم برای کد و هم سخت افزار خیلی خوبی داره
من اشتب نوشتم سلفن درستشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستاره رو بردار
اینجا ب مشکلات جواب داده نمیشود در بخش مشکلات لپتاپ ها تاپیک بزنید
لپ تاپ های ریز ب توجه ب قیمتی که دارن نمیارزن مثلا ی مدل با قیمت ۸۱۰۰ دیدم که صفحه اش فول اچ دی نبود و مشخصاتشم تقریبا با مک بود یکی بود بجز کرافیک
مورد بهدی تو ایران کم گیر میان و خراب شدنشون درد سر فراوان دارد
اینا بد نیستن:
MSI GS70 Stealth - A
Sony VAIO Fit multi-flip 15A SVF15N26CXB
Sony VAIO Fit multi-flip 15A SVF15N2ACXB
ببین اینا چطورن
تاپیک هارو خوندم . یه سری نکات هست که باید بگم
۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
اول اینکه خودمم رشتم برقه . شما نیازی به این همه خرج کردن برای لپ تاپ ندارین . لپ تاپ 2 میلیونی هم برای مصارف رشته برق عالی هست.
اما اگر از نظر مالی بهتون فشار نمیاد می تونین لپ تاپ های گران قیمت و بعضا مارک خریداری کنین .
به نظر بنده هم همون مک بوک مناسب به نظر می رسه .
برای نصب Linux/unix رو مک بوک شما نیازی به مجازی سازی ندارید . به صورت عادی و روی سیستم واقعی نیز کار خواهند کرد.
رم 8 هم عموما واسه اجرای برخی بازی های جدید به کار می ره. البته می تونی مصارف در ضمینه مجازی سازی نیز داشته باشه
در آخر پردازنده های مورد نظر شما سری I5 با دو هسته فیزیکی هستند . البته اگر بخوایم تعداد هسته های منطقیشو حساب کنیم ( چیزی که شما توی سیستم عامل خواهید دید ) این تعداد 4 تاست ( دقیقا چیزی که نیاز دارین )
برادر اگر چیزی به جز مک بوک بگیری واقعا کار فوقالعاده اشتباهی کردی.... مک 15 مدل 2014 با 16 گیگ رم 4 هسته ای و همینطور کارت گرافیک فوف العاده iris pro واقعا وسوسه کنندس
خبر دارین این نسخه کی وارد ایران میشه؟ mgxa2 رو میگم
راستی استفاده از unix چه سودی برای یprogrammer داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)