تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: خرید گوشی با این شرایط

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با صفحه کلید کامل گوشی اندروید دو سیم نداریم!
    همون چاچا و دو مدل اچ تی سی قدیمی تر هستش که اونا هم تک سیم هستن
    اما اندروید تاچ دوسیم داریم مثلا نوکیا ایکس که خیلی هم جدیده 300 قیمتشه اندروید هم هست یا سونی اکسپریا tipo اونم زیر 500 تومن هست و همچنین چندین مدل هواوی
    اره میدونم نیست و گرنه تا الان خریده بودمش.داخل پست اول گفتم لمسی یا غیر لمسی بودنش زیاد مهم نیست.
    من با چاچا کار کردم و اصلا خوشم نیومد.اچ تی سی هم از اسنپ خوشم میومد که قسمت نشد بگیرم.این مدت انواع و اقسام مدل ها را در دی جی کالا و سایتهای دیگر چک کردم اکثر دو سیم کارت های موجود هواوی و لنوو و سونی و...بعضی هاشون بزرگ بودند و بعضی ها هم از بودجه من بالاتر بودند یا مشکل باتری و ... داشتند.بیشتر ترجیح میدم از نوکیا استفاده کنم.
    نوکیا ایکس هم مورد خوبیه این هم مدنظرم قرار میدم .بین این سه مورد اشا 210 و لومیا 630 و نوکیا ایکس یکی را انتخاب میکنم.

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چند ساعت پیش یک HTC DESIRE 616 خریدم.توی این چند روز مجبور شدم تبلتم را بفروشم و برای همین گفتم یک گوشی بگیرم که نیازهای نرم افزاری و بازی و... را رفع کنه.خیلی دلم میخواست لومیا 630 بگیرم ولی دیدم که ساپورت نرم افزاریش به اندازه اندروید نیست و ترجیح دادم تا وقتی بیشتر نشده از اندروید استفاده کنم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •