ممنون منم تقريبا همين نظرو دارم بيشترم نظرم رو مديريت ساخته اطلاعي ازش داري؟بازار كارو دانشگاه و....
ممنون منم تقريبا همين نظرو دارم بيشترم نظرم رو مديريت ساخته اطلاعي ازش داري؟بازار كارو دانشگاه و....
اگه دنبال فرصت شغلی میگردی
نقشه برداری عالیه اگه بتونی
عزيزم نقشه برداري مربوط به رشته من نيست من عمران 12گرايش شركت كردم نه نقشه برداري اما ممنون از نظرت![]()
سلام
اگه کسی درباره مهندسی تکنولوژی(علمی- کاربردی) عمران-آبفا اطلاعاتی داره خواهشآ من رو راهنمایی کنه!
من در دانشگاه علمی کاربردی رشته (مهندسی تکنولوژی عمران- آب و فاضلاب ) در مجتمع آموزشی پژوهشی اصفهان قبول شدم.
هیچ اطلاعاتی در باره این رشته ، بازار کار،ادامه تحصیل، اعتبار مدرک علمی کاربردی ندارم و اگه این رشته رو برم احتمال زیاد نمی تونم کنکور سراسری بدم!!!
نیازمند کمک فوری شما دوستان عزیز هستم!!!!
به اسم علمی کاربردی حساس نباش چون هیچ فرقی با غیر علمی کاربردیا نداره.مثل بقیه مهندسی هاست.خیلی از درسهاش همون دزسهای عمران_عمران هستش ولی حدود 50 واحد درسهایی مربوط به آب و فاضلاب داره مثل میکروبیولوزی... فرآیند های تصفیه آب و فاضلاب... طراحی تصفیه خونه و ... که این درسها پایه اش شیمیه(البته لازم نیست خیلی یه شیمی مسلط باشی ولی خوب نبایدم از شیمی متنفر باشی!)
خیلی از درسهاش آزمایشگاه داره.شاید حدود 10.12 تا.
بازار کارشم اینطور که میگن داغه.
مخصوصآ تو اصفهان که سالهاست تصفیه خونه ی فاضلاب داره.
آگه تونستی درباره توافت مهندسی تکنولوژی عمران-آبفا با مهندسی عمران-آبفا
برام توضیح بدین![]()
مهندسی تکنولوژی هیچ فرقی با مهندسی نداره فقط بالای مدرکت مینویسن مهندسی تکنولوژی
همه ی واحد ها و درس ها شبیه هم هستن
با سلام , من چون در قسمت علمی مباحثی و حتی اسمی از رشته شهرسازیکه می شه گفت یه رشته جدیده ندیدم . و چون خیلی جای کار و بحث و تبادل نظر و استفاده از تجربیات رو داره از دوستانی که در این زمینه تجربه دارن درخواست کمک می کنم. خوشحال می شم با شما در ارتباط باشم.
![]()
عمران خاوران چطوره؟رتبه های چند می رن؟
Last edited by phonnixx; 09-09-2008 at 18:05.
این رتبه های قبول شده پارسال خاوران (عمران )
مشهد منطقه 1 7308
مشهد منطقه 1 7937
مشهد " 8028
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)