بله منظورم همون ارور هست و خییییییلی ممنون از جواب های خوبتون میشه بگید الان چجوریی این مشگل درست میشه؟ وقتی از ایکس باکس دیسکانکت میشم اینجا هم این ارور میاد میشه بگید چجوری باید درس شه؟
بله منظورم همون ارور هست و خییییییلی ممنون از جواب های خوبتون میشه بگید الان چجوریی این مشگل درست میشه؟ وقتی از ایکس باکس دیسکانکت میشم اینجا هم این ارور میاد میشه بگید چجوری باید درس شه؟
خواهش میکنم
در اینجا نه Error ای وجود داره و نه باگی فقط یک Monitoring خوب و نسبتا کامل از نحوه ی عملکرد شبکه ی اینترنت شماس
اگه زمانی که به Live وصل هستید و یهو در کنسول خطای دسترسی به Live رو بده باید سریعا اینجا رو چک کنید و ببینید مشکل از اینترنت شما هست یا شبکه ی Live
البته خوده شبکه ی Live به تنهایی مشکلی نداره و این مشکل باز به یکسری تنظیمات و IP ایران برمیگرده
اخه دوستای دیگم این مشگلو ندارن من جویا شدمم یکی از دوستام سرعتش 10 مگه که کلا این چیزارو بیخیاله و با 7000 دان میکنه و....اما اون یکی با 1024 بازی میکنه و مشگلی نداره ایا من میتونم درستش کنم؟ امروز زنگ زدم به خدماته اسیاتک طرف گفت به من چه که سرعت شما پایینه منو میگی.......... هیچی قطع کردمو دوباره زدم یکی دیگه گرفت و خطمو برسی کرد گفت خطط نویز داشت درستش کردم از الان به بعد حله اما بازم درست نشد ایا مشگل از همون نویزه؟ قربونت شم که جوابمو میدی فدات
دوست عزیز دیگه وای نمیدی؟ یا سرت شلئغه نمیتونی؟ اگه جوابمو بدی ممنون میشم
سلام دوستان من اینترنتمو عوض کردم پار انلاین گرفتم.....تمامیه دیوایس های تو خونه به مودم وصل میشن و اینترنت میرن اما ایکس باکسم به مودم وصل میشه اما به اینترنت وصل نمیشه که اپدیتش کنم!!!!! کسی میدونه باید چیکار کنم؟
از طریق وای فای هم وصل میشه ها یعنی قشنک کانکت میشه به وایرلس اما به اینترنت نمیره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)