حدس میزدم
بعنوان یکی از کاربران قدیمی اینترنت ایران با گذشت نزدیک به ۱۵سال استفاده از اینترنت چشمم اب نمیخوره مسولین ما یه اینترنت درست و حسابی دست مردم بدن
راستی چجوری با تاپلتاک میتونم عکس ضمیمه پستم کنم؟
حدس میزدم
بعنوان یکی از کاربران قدیمی اینترنت ایران با گذشت نزدیک به ۱۵سال استفاده از اینترنت چشمم اب نمیخوره مسولین ما یه اینترنت درست و حسابی دست مردم بدن
راستی چجوری با تاپلتاک میتونم عکس ضمیمه پستم کنم؟
حاضرم 1 تومن شرط ببنیدم همه گیر که بشه سرعتش افت میکنه...یه سری البته تقصیری ندارن یکی دوساله کاربر اینترنت شدن اون اوایل رو یادشون نمیاد همین ایرانسل مثل بنز سایتا رو باز میکرد ولی الان ...![]()
مشکل داخل ایران به نظرم سرعت نیست حتی شرکت ADSL توانایی اینترنت تا 20 مگ دارن مسئله اصلی قیمت اینترنت تقریبا 70 برابر سایر جاهاست !
دوست گرامی
اشتباه شما در مورد عنوان GPRS هست... فرکانسی که GPRS در اون به تبادل دیتا می پردازه اجازه رسیدن به همچین پهنای باندی رو نمیده...
برای همین عرض کردم تاپیک اشتباست و بدون اطلاعات کافی ایجاد شده .... اصولا همین که خیلی تفاوتی برای نسل سوم و GPRS در نوشته های بعدی قائل نشدید موید همین عدم درک مفاهیم پایست.
در مورد موارد دیگه مطرح شده هم دوستان فرمودند بنده تکرار میکنم که شاید خیلی با کیفیت نباشه اینرنت امروز ایران اما دیگه دوره 128 کیلو در عمل گذشته ... و الان هر کی از شرکتای خصوصی سرویس محدود میگیره در صورت نبود نویز خط روی 4 مگ ، 6مگ، 8مگ یا حتی 9 مگ بسته میشه...
مخابراتم به عنوان شرکت غیر خصوصی تبلیغ 10 مگ رو میکنه .... ایده آل نیست اما شما که سالهاست با اینترنت کار میکنید قبول داشته باشید اخیرا در یه بازه زمانی کوتاه به صورت غیر رسمی سیاستهای مربوطه تغیر کرده و سرعتای ارائه شده و قیمتهاش به نست در حجم کنترل شده بسیار بهتر شده...
هرچند غرض طعنه زدن به غولهای صنعت و تکنولوژی در اروپا و امریکا نیست....
اقا میثم من کارشناسی نخواستم شما امدی شروع به کارشناسی کردی!
دنبال چی میگردی؟ قاتل بروس لی؟!
یک کلام ختم کلام موضوع سرعت بالای نسل سوم اینترنت موبایل هست و تمام!
با ADSL کاری ندارم
اینجا من اسکرین شات تا ۵۰۰کیلوبایت دانلود از سایت ایرانی دارم
حالا شما اگر میگی چیزمهمی نیست و این سرعت تو ایران هست اشکالی نداره اسکرین شاتش رو بزار تمام.
اقا میثم من کارشناسی نخواستم شما امدی شروع به کارشناسی کردی!
دنبال چی میگردی؟ قاتل بروس لی؟!
یک کلام ختم کلام موضوع سرعت بالای نسل سوم اینترنت موبایل هست و تمام!
با ADSL کاری ندارم
اینجا من اسکرین شات تا ۵۰۰کیلوبایت دانلود از سایت ایرانی دارم
حالا شما اگر میگی چیزمهمی نیست و این سرعت تو ایران هست اشکالی نداره اسکرین شاتش رو بزار تمام.
لطفا از کارشناسی بیهوده خودداری شود
من هدفم فقط حمایت از کاربران هموطن هست که اینجور در حقشون دزدی می شود.
Last edited by شهنام89; 17-08-2014 at 14:36.
خوب که چی ؟
معلوم هست کشور تکنولوژیک وپیشرفته وجهان اولی فرانسه را با کشور درپیت عقب افتاده جهان سومی که هم از لحاظ تکنولوژی و هم از لحاظ فرهنگ از دنیا عقب هست باهم قابل مقایسه نیستند.
نه من همچین قصدی نداشتم
فقط تا جهت آگاهی دوستان این موضوع رو مطرح کردم چنتا اساتید غیب گو سریع زدن تو ذوقم گفتند کجایی که ایران از اروپاهم زد جلو !!!
خوب حالا ما باید چیکار کنیم . اومدی یه چیزی که عمه من هم میدونه رو گفتی. الان 4g هم هست تو ایران کاربرا تستش رو هم گذاشتن با سرعت 3 مگ دانلود میکردن
اول تربیت داشته باش اینجا انجمن هست نه چاله میدون
من مخاطبم شمایید نه عمه تون
شما اسکرین شات بزار ببینیم
هزاربار گفتم ولی خالی بندی لاف نباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)