آمار تا تاریخ امروز فصل هست.
آمار تا تاریخ امروز فصل هست.
رکورد های این هفته:
- با گلی زنی در بازی روز جمعه ،رونی حالا در تمام 7 روز هفته در لیگ برتر گل زنی کرده.
- دیگو کاستا بعد 13 هفته اولین پاس گلش رو در لیگ برتر داد. یکی از بهترین مهاجم های فصل تا قبل از این فقط قدرت تمام کنندگیش رو به رخ کشیده بود.
- ونگر 400 پیروزیش رو برابر QPR در تاریخ لیگ به دست آورد.
اگه به یاد داشته باشین در تاپیک سال گذشته به بررسی تعداد مصدومان لیگ برتر و تاثیراتش پرداختیم و اینکه این فشردگی بازی ها در تعطیلات چقدر این موضوع رو افزایش میده.
باید حالا ببینیم که امسال چه اتفاقی می افته و مربیان برای حفظ سلامتی بازیکنان و نتیجه گرفتن تیم شون دست به چه کار هایی میزنن.
همین حالا منچستر یونایتد یکی از قربانیان مصدومیت های زیاد بازیکنانش تا این جای فصل بوده. از اون طرف نبود استوریج چنان ضربه محلکی به لیورپول زده که وضعیت شون کاملا در شرایط قرمزه. من سیتی هم با مصدوم شدن که این سال ها ترافیک خط حمله اش بسیار شدید بوده حالا میبینیم که شدیدا با مصدوم شدن تمامی هر 4 مهاجم سر شناس تیم تغییر تاکتیک داده و حتی مجبور به بازی دادن هافبک ها به صورت داینامیک در خط حمله شده
Southampton/Ipswich v Crystal Palace
Cambridge Utd v Manchester United
Blackburn Rovers v Swansea City
Chelsea v Millwall/Bradford
CityDerby County v Scunthorpe Utd/Chesterfield
Preston NE v Sheffield United
Birmingham City v West Bromwich Albion
Aston Villa v AFC Bournemouth
Cardiff City v ReadingAFC
Wimbledon/Liverpool v Bolton Wanderers
Burnley/Tottenham Hotspur v Leicester City
Brighton & Hove Albion v Arsenal
Rochdale v Stoke City
Sunderland v Fulham/Wolves
Doncaster Rovers/Bristol City v Everton/West Ham Utd
Manchester City v Middlesbroug
Last edited by Sara; 06-01-2015 at 00:06.
نکته جالب در جدول شرایط من سیتی و چلسی است، که از همه نظر یکسان هستند. خیلی نامحتمل است ولی به فرض اینکه دو تیم در پایان فصل در چنین شرایطی قرار بگیرند دوباره با هم مسابقه پلی آف در زمین بی طرف خواهند داد.
Leah williamson به عنوان بهترین بازیکن جوان سال انگلیس انتخاب شد.
امروز دنبال جدول بازیهای متقابل و مقایسه با فصل گذشته می گشتم، چیز بروزی پیدا نکردمدیگه خودم بازیها رو بررسی کردم و درست کردم، تا پایان هفته 21 ام:
اساس جدول اینه که به جای مقایسه امتیاز های تیم ها در این فصل با امتیازهای هفته 21 ام فصل گذشته ، نگاه می کنه به 21 بازی فعلی تیم و نتیجه بازیها رو با دقیقا همین بازی ها در فصل گذشته (با احتساب Home/Away بودن) حساب می کنه. تیم هایی که به دسته پایین تر رفتند با تیم هایی که بالا اومدن جایگزین شدن. این جدول معمولا خیلی بیشتر از جدول معمولی گویای شرایط است و باهاش میشه نکات جالبی رو پیدا کرد. این سیستم به نوعی مشابه سیستم امتیاز دهی ATP تنیس هست.
* ساوتمپتون با اینکه در نگاه اول این فصل عالی بوده، فقط در بازیهای متقابل 5 امتیاز بیشتر از فصل گذشته بدست آورده. فصل پیش ساوتمپتون با 56 امتیاز هشتم شد و شرایط فعلیش در جدول رو میشه تا حد زیادی غیرواقعی دونست.
* منچستر یونایتد با اینکه به نظر می رسه این فصل شرایط بهتری نسبت به فصل گذشته داره، در بازیهای متقابل یک امتیاز کمتر از فصل گذشته گرفته و حضورش در تاپ 4 بیشتر به خاطر ضعف سایر تیم ها نسبت به سال گذشته است.
* لیورپول شرایط بسیار ضعیف تری نسبت به فصل گذشته داره و تا اینجای فصل در بازیهای متقابل 16 امتیاز کمتر گرفته. به نوعی میشه گفت تاثیر سوارز + استاریج در یک نیم فصل برای لیورپول 16 امتیاز بوده!
* آرسنال هم شرایط جالبی نداره، در فصل پیش چهارم شد و تا اینجا هم 7 امتیاز کمتر از فصل پیش گرفته در بازیهای متقابل ولی خب کلا تیم ها کمتر امتیاز گرفتند.
* تاتنهام که با اومدن پاچتینو در نگاه اول به نظر می رسه نسبت به پارسال شرایط بهتری داره، امتیاز بیشتری در مقایسه با پارسال نگرفته.
* منچستر سیتی که پارسال قهرمان شد امسال هنوز داره بهتر عمل می کنه و 4 امتیاز از پارسال هم بیشتر گرفته، و چلسی که پارسال با اختلاف 4 امتیاز از سیتی پایین تر بود، امسال 8 امتیاز بیشتر از پارسال گرفته. به نوعی این جدول هم نشون میده رقابت بسیار پایاپایی بین چلسی و سیتی برای قهرمانی وجود داره.
* وست هم و سوانزی واقعا پدیده امسال بودن که 11 و 9 امتیاز بیشتر از پارسال گرفتند.
در آستانه روز یکشنبه که همش در حال مقایسه سانچز و آگئرو هستند. رکورد گل + پاس گل الکسیس در مقابل نرخ گل/دقیقه آگئرو.
الکسیس سانچز تا کنون 12 گل + 7 پاس گل =19 تأثیر مستقیم روی گل رو ثبت کرده که اسم خودش رو در کتاب رکوردهای لیگ برتر انگلیس ثبت کرده چرا که اولین بازیکنی هست که از لیگ کشور دیگه ای به انگلستان میاد و در 20 بازی نخست چنین آماری از خودش به جا میذاره.
البته الکسیس در آمار کلی رکورد گل+پاس گل در تاریخ لیگ برتر سوم هست. در صدر جدول اندی کول هست که در فصل 94-1993 در 20 بازی اولش در لیگ برتر تونست روی 22 گل تأثیر مستقیم بذاره. (18 گل + 4 پاس گل). بازیکن بعدی کوین فیلیپس هست که در فصل 00-1999 روی 21 گل تأثیر مستقیم داشت و 19 گل +2 پاس گل به ثبت رسوند.
البته در لیست 10 نفر اول هیچ یک از بازیکنان به اندازه الکسیس پاس گل نداده.
Players with the most goals+assists in their first 20 Premier League gamesAndrew Cole (18 goals + 4 assists = 22)Kevin Phillips (19 goals + 2 assists = 21)Alexis Sánchez (12 goals + 7 assists = 19)Eric Cantona (10 goals + 9 assists = 19)Sergio Agüero (14 goals + 4 assists = 18)Alan Shearer (14 goals + 4 assists = 18)Mick Quinn (14 goals + 3 assists = 17)Mark Stein (13 goals + 4 assists = 17)Ruud Van Nistelrooy (15 goals + 2 assists = 17)Tony Yeboah (15 goals + 2 assists = 17)از طرفی آگئرو بهترین نرخ تعداد گل نسبت به دقایق حضور در زمین رو در تاریخ لیگ برتر داره که هر 109.39 دقیقه یک بار گل زده.
gunnerstrust.com
امروز به یه نکته جالب برخوردم: آرسنال و چلسی با 11 پیروزی در خانه سیتی رکورد دار هستن.
به گزارش "ورزش سه"، این اظهارنظر آنچلوتی، واکنش ژوزه مورینیو را به دنبال داشت و او در نشست خبری پیش از بازی با بردفورد در جام حذفی انگلستان، کنایه جالبی به کارلتو زد.
مورینیو به خبرنگاران گفت:" چندی پیش، مربی یکی از تیم های بزرگ، وقتی تیمش از جام حذفی کنار رفت، عنوان کرده بود که این شکست به سود تیمش خواهد شد؛ چرا که برای رقابت های دیگر فرصت بیشتری برای استراحت خواهند داشت.
مطمئن باشید از من هیچگاه چنین حرف هایی نخواهید شنید. من هیچگاه سعی نمی کنم رقابت ها را ارزشگذاری کنم.برای من، همه جام ها مهم هستند و چنانچه در کسب هرکدامشان ناموفق باشم، آن را یک ناامیدی و یک ناکامی می خوانم. هیچگاه شکستم را به بهانه هایی همچون فرصت بیشتر برای استراحت توجیه نمی کنم.من باید نزد هوادارانمان پاسخگو باشم و به شکل درستی اینکار را انجام خواهم داد."
یک روز بعد...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)