تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: ریشه مشکلات ما:‌ همدیگر را دوست نداریم

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

- در شیرهای پرچرب، روغن پالم که برای سلامتی مضر است می ریزند و به مردم می فروشند.

- در اکثر تن ماهی ها ، روغن نباتی را به جای روغن ماهی می ریزند و به مردم می فروشند.

- قبل از زدوده شدن سموم کشاورزی از روی میوه ها ، آنها را می چینند و به مردم می فروشند.

- دو میلیون خودرو و سه میلیون موتورسیکلت معاینه فنی ندارند.

...
    ...
    از نظر من این مثال ها ارتباطی با احساسات به خصوص "دوست داشتن" نداره گرچه نفرت و علاقه می تونن به صورت غیر مستقیم سهمی در افزایش و کاهش دغل کاری داشته باشن ولی عامل ایجاد رفتارهای فریبکارانه یا دغل بازی نیستن.

احساساتی مثل دوست داشتن مخصوص زمانی ست که ما به کسی یا چیزی حس اشتیاق ، به وجد آمدن، لذت و علاقه پیدا میکنیم درواقع برای به تصویر کشیدن و بیان حس لذت و اشتیاق درونی نسبت به چیزی یا فردی از عبارت"دوست داشتن" استفاده میشه .مسلمه دوست داشتن یا حتی احساس خوشایند نسبت به چیزی یا فردی در چه شرایطی به وجود میاد ..
    به نظر من تو خیلی از موارد افراد هنوز شناخت و درک کافی از کلمات و عباراتی که به کار میبرن ندارن و همین باعث میشه کلمات رو درجایی که مناسب نیست استفاده کنند مثلا : من عاشق همسرم هستم! من عاشق مردم هستم! من عاشق قرمه سبزی هستم .. احساسات در هر مورد ممکنه خیلی متفاوت باشه ولی یک واژه انقدر لوث و تکراری و کم ارزش میشه که هر جایی برای بیان احساسات ازون استفاده میشه و بعضا به خاطر استفاده های اشتباه انتظاراتی ممکنه به وجود بیاد که نه قابل اجرا و عملی شدن هستن نه مشکلات رو می تونن حل کنن .

اما درباره مثال هایی که زده شد این موارد بیشتر به علت نداشتن وجدان کاری یا نداشتن تعهد به چیزی هست که نسبت به اون توافق همگانی وجود داشته مثلا بین یک تولید کننده و مصرف کننده یک توافق وجود داره که من محصول استاندارد رو میفروشم و به اندازه کیفیتی که کارم داره از شما هزینه دریافت میکنم کسی که به این تعهد پایبند هست وجدان کاری داره و نسبت به توافقاتی که داشته احساس مسئولیت میکنه حتی اگر طرف مقابل رو دوست نداشته باشه یا ازون متنفر باشه.

از نظر من احساساتی مثل دوست داشتن جایی در پیش برد یا توقف مراوداتی که طبق یک تعهد شکل گرفتن نداره وقتی این نوع احساسات وارد معامله یا توافق کاملا منطقی دوطرفه میشه قضاوت ها، تصمیم گیری ها، برخوردها یا حتی انجام وظایف هم تحت تاثیر احساسات به صورت ناعادلانه و غیر اصولی پیش میره ؛
    تصور کنید یک قاضی به خاطر حس نوع دوستی و یا انسان دوستی خودش در یک قائله به جای قضاوت عادلانه برای اینکه دل هر دو طرف نشکنه هر دو طرف رو به یک میزان مجازات کنه یا از مجازات مجرم اصلی چشم پوشی کنه .. چیزی که لازمه تقویت بشه احساس مسئولیت و تعهد و وجدان کاریست کسی که یاد بگیره چطور کارش رو طبق اصـول در بهتریـن شکـل ممکـن و به صورت دقیـق انجام بده طوری که که تحت شرایط مختلف از جمله نفـرت یا دوسـت داشتن افراد، حداقل دچار افت نشه ..

یک دغل کار به علت عدم پایبندی به تعهدش یا عدم پذیرش مسئولیت دست به دغل کاری دزدی یا فریب مردم میزنه نه به دلیل دوست داشتن یا نداشتن مردم. بهتره روی مسئولیت پذیری و تعهد کاری بیشتر تاکید بشه تا تشویق مردم به دوست داشتن افرادی که حتی نمیدانند چرا باید دوستشان داشته باشن، که یک دوست داشتن ظاهری می تونه نتایج خیلی آزاردهنده تر از یک دشمنی واقعی داشته باشه .

2. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ریشه همه مشکلاتی که گفتی سود جویی انسان هاس ربطی به عشق و عاشقی نداره !
    تا وقتی که به تو میگن بدو تا از بقلیت جلو بزنی و بدبختش کنی واسه پیشرفت خودت وضعیت همینه و هیچی عوض نمیشه

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

چون هر چیز و فردی که نتونیم رفتارش رو پیشبینی و یا کنترل کنیم یک تهدید بسیار بسیار خطر ناک برای زنده موندمون هست .
    نظرتون چیه که از بُعد مثبت به قضیه نگاه کنیم و دیفالت رو خوبی دیگران بذاریم و
    متناسب با این ذهنتیت باهاشون برخورد کنیم، وقتی بمون اثـبات شد فرض خوب
    بودن اون فرد خاص اشتباه شد، متناسب با رفتارش واکنش نشون بدیم...

بله، میدونم تو این دوره زمونه همه گرگ شدن (ممکنه گرگ باشن) امــا میشه با
    مقداری سیاست، با همه با پیش فرض "خوب بودن" ــشون برخورد کنم، نه با یک
    گارد بسته.

چیزی که قطعی هست نگاه صرفا عقلانی و دو، دوتا، چهاتایی، نه تنها مشکلات
    رو حل نمیکنه، بلکه باعث بروز مسائل و مشکلات تازه میشه...

+ تایید حرف جناب V E S T A

با تشکر مهران...

5. 2 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

ریشه همه مشکلاتی که گفتی سود جویی انسان هاس ربطی به عشق و عاشقی نداره !
    تا وقتی که به تو میگن بدو تا از بقلیت جلو بزنی و بدبختش کنی واسه پیشرفت خودت وضعیت همینه و هیچی عوض نمیشه
    یکی مثال جالبی زد :
    تو مهدکودک های ایران برای 10 تا بچه 9 تا صندلی میزارن و میگن هرکی بدون صندلی بمونه جریمه میشه ؛
    تو مهدکودک های ژاپن برای 10 تا بچه 9 تا صندلی میزارن و میگن هرکی بدون صندلی بمونه همه جریمه میشن !

متاسفانه ما نسبت به هم و نسبت به کارمون خیلی احساس مسئولیت نداریم .
    پست قشنگی هست از V E S T A عزیز که به احساس مسئولیت اشاره داره :

میخـی افتـاد !

بخـاطـر میـخـی، نعـلِ اسبـی افتـاد ..

بخـاطـرِ نعـل، اسبـی افتـاد ..

بخـاطـرِ اسب، سـواری افتـاد ..

بخـاطـرِ سـواری، جنـگـی شكسـت خـورد !

بخـاطـرِ شكـستـی، مملـكتـی نابـود شـد !

وهمـه اینهـا بخـاطـرِ كسـی بـود، كـه میـخ را خـوب نكوبیـده بـود !

7. 2 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

نظرتون چیه که از بُعد مثبت به قضیه نگاه کنیم و دیفالت رو خوبی دیگران بذاریم و
    متناسب با این ذهنتیت باهاشون برخورد کنیم، وقتی بمون اثـبات شد فرض خوب
    بودن اون فرد خاص اشتباه شد، متناسب با رفتارش واکنش نشون بدیم...

بله، میدونم تو این دوره زمونه همه گرگ شدن (ممکنه گرگ باشن) امــا میشه با
    مقداری سیاست، با همه با پیش فرض "خوب بودن" ــشون برخورد کنم، نه با یک
    گارد بسته.

چیزی که قطعی هست نگاه صرفا عقلانی و دو، دوتا، چهاتایی، نه تنها مشکلات
    رو حل نمیکنه، بلکه باعث بروز مسائل و مشکلات تازه میشه...

+ تایید حرف جناب V E S T A

با تشکر مهران...
    اول خوب رو تعریف کنید بعد من جواب بدم .

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یکی مثال جالبی زد :
    تو مهدکودک های ایران برای 10 تا بچه 9 تا صندلی میزارن و میگن هرکی بدون صندلی بمونه جریمه میشه ؛
    تو مهدکودک های ژاپن برای 10 تا بچه 9 تا صندلی میزارن و میگن هرکی بدون صندلی بمونه همه جریمه میشن !

متاسفانه ما نسبت به هم و نسبت به کارمون خیلی احساس مسئولیت نداریم .
    پست قشنگی هست از V E S T A عزیز که به احساس مسئولیت اشاره داره :
    اره به بچه یاد میدن از بیچاره کردن بقیه لذت ببره !
    نمیان بهش بگن جات رو تقسیم کن با اونی که جا نداره بهش میگن تو بیشتر زحمت کشیدی و بردی حالا اون چون ننشسته زحمت نکشیده و مجرم حساب میشه و باید با ایستادن تنبیه بشه

10. این کاربر از parham_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

9

بنظر من
    ریشه اصلیش برمیگرده به گرفتاری ، مشکلات روحی و اجتماعی ، ترس از عواقب کمک به یک انسان(مخصوصا در مورد خانوما) ، نبود رفاه ، ترس از اینده و ... اینا باعث شده که انسان ها از هم دور باشن و کمتر به هم توجه کنن.

تو فروم ها خیلی از جمله خودم بیشتر دقدقه های بالا رو نداریم واسه همین همه به هم کمک میکنیم وقت میزاریم مشکلات دیگران رو حل کنیم و .. بدون اینکه سودی عایدمون بشه.

من فک میکنم شخصیت واقعی یه فرد رو میشه تو زندگی مجازیش دید چون واقعا طرف خودشه .
    .
    Last edited by roya.rashidi; 11-09-2014 at 02:51. دليل: غلط املایی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •