دوستان سی پی یو رو در ارودم تمیزشم کردم بدبختانه حالا مانیتورم روشنه ولی صفحه سیاه اینو دیگه کجای دلم بزارم!!!!!!!!کسی میتونه کمک کنه گیرم گیر![]()
دوستان سی پی یو رو در ارودم تمیزشم کردم بدبختانه حالا مانیتورم روشنه ولی صفحه سیاه اینو دیگه کجای دلم بزارم!!!!!!!!کسی میتونه کمک کنه گیرم گیر![]()
دوست من نیازی نبود به cpu دست بزنید! احتمالا به پایه های cpu دست زدید و کثیف شدن؛ یکبار دیگه cpu رو در بیارید و خوب باد بگیریدش بعد به درستی جاش بزنید(سوکت cpu بر روی مادربرد رو نیز خوب باد بگیرید تا مشکلی در ارتباط پایه های cpu با مادربرد وجود نداشته باشه!). سلامت فن cpu رو نیز کنترل کنید.ضمناً رم ها رو نیز یکبار خارج کنید و اونها رو باد بگیرید و اسلات رم ها رو نیز باد بگیرید تا از هر گرد و غباری عاری بشند.
اگر مشکل سخت افزاری نباشه با یک Live CD مثل Hiren's BootCD می تونید به درایوهای هاردتون دسترسی پیدا کنید و اطلاعات مورد نیازتون رو جابجا کنید و سپس اقدام به تعویض ویندوز کنید.
Last edited by kactos; 08-08-2014 at 12:20.
داداش من تاحلا سیستمم بعد 8 سال هیچ خرابی نداشتم تا حالا اولین بارم که مشکلی پیش میاد برام با قطعات هم زیاد اشنا نیستم
من سی پی یو فن رو در اوردم یخورده روش سشوار گرفتم به اندازه 3 سانیه و کمی هم با دستم گردو خاکاشو تمیز کردم بعد دوباره جا انداختمش
به نظرخودم که درست گذاشتمش اما حالا روشن که میکنم کیس کاملا کار میکنه مثه سابق مانیتورم چراغش روشنه اما صفحه کاملا سیاهه
مثه این که مانیتور خاموشه؟؟؟؟ از موقعی که سی پی یو فن رو در ارودم دوباره گذاشتم اینطوری شد؟؟؟میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟؟؟
دوباره سی پی یو فن رو دربیارم ؟؟؟؟؟ مرسی![]()
اتصال کابل VGA از کیس به مانیتور به درستی برقراره !؟
اگر مشکلی در اتصال کابل نیست کارت گرافیک رو نیز یکبار دربیارید و بعد از تمیز کردن مجددا جا بزنید.
ضمناً هیچ وقت باد گرم روی قطعات الکترونیکی نگیرید !
Last edited by kactos; 08-08-2014 at 12:46.
بله کابل وصله چراغ مانیتورم روشنه.......الان برم کارت گرافیکو دربیارم ببینم چی میشه...مرسی بابت راهنماییت داداش....![]()
کارت گرافیکو در اوردم تمیزش کردم بازم مانتیورم سیاهه؟؟؟؟؟چراغش روشنه خاموش میکنم خاموش میشه روشنم میکنم روشن میشه اما صفحه سیاهه انگار مانیتور خاموشه؟؟؟؟
کسی میتونه کمک کنه.. از وقتی سی پی یو فن رو در اوردم دوباره گذاشتمش اینطوری شد ه اومدم درست کنم خرابتر شد.....لطفا کمک کمک کمک![]()
با این تفاسیر بهتره کیس رو ببرید پیش تعمیرکار چون ظاهراً مشکلتون سخت افزاری هستش...
قبلن وقتی مانیتورو از کیس جدا میکردم یه پیغام رو مانیتور بود یعنی مانیتور روشن بود ولی الان کابلو که میکشم مانیتور بازم سیاهه...
کلن مانیتور م زیاد اینطوری میشد که روشن باشه اما تصویر نداشته باشه ولی وقتی یکم کابلو پشته مانیتورو دست کاری میکردم اوکی میشد اما
امروز نمیشه نمی دونم دیگه چکار کنم کسی پیشنهادی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
عجب غلطی کردیم هااا اومدم یه مشکلو حل کنم شد دوتا
مرسی دادا![]()
Last edited by lonam; 08-08-2014 at 14:20.
اوضاع مالیم زیاد خوب نیست نمی تونم برم تعمیرگاه خرج کنم اگه میشه همینجا یکی برام یکاری بکنه مشکلم حلشه......مچکر..... خدا خیرتون بده
![]()
سلام
مینبورد شما گرافیک انبورد نداره؟(که کابل مانیتور را مستقیما به میتبورد وصل کنید؟)
اون قسمت زیر فن CPU چیزی از خمیر سیلیکون باقیمانده بود؟ اصلا چیزی بین CPU و فن وجود داشت ؟ یا مستقیما دو سطح فلزی با هم در تماس بودند؟
کدام سر کابل را دستکاری می کردید؟ سمت گرافیک را یا سمت پشت مانیتور را؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)