تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: سرویس اینترنت ADSL با کارکرد تلفن رابطه عکس داره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AFSORDEH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درخواست جمع آوری بده دوباره رانژه کن

اگه قطعش کنم باید دیگه وایرلس بگیرم....

چون دیگه امکان راه اندازی adsl وجود نداره! چند ساله که مخابرات اینجا پورت به کسی داده نمیده برا راه اندازی adsl و پیش هر شرکتی که بری اسم آدمو مینویسه توی یه لیست خیلی گنده و میگه پورت نیست و مخابرات پورت نمیده، و میگه باید صبر کنی امکانش فراهم بشه ولی هیچ فایده ای هم نداره/
    Last edited by AFSORDEH; 11-08-2014 at 10:05.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چرا بجای اینکه وایرلس تهیه کنید یک خط تلفن جدید برای استفاده برای تماس در خونه نمیگیرید؟(اگر امکانش هست)
    یا از همون شماره دومی که میگید دارید استفاده نمیکنید؟ و این خط مشکلدار رو کامل به ADSL اختصاص نمیدید؟

تلفن رو هم اگه 3 ماه ازش استفاده نشه کلا شمارش حذف میشه!
    نه همچین چیزی نیست ، دستکم برای من که نبوده و بارها خط های تلفن شرکتی بوده که ماه ها ازشون استفاده نکردیم و فقط مالیات و عوارض(همون دو سه تومنی که روی قبض میاد) رو دادیم و تلفن قطع نشده، چه برسه به اینکه شماره حذف بشه...الان خودم هم یک خط دارم یک سال و نیمه استفاده نشده و حتا سیم کشی داخلیش رو انجام ندادم ولی به همون شکل که گفتم قطع نشده و شماره اش برقراره...برای من که اینجوری بوده.
    مسلما این احتمال وجود داره که خطوطی که به یک شرکت اختصاص داده میشه با خطوط خانگی تفاوت داشته باشه

اما در مورد تلفن، بگم که یک خانه کوچک مستاجری داریم که یک خط تلفن براش خریده بودیم وقتی که مستاجر قبلی از خونه رفت، و خونه چند ماهی خالی موند، قبل از اینکه مستاجر جدید بیاد متوجه شدیم که خط تلفنش به طور کلی جمع شده.
    همین خط تلفن دومی که در صحبت های قبلیم در موردش صحبت کردم هم تا اواسط پارسال که سیم کشی داخلی نکرده بودیم به داخل اتاق، و سیمش تا در خونه اومده بود، یه بار یادمه دو سه ماهی فراموش کرده بودیم یه تلفن بهش وصل کنیم و یه زنگ باهاش بزنیم، سر سه ماه قطع شد، بطوری که وقتی باهاش تماس میگرفتیم میگفت: شماره در شبکه نیست و یا این شماره اشتباه است و این حرفا، سریعا به مخابرات رفتیم و یه هزینه ای هم گرفتن و گفتن اگه چند روز دیگه دیرتر می اومدین خطتون کلا قطع میشد.

نمیدونم، شاید این سازمان ها و شرکت های مخابراتی برای خودشون قوانین استانی دارن.

البته میشه هر یکی دو ماه یکبار با سیستم اعلان خرابی مخابرات تماس بگیریم و شمارمون رو وارد کنیم، تلفن وصل و سرویس اینترنت قطع میشه، و میتونیم چند تا زنگ باهاش بزنیم، ولی بعد دوباره باید زنگ بزنم به شرکت بگم الان سرویس قطعه و بعد اونا باید مسئولشون رو بفرستن مخابرات تا سرویس رو وصل کنه (و البته خط تلفن رو قطع) ضمن اینکه این شماره ای که روش سرویس دارم شماره اصلی و قدیمی خونست و خانواده راضی نمیشن که این وضعیت برای مدت های طولانی ادامه پیدا کنه. شاید اگه رو اون خط دوممون سرویس داشتم مشکلی نداشتن. فعلا بهشون گفتم تا پایان شهریور که شارژ سرویسم تموم میشه صبر کنید بعد وایرلس میگیرم. البته امیدوارم این وضعیت تا اون وقت درست بشه.
    Last edited by AFSORDEH; 11-08-2014 at 13:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

چنین قانونی رو من هم ندیدم که بخوان تلفنی رو جمع کنن

خودم به شخصه خطی دارم که الان مدتهاست ازش استفاده ای نمیشه ولی البته هر دوره قبض ابونمان براش میاد که پرداخت میکنم خطم هم داخل خونه هست حتی سرویس اینترنت و این چیزها هم روش وصل نیست ..

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این از قوانین و مقررات شرکت مخابرات استان اصفهان هست. اینجا سر سه ماه که بشه کلا قطع میشه.

الان با این وضعیتی که پیش اومده خانواده بیشتر نگران همین مساله هستن که ممکنه خط قدیمی و اصلی خونه هم مثل خط اون خونه هه و مثل خیلی خطها و شماره های دیگه قطع بشه.

همین امروزم باهاشون سر این مساله کلی جر و بحث کردم، اگه تا یکماه دیگه بتونن صبر کنن هم خیلیه!

اما در مورد تلفن، بگم که یک خانه کوچک مستاجری داریم که یک خط تلفن براش خریده بودیم وقتی که مستاجر قبلی از خونه رفت، و خونه چند ماهی خالی موند، قبل از اینکه مستاجر جدید بیاد متوجه شدیم که خط تلفنش به طور کلی جمع شده.
    اینم شمارش:
    031-42701760
    Last edited by AFSORDEH; 13-08-2014 at 14:42.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من مشکل همینطوری دارم و هنوزم حل نشده حتی شدیدتر!
    کالر ایدی هم از کار افتاده و اینکه وقتی شکایت نوشتم به سازمان .جواب امد دستگاه مخابرات منطقه شما مشکل داره و فعلا قطعاتش نیست!!! هشت ماهه مهندسا میان و میرن داد بیداد فرقی نکرد داداش.خط جدا گرفتم.
    اگه مشکل از تجهیزات مخابراتی باشه که من فکر نمیکنم اصلا درست بشه! بخصوص این مخابرات روستای نجف آباد!

شاید خود مسئولین و کارکنان شرکتی که من ازش سرویس گرفتم فهمیدن و میدونن مشکل از کجاست ولی واقعیت رو نمیگن و فکر میکنن اگه به تعویق بندازن مشکل درست میشه. ولی اگه چنین مشکلی وجود داشته باشه من بعید میدونم.

حالا ما یه خط دیگه داریم ولی متاسفانه اونو رانژه نمیکنن. وگرنه من سرویسو روی اون خط میگرفتم. وقتی اون شمارمونو بردم تو شرکت چهره شون اینطوری شد () و گفتن: باید رانژه بشه! و منظورشون این بود که نمیشه.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

نظر من هم مثل دوستمون اینه که شما جمع اوریش کنی
    بنده هم نتم یه زمانی عالی بود بعد مخابرات نمایندگیش رو داد به شهرمون مشکل شروع شد بنده رفتم سمت مخابرات و ثبت نام کردم ماه اول عالی بود بعد یهو سرعت دانلودم 35 ک بود اومد زیر 10 هرکاری میکردم نمیشد 15 یا 2 یا بالاتر با یه سرویس دیگه مخابرات شماره خودم رو تست میکردم و بااکانت خودم 30 و 35 دانلود میکرد تو خونه دوستام بعد وقتی خودم دوباره تست میکردم یهو از 35 زود میومد زیر 10 خلاصه سیم عوض شد مودم ویندوز ..... رسید به پورت بقول خودشون پورت رو هم عوض کردن دیگه اعصابم خورد شده بود ماه بعد صبر کردم به طرف گقتم 1 مگ واسم ببنده ولی به شرطی این مشکل رو نداشته باشه ولی 1 و 2 مگ هم تست کردیم زیر 10 کیلوبایت بود
    دست اخر مجبور شدم جمع اوری کنم و دو هفته ای منتظر شدم تا نوبتم دوباره شد و دوباره ثتب نام کردم ولی این بار عالی
    خلاصه میگن پورت عوض شده دروغ میگن (شاید راست بگن بیچاره ها ولی مشکل رو ندونن کجاست)
    شما هم جمع اوری کن و با طرف هماهنگ کن شاید ........ شانس داشتی یه جوری کارت رو راه انداخت بهش پیشنهاد بده بگو این کار رو انجام بده
    خب فقط شما که جمع اوری نمکینی معلوم نیست 10 نفر دیگه جمع اوری نکنن شما بگو با پورت اونا جایگزین کن همین

7. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درود بر همه ی دوستان.......

عرض کنم که اواسط هفته گذشته رفتم پیش مدیر شرکت، (که کلی هم بهش ایمیل زده بودم ) مدیر شرکت گفت که طبق پیگیری هایی که ما انجام دادیم متوجه شدیم که مشکل از پورت شما هست. و گفت که درخواست ما به تهران و به شرکت فن آوا ارسال شده و اون ها هم تایید کردن که مشکل از پورت مخابراتی هست و شرکت فن آوا درخواست تغییر پورت مخابراتی رو برای مخابرات ارسال خواهد کرد،

ولی از طرفی هم گفت که مخابرات یک مدت خاصی رو برای واگذاری و یا تغییر پورت ها در نظر گرفته بوده (مثلا تیرماه) ولی الان مخابرات عنوان کرده که دیگه نه پورت واگذار میکنه و نه تغییر پورت انجام میده، مگر در موارد خیلی خاص!!! خلاصه گفت که در صورتی هم که پورت شما تغییر پیدا کنه حدود یک هفته به طول خواهد انجامید. اگه میتونی صبر کنی صبر کن، اگرم خسته شدی از adsl که میتونی تغییر سرویس بدی.

روز بعدش سرویس اینترنتم شروع به کار کرد ولی باز طبق روال گذشته تلفن خونه قطع شد. یعنی با وجود اینکه روز قبلش با مدیر و مسئولین فنی شرکت در مورد خرابی پورت صبحت کرده بودم ولی باز یکی از مسئولین شرکت به مخابرات رفته و سرویسو برگردونده و طبیعتا تلفنو قطع، بنابراین این احتمال رو در نظر گرفتم که مدیر و مسئولین شرکت میدونن که این مشکل به این زودی ها توسط مخابرات برطرف نخواهد شد، چون اعلام شده که پورتی واگذار نمیشه. ولی من بلافاصله با سیستم اعلان خرابی تماس گرفتم و تلفن خونه رو وصل شد، بخاطر اینکه مشخص بشه که سرویس من مشکل داره و مخابرات اگه دلش خواست تغییر پورت رو انجام بده.

امروز دقیقا یک هفته از روزی که رفتم پیش مدیر شرکت گذشته، ولی هنوز مشکل سرویس دهی درست نشده، پیش چندین فروشنده وایرلس رفتم از شرایط اون ها رو بررسی کردم و دیگه واقعا تصمیم گرفته بودم از روز شنبه برم دنبال راه اندازی سرویس وایرلس که...........

با وجود اینکه امیدی به راه اندازی و یا تعمیر سرویس ADSL خودم نداشتم ولی گفتم شاید بد نباشه امتحان کنم، همونطوری که یکی از دوستان گفتن، روز 26 مرداد ماه بود که با خط دوم خونه با 2020 تماس گرفتم و درخواست راه اندازی سرویس adsl دادم، چند هفته ای منتظر تماسشون بودم که خبری نشد ، دیگه از همه چی ناامید شده بودم، تا اینکه امروز حوالی ظهر بود که با اون شماره تماس گرفته شد و ازم تاییدیه و آدرس گرفت و بلافاصله سرویس روی خط دوم خونه از روی مودم شروع به کار کرد، خلاصه اینکه بعد از ظهر هم یه مسئول از مخابرات اومد، یه کپی از کارت ملی بهش دادم و یوزر و پسورد و... و... و.. ازش گرفتم.

فعلا با راه اندازی این سرویس مشکلم به نوعی حل شده، حالا منتظرم که آیا مشکل اون سرویسی که روی اون خط اول دارم درست میشه یا نه که بعد در موردشون تصمیم بگیرم.

الان دقیقا معلوم نیست مشکلی که برای سرویس اینترنت اول من و تلفن خونه بوجود اومده بخاطر ناآگاهی و یا کوتاهی مسئولین و مدیران شرکتی هست که ازش سرویس میگیرم، یا شرکت فن آوا، یا اینکه مخابرات خراب شده هست که به درخواست های شرکت های فروش اینترنتی توجه و رسیدگی نمیکنه/

به هر حال.......
    موفق باشید دوستان
    Last edited by AFSORDEH; 26-08-2014 at 19:47.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینترنت مخابرات رو که یک هفته است روی خط دوم خونه راه انداختم و الان ازش استفاده میکنم و خب، به هر حال بهتر از هیچیه.

اون سرویس اینترنت اولم هم که هنوز همون مشکلو داره........

امروز بعد از 2 هفته، دوباره به شرکت رفتم، و این بار دیگه هم خانم های مسئول بخش فنی، و هم مدیر شرکت بالاخره حرف آخرو زدن و گفتن، ما دیگه هر کاری که لازم بودم انجام دادیم تغییر پورت و تغییر... و... و.. و دیگه کاری از دستمون برنمیاد. و احتمالا مشکل از سرویس دهی کلی مخابرات به خونه ی شماست.

ضمنا گفت که پورت جدید هم روی خط شما گذاشته شد ولی فایده ای نداشت. (راست و دروغشو نمیدونم!) و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد، و امکان راه اندازی سرویس ADSL بر روی این خط شما دیگه اصلا وجود نداره! مدیر شرکتم گفت بهتره هر چه زودتر سرویس رو کلا قطع کنی که پورت ما هم آزاد بشه، چون برای ما هزینه داره که البته من تصمیم گرفتم تا آخر شهریور ماه هم صبر کنم،،، پیشنهاد کردن سرویس وایرلس بگیرم و گفتن که حاضرن بخاطر این مشکلات بوجود آمده کمی شرایط راحتتری برام در نظر بگیرن.

پیش خانم مدیرای بخش فنی که بودم وقتی یکی از خانم ها در مورد راه اندازی وایرلس صحبت میکرد، یهو صحبتم رو بردم سمت اینکه سرویس اینترنت مخابراتی گرفتم و اینا .... و گفتم که: تا اواسط هفته گذشته قصد داشتم وایرلس بگیرم که خوشبختانه شرایطی برام فراهم شد که............. * یهو صحبتم رو قطع کرد. و منم دیگه ادامه ندادم. ولی ظاهرا فهمیدن موضوع از چه قراره.

به هر حال، حیف سرویسی که حدود 5 سال ازش استفاده کردم و در کل هم راضی بودم.
    در آخر اینکه مشکل اینترنت ما هم احتمالا همین چیزی بود که این دوست عزیز بهش اشاره کردن... که من هم دقیقا به لطف وجود خط تلفن دومی که برای خونه کشیده بودیم، اینترنت مخابراتی و البته کمی شانس، و همینطور راهنمایی دوستان، تونستم که به هر حال یه جورایی باهاش کنار بیام.

من مشکل همینطوری دارم و هنوزم حل نشده حتی شدیدتر!
    کالر ایدی هم از کار افتاده و اینکه وقتی شکایت نوشتم به سازمان .جواب امد دستگاه مخابرات منطقه شما مشکل داره و فعلا قطعاتش نیست!!! هشت ماهه مهندسا میان و میرن داد بیداد فرقی نکرد داداش.خط جدا گرفتم.

موفق و پیروز باشید دوستان.
    و شب و روزگار بر همه ی شما خوش
    Last edited by AFSORDEH; 03-09-2014 at 11:15.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •