عزیز ثبت نام کردم و تا مرحله InstallApps پیش رفتم ولی بعد از این مرحله اتفاقی نمیوفته اگر راهنمایی هست بفرمایی.
عزیز ثبت نام کردم و تا مرحله InstallApps پیش رفتم ولی بعد از این مرحله اتفاقی نمیوفته اگر راهنمایی هست بفرمایی.
برنامه webtv رو از گروه Userappstore انتخاب کن و دکمه installieren رو بزن
برو تو قسمت Installapps اونجا سمت راست صفحه این جمله رو میبینی:
اسمارت هاب رو با یوزر Developer لوگین کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرس IP ای که اونجا نوشته شده بود رو توی اسمارت هاب در قسمت IP APPSync وارد کن
تمام!
مشکلی بود در خدمتم
شب خوش تشکر
یوزر رو در تنظیمات تلویزیون باید وارد کنم و دقیق چه قسمتی از تنظیمات؟
Last edited by asmif; 03-08-2014 at 21:33.
شما توی Smart Hub وارد Samsung apps که میشی دکمه ی قرمز رو بزن با یوزر Developer لوگین کن
بازم اگه نتونستی بگو
Samsung apps در منو موجود نیست شاید گزینه دیگه ای باشه.عکس از منو اسمارت هاب تلویزیونم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کلیپ رو ببین لطفا:
Last edited by mr_peyman5623; 03-08-2014 at 23:25.
خیلی از این گزینه ها رو این تلویزیون نیست مثل ip setting -start user sync
گزینه هایی مثل دلیت و دلیت همه و آپدیت هست الی دو مورد بالایی
امکان داره مخفی یا در کل حذف شده باشن؟
بعد از لوگین با دولوپر روی یک برنامه برید و دکمه وسط کنترل رو نگه دارید تا این منو ظاهر بشه
بله کاری که گفتی رو انجام دادم تمام گزینه ها هست الی 2 تا گزینه ip setting -start user sync
نمی دونم ip tv با چی اشتباه گرفتن اگر بتونن جواب این رو بدن ...فقط به خاطر sky sport انگلیس میخوام که یه جورایی نشدنیه.
عزیز به نظرت مخفی نیست دو گزینه ip setting -start user sync و فیلمی که گذاشتی کدوم مدل تلویزیون بود
دقیقا این دو گزینه زمانی ظاهر میشن که شما قبلش با اکانت developer لوگین کرده باشی! اصلا چیزی نیست که نشدنی باشه
کلیپی هم که گذاشتم مخصوص سری H هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)