تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: اسپلیتر مخصوص

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

آقا توی یک سایت فروش میکروفیلتر دیدم اینو زده

طریقه استفاده از میکرو فیلتر :
    میکروفیلتر دارای دو طرف لاین و فون می باشد که در پشت آن مشخص گردیده . باید توجه داشت که حتما سمت لاین آن وارد پریز تلفن شود (طرفی که سیم دارد) و سیم دستگاه تلفن به پورت فن آن وارد شود .

اخطار مهم : به هیچ وجه میکروفیلتر را سر راه خطی که به مودم وارد می شود قرار ندهید این کار باعث جلوگیری از ارتباط مودم شما با مرکز مخابراتی می شود. در نتیجه سرویس اینترنت شما قطع می شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم عکس میکروفیلتر که یکسرش در اصل یه پریز تلفن میخوره و سر دیگش به خود دستگاه تلفن.اگر اینطوری باشه واسه من فایده ای نداره چون تلفن من به پریز تلفن نخورده بلکه یک کابلی از خروجی فون اسپیلاتور به طول 20 متر اومده که سرش سوکت داره و مستقیما خورده به تلفن.از طرفی طبق گفته سازنده این میکروفیلتر فقط باید سر راه تلفن باشه و نه مودم.مگر مدلی ازش موجود باشه که هر دو طرف درگاه سوکت داشته باشه.

بحث بعدی سر خط دومم است که اصلا فقط مخصوص نت هست و هیچ دستگاهی روش وجود نداره الا مودم.آیا میکروفیلتر به درد این خطم میخوره؟بعدشم ظاهرا طبق گفته این سایت فروش میکروفیلتر این دستگاه رو نمیشه سر راه مودم به تنهایی قرار داد آیا این درسته؟یعنی فقط باید سر راه دستگاه تلفن قرار بگیره.
    Last edited by david-ebi; 02-08-2014 at 00:46.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خود پارس انلاین این میکرو فیلتر رو میفروشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    *پایین صفحه موحوده

حالا اگر شما تست کردی نتیجش رو اینجا بزار.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

والا چی بگم.پس باید برم یکی از نمایندگیهای پارس آنلاین.ولی تو بازار کامپیوترم پر از میکروفیلتره اما به این دلیل
    اخطار مهم : به هیچ وجه میکروفیلتر را سر راه خطی که به مودم وارد می شود قرار ندهید این کار باعث جلوگیری از ارتباط مودم شما با مرکز مخابراتی می شود. در نتیجه سرویس اینترنت شما قطع می شود.
    ظاهرا من نمیتونم از میکروفیلتر استفاده کنم چون گفتم کابل مخابراتی از دم در مستقیم اومده خورده پشت مودم و هیچ دستگاه تلفنی هم روی این خط نیست.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •