تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 31

نام تاپيک: درخواست کمک برای خرید لپ تاپ asus rog g750jz

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

هزینه شیپینگ اینارو ملت میکشن روش وگرنه الان بعضی از شرکت ها هستن که خیلی از هزینه های سربار رو اصلاً نمیگیرن و تازه با کمترین سود تو بازار کار میکنن چون واردکننده و دست اول هستن و دلال نیستن/طرف وقتی با درهم خرید میکنه با دلار میفروشه!!!کارمزد خودشو درست و حسابی گرفته!!!
    اونایی که شما میفرمایید وارد کننده عمده هستن و سود کمتر و فروش بیشتر کار میکنن. مثلا همین لپتاپ هایی که تو بازار زیاده خیلی قیمت نزدیک به قیمت جهانیشون دارن.
    مطمئنا واردات یه لپتاپ تنها هزینه خیلی زیادی برای خریدار داره. بنظرم اصلا نباید این رو به حساب زیاده خواهی وارد کننده گذاشت.
    درضمن متوجه نشدم که با درهم میخرن و با دلار میفروشن یعنی چی؟ اهمیتی نداره با چه ارزی کار میکنن، مهم نرخ معادلش به ریال هست که اگه درهم درنظر بگیرن حدود ۸۰۰ تومنه و اگه دلار درنظر بگیرن ۳۱۰۰
    بعد اون شرکت هایی که میگید هزینه شیپینگ نمیگیرن کجاست؟ خب ازهمون شرکت ها بخواین براتون بیارن
    بنظر من تنها راهی که شما میتونید با قیمت کمتر خرید کنید اینه که تعداد بالا سفارش بدید و تا هزینه شیپینگ تقسیم بشه. مثلا ۱۰۰۰ تا سفارش بدید و ۹۹۹ تای دیگه رو تو بازار بفروشید!!
    Last edited by afshin b; 31-07-2014 at 12:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اونایی که شما میفرمایید وارد کننده عمده هستن و سود کمتر و فروش بیشتر کار میکنن. مثلا همین لپتاپ هایی که تو بازار زیاده خیلی قیمت نزدیک به قیمت جهانیشون دارن.
    مطمئنا واردات یه لپتاپ تنها هزینه خیلی زیادی برای خریدار داره. بنظرم اصلا نباید این رو به حساب زیاده خواهی وارد کننده گذاشت.
    درضمن متوجه نشدم که با درهم میخرن و با دلار میفروشن یعنی چی؟ اهمیتی نداره با چه ارزی کار میکنن، مهم نرخ معادلش به ریال هست که اگه درهم درنظر بگیرن حدود ۸۰۰ تومنه و اگه دلار درنظر بگیرن ۳۱۰۰
    بعد اون شرکت هایی که میگید هزینه شیپینگ نمیگیرن کجاست؟ خب ازهمون شرکت ها بخواین براتون بیارن
    بنظر من تنها راهی که شما میتونید با قیمت کمتر خرید کنید اینه که تعداد بالا سفارش بدید و تا هزینه شیپینگ تقسیم بشه. مثلا ۱۰۰۰ تا سفارش بدید و ۹۹۹ تای دیگه رو تو بازار بفروشید!!

خیلی ها نمیدونن که وقتی با درهم میخری شما داری نرخ برابری دلار و درهم رو در نظر میگیری ولی وقتی میای تو ایران میفروشی و قسم میخوری که دلار بالا رفته و ما با دلار خریدیم حرف صدتا یه غازه
    نرخ برابری دلار و درهم یعنی نرخ مقایسه اینا اینقدر فاصله نداره و فاصله کمیه پول ایران هستش که ارزشش کمه
    اتفاقاً مسئله همینه زیاده خواهیه هستش وگرنه هزینه تموم شده لپ تاپ تو اکثر جاهای دنیا فاصله ی خیلی خاصی با هم نداره چون دقیقا مدل های لپ تاپ با قیمت بالا ثبات قیمتی مشخصی دارند و به علت اینکه مشتری خاصی هم دارن هیچ وقت کسی سعی نمیکنه بخواد قیمت بالا بگه(چون تو اکثر کشورها نمایندگی دارن) و مثل اینجا نیست که فقط بندازنو کسی هم نتونه حقشو بگیره و مجبور باشه خرید کنه
    سرچ کنید این شرکت ها پیدا میشن!!!ولی چون اینا اکثراً تو جنوب کشور هستن من نمیتونم ازونجا بگیرم دقت کردید؟!!!!!!؟!!!
    این چه حرفیه؟!الان تو همون دبی و ابوظبی لپ تاپو میفروشن یه جنس دیگم هدیه روش میزارن که همون جنس دوم رو بیای ایران بفروشی میتونی یه لپ تاپ دیگم باهاش بخری
    حالا دیگه منتظرم ببینم دو سه نفر یه چیزایی بهم گفتن ایشالا درست شه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست عزیز چی شد؟ تونستین با قیمت معادل دلاریش بخرین؟ اگه آره به ما هم بگین از کجا میشه تهیه کرد؟!

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سایت دیجی کالا asus g750jz آورده با گرافیک gtx880m قیمت 7.200 ت

کاربر فعال انجمن لپ تاپ امیر تتلو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

بله دیجی کلا اورده و منم بهش اعتماد کامل رو دارم چون خیلی کیفیت کارش خوبه و وسایلو سالم دم در خونه تحویل میده عالیه اگه صبر کنی قیمتش تا 300 تومن ارزون تر هم میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من فقط موندم بعضیا میگفتن فعلا ایران نمیاد چطوری میگفتن بله من با دلار فردا بعد از ظهر قراره بگیرم تو همین تهران و درست به قیمت اصلی خود لپ تاپ(اونایی که میگفتن نمیدونم اینقدر میاد روشو ازین حرفا هم واقعاً نشون دادن که اطلاعات کافی ندارن)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    انجمن لپ تاپ پی سی ورلد:)

پيش فرض

میشه آدرس و شماره تلفن اونجا رو برام بفرستید با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    انجمن لپ تاپ پی سی ورلد:)

پيش فرض

و راستی مورد قبول هست و میشه اطمینان کرد؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من فقط موندم بعضیا میگفتن فعلا ایران نمیاد چطوری میگفتن بله من با دلار فردا بعد از ظهر قراره بگیرم تو همین تهران و درست به قیمت اصلی خود لپ تاپ(اونایی که میگفتن نمیدونم اینقدر میاد روشو ازین حرفا هم واقعاً نشون دادن که اطلاعات کافی ندارن)
    لطفا آدرس یا شماره این موسسه خیریه رو به ما هم بدین.
    اگه با همون قیمت دلاریش بیارن، خب چی به اینا میرسه این وسط؟!؟!

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز فکر کنم از فردا بعد از ظهر رد شد‌ ! یه خبری بدین ببینیم قضیه خرید لپ تاپتون چی شد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •