اگه تا چند روز بدون مشکل کار کنه یعنی اون سی پی یوتون ایراد داره به شرطی که بایوس مین آپدیت باشه و مشکلی نداشته باشه
ترجیحا با اون سی پی یو و یک پاور قوی تر سیستم رو تست کنید که خیالتون راحت بشه
اگه تا چند روز بدون مشکل کار کنه یعنی اون سی پی یوتون ایراد داره به شرطی که بایوس مین آپدیت باشه و مشکلی نداشته باشه
ترجیحا با اون سی پی یو و یک پاور قوی تر سیستم رو تست کنید که خیالتون راحت بشه
تا چند روز چک میکنم ... بایوس آپدیت هست .
قبل از این پاور یک پاور 785 وات گرین داشتم روی اون هم مشکل داشت
با توجه به این که وقتی از کارت گرافیک مجزا استفاده میکنم مشکل رفع میشه یعنی کل CPU مشکل نداره و فقط چیپ گرافیکی اش مورد داره . درسته ؟
چطور میشه تست کرد که CPU ( نه چیپ گرافیکی اش ) کاملا سالم هست ؟ با نرم افزار های بنچمارک میشه ؟ ( مثل Passmark )
تو این مدل سی پی یو جی پی یو و قسمت پردازنده گرافیک مجتمع و در یک die قرار گرفته اند جدا نیستند که قابل تعمیر باشه
منظور من این بود cpu عملکرد درستی داشته باشه ( از بایوس گرافیک مجنمع غیر فعال باشه و از گرافیک جدا استفاده کنم )
مثلا من برای اینکه مطمئن بشم خود cpu سالم هست یا نه از برنامهPass mark PerformanceTest استفاده کردم ... نتیجه بنجمارک cpu من در حدود baseline سایت دراومده ...
خوب میشه نتیجه گرفت در صورتی که من از گرافیک مجزا ( GTX 760 ) استفاده کنم نیازی به تعویض CPU نیست ؟![]()
میتونید اینکارو هم بکنید گرافیک مجتمع رو غیرفعال کنید و با کارت گرافیک مجزا کار کنید
ممنون از راهنمایی و کمک![]()
مشکل میتونه از رم باشه اما به احتمال فراوان کارت گرافیکت هست
پیشنهاد میدم اول کارت گرافیک ان برد ات رو غیر فعال کنی بعدش یه گرافیک اضافه کنی.
البته ایا مدت زمانی که این اتفاق پیش میوفته داره زیاد میشه؟یعنی اولش هر چند روز یه بار بوده اما الان ها میشه هر روز یا هر ساعت؟
به نظر من اصلا از cpu و یا مادربرد نیست به احتمال 90 درصد از کارت گرافیک هست.
مشکل ایشون حل شده.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)