عزی من سری gt70 و gx60 هر دو رو دارم. تو کیفیت نمایش و زاویه دید و سیستم صوتی ذره ای تفاوت نداره.
عزی من سری gt70 و gx60 هر دو رو دارم. تو کیفیت نمایش و زاویه دید و سیستم صوتی ذره ای تفاوت نداره.
سلام دوست عزیز ظاهر این مدل چطور هست؟؟ جنسش چطور؟؟ میتونید چند تا عکس از پشت دستگاه و کلش بگیرید با کیفیت متوسط رو به خوب؟
بستگی داره چه مدل از GT70 رو داشته باشین .
GT70 های موجود فعلی بازار با رزولوشن 3K و صفحه IPS عرضه می شن . GX60 با FHD و TFT
هم چنین GT70 همه مدل ها از اسپیکر های dynaudio استفاده شده . اما GX60 این طور نیست . حتی اگر از نظر صدا به نظر شبیه به هم برسند ولی باز هم به دلیل استفاده از این بلندگو ها قیمت GT70 بالاتر خواهد بود
Last edited by Public Enemy; 12-08-2014 at 15:21.
شما دو تا لپتاپ خیلی قوی رو داشتید n550 خودش لپتاپ تقریبا جدید و خیلی قدرتمندیه .. بازم لپتاپ جدید گرفتید . خوش بحالت داداش پول اضافه داریا
مبارکت باشه .![]()
چقدر زشته![]()
نه اینکه خودت زیبایی![]()
میمون![]()
دوستان بهتره به موضوع تاپیک پرداخته بشه و از مطرح کردن مباحث انحرافی بپرهیزید .
در غیر این صورت تاپیک به مدیر گزارش می شه
با تشکر![]()
دوستان و نظر انجمن منم یک سوال در مورد این لپ تاپ دارم میخوام دقیق نیازم بگم
من بازی باز حرفه ای یا بقولی خوره نیستم و اهل بازی هستم بیشتر شوتر و دقدقه انجام بازی روی بالا ترین تنظیمات را ندارم
مصرف واقعیم دانلود / فیلم. دیدن FullHD نشد HD / و گشت گذار در اینرنت همین البته اینم اضافه کنم عاشق استفاده و اتصال کارت جانبی ----s هستم این نهایت فعالیت منه اما روزانه
چون PC میخوام بفروشم دنبال یه جایگزین راحت کامل منظورم اصلیم که منو به MSI GX70 رسوند فقط بازه قیمت و صد البته ۱۷ اینچی بودنش من دونبال صفحه بزرگم خودمم زیاد با CPU حال نمیکنم
حالا نظر شما چیه ایا ۱۷ اینچی دیگه هم سراغ دارید با این کارت گرافیک
البته Acer v3 772g با گرافیک 760gtx هستم ولی براداشت در مقایسه خودم وفقط برتر بودن CPU بود انگار MSI قدر تره
Last edited by POROMA2008; 13-05-2015 at 04:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)