k551LB قویتره
k551LB قویتره
والا دلیل این ترتیب رو نمیدونم
ولی پردازنده مدل ایسوز برای کارهای مهندسی (مثل رندر و طارحی صنعتی و ...) مناسب نیست.
تاپ پد همشونم تقریبا یه فرمه. نمیشه مزیت داد ولی شاید e531 کمی خاص تر باشه و مقاوم تر. به هر حال تاچ ایسوز رو من خیل یخوشم نیومد ولی میشه گفت 99 درصد لپ تاپ ها همین وضعیت رو دارند. تاچ مدل ایسر بهتر بود.
ممنون
اين مدل LB با LN فرق ميكنه؟
چون اوني كه من مدنظرمه LN هست و راستش ظاهرا cpu amd توي مدل x550dp از i7 4500u عملكرد بهتري داره
در مورد گرافيك هم x550dp دو تا گرافيك داره 2550 و 2760 كه k551 LN روش 840 هست كه در مجموع نميدونم كدوم قويتره
و كلا كدوم ارزش خريد بيشتري داره با توجه به قيمت نزديكشون
ضمنا ظاهرا هارد x550dp كه 7200 دور هست
در مورد باتري x550dp اطلاعي ندارم ولي براي k551LN كه ٣ سلولي هست و فكر كنم يكمي ضعيفه از اين نظر
ممنون ميشم راهنمايي كنيد شديدا بين اين ٢ تا موندم اكثر فروشنده ها هم ميگن x550dp بهتره
عزیزم مدل پردازنده مورد نظر رو وارد این سایت کن تا بتونی مقایسه کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به طور کلی مصرف و گرمای AMD بیش از اینتل هست. به همین دلیل مصرف باطری بیشتری داره.
امضاء من رو بخون.
البته اینم بگم ما اصلا نمیدونیم کاربرد شما چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر هم بود تاپیک باز میکردی
ممنونم من چون تا فردا قصد خريد دارم ديگه تاپيك نزدم
والا براي كارهاي گرافيكي و فوتوشاپ و اينا كمي هم بازي ولي ميخوام بين اين دو تا اوني كه واقعا بيشتر ميارزه و بهتره رو بگيرم
از نظر گرافيك هم اگر راهنمايي كنيد ممنونتون ميشم
كه geforce 840 بهتره يا 2550+2670 radeon
ظاهرا كه در كل k551LN بهتره
در مورد پيشنهادتون تا ٢٥٠٠ چون اون گرافيكش ٨٢٠ هست و k551 گرافيكش ٨٤٠ هست واسه و cpu هم كه يكيه فكر كنم k551LN گزينه بهتري از پيشنهادي كه تو امضاتون كردين باشه
بازم اگر اشتباه ميكنم كه به بزرگي خودتون ببخشيد
ممنون از راهنماييتون
ممکنه بری بازار هزار تا گزینه هتر ببینید پس من میگم دقیقا چطوری انتخاب کنید.
اولا یک سایت هست برای مقایسه پردازنده ها (به زبان خیلی ساده) مدلی که شما معرفی کردید 4200 هست و مال من 4500 .
گرافیک 840 کمی بهتر هست ولی اونقدر محسوس نیست.
به هر حال من مدلی رو که معرفی کردم یک فرق عمده داره با مدل شما اونم در مانیتور هست مال من مات و مال شما براق هست. اگر نمیخوای توی نور خورشید کار کنی و البته مشکل بازتاب نور (مثل پنجره یا لامپ یا ... ) توی مانیتور نداری گزینه خودت خوبه (مانیتور براق برای محیط بسته بهتره البته فقط برای شما که فتوشاپ نیاز داری) اما گزینه من مانیتور با روکش مات داره یعنی توی محیط نورخورشید و ... عملکرد بهتری داره. این رو توی عکس میتونی ببینید
البته موقع خرید دقت کنید با کانفیگی بخرید که نوشته ماینتور مات یعنی کلا اگر مات خواستی دقت کن. توی تصاویر مشخصه تصویر صفحه کلید توی مانیتور
البته نهایتا اونقدر فرقی با هم ندارند و سلیقه موقع خرید اولیت باشه بهتره.
مدل K551LN
مدل X550LD
نهایتا این رو بگم شما گزینه Acer V3 571G رو با کانفیگ
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 3632QM 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 730M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 مات
میتونید تهیه کنید که تنها مشکلش ظاهر بدنه هست که بعضی ها دوست ندارند و حس خوبی رو احتمالا منتقل نمیکنه.
به نظرم فردا برو بازار دقیق بگرد گزینه هات رو لیست کن پردازنده و گگرافیک رو مقایسه کن و مانیتور رو و قیافه هاشون رو هم ببین. هر سه گزینه مناسبند کار شما هستند و بهترین ها با این بودجه پس خیلی وسواس نداشته بشید و هر کدوم براتون زیبا تر بود بخرید. ضمنا اگر قصد بازی طولانی مدت با هر کدوم از از این سه مدل رو دارید چون مخصوص گیم نیستند (مثلا 5-6 ساعت بازی یک سری ) بهتره یک پایه خنک کننده بخرید.
من برای کارهای صنعتی میخوام طراحی و تجزیه تحلیل . چون ممکنه جاهایی برم که محیط صنعتی هم داشته باشن بیشتر روی e531 زوم کردم
ممنون بابت توضیحاتتون واقعا لطف کردید و اون سایت هم بسیار جالب و عالی بوداولا یک سایت هست برای مقایسه پردازنده ها (به زبان خیلی ساده) مدلی که شما معرفی کردید 4200 هست و مال من 4500
فقط این K551LN هم I5 4200 داره هم I7 4500 که منظور من مدل با cpu 4500 اش بود که با X550LD یکی هست و گرافیکش هم 840 هست نسبت به 820 X550LD و کلا توی یه مایه هست کانفیگشون
و برای همین گفتم شاید K551LN هم خوب باشه هرچند یکمی قیمتش از X550LD بالاتره ولی تقریبا با هم یکی هستن از نظر کانفیگ بغیر از گرافیک که K551LN کمی بهتره و البته باتری X550D بهتره و 4 سلولیه در مقابل K551LN
به هر حال انتخاب من بین X550LD که نظر شماست و K551LN که نظر خودمه هست و هر دوشون خوب به نظر میان نسبت به قیمتشون
بازم ازتون تشکر میکنم
Last edited by dr_data_13; 28-07-2014 at 12:14.
بله انتخاب خوبی هست
ایسر مناسب محیط صنعتی نیست
من برتری خاصی ندیدم توی هیچ کدوم
به نظرم بیشتر به سلیقه خودت احترام بزار. اگر پردازنده مدل مورد نظر شما هم 4500 هست همون رو بگیر. دلیلی ندارم بگم حرف من درسته. مدلی که انتخاب کردی خوبه فقط تفاوت توی نمایشگر هست. من خودمم الان نمایشگر براق دارم و 5-6 ساله داره کار میکنه. به نظرم الان بحث سلیقه هست . هر کدوم دوست داری بخر. تجربه میگه وقتی گزینه منو شما اختلاف چندانی نداره وقتی گزینه خودت رو بخری نهایتا رضایت بیشتری داری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)