دژان لورن بازیکن خوبیه. بهترین خرید لیورپول تا اینجا همین لورن بوده به نظر من.
دژان لورن بازیکن خوبیه. بهترین خرید لیورپول تا اینجا همین لورن بوده به نظر من.
خب در بی اهمیت ترین جام فصل دوم شدیمالبته می تونستیم برنده هم باشیم ولی خب زمان تست کردن تاکتیک های جدید بود و رئیس تصمیم گرفت در نیمه دوم تغییرات اساسی در تاکتیک و نحوه بازی تیم بده که خیلی خوب جواب نداد. از بازیکن های جدیدمون فقط لمبرت در ترکیب بود.
ولی نکته مهم ضرورت اضافه کردن یک مهاجم هست که الان مشخصه. لمبرت با اینکه خوبه ولی بازیکنی نیست که به عنوان مهاجم اصلی تیم بشه روش حساب کرد و استاریج هم رکورد مصدومیت خوبی نداره و میشه انتظار داشت حداقل 10 بازی فصل رو به خاطر مصدومیت از دست بده به خصوص اینکه بازیهای لیگ قهرمانان هم هست.
--
آلبرتو مورنو (دفاع چپ سویا - 22 ساله) و خاویر مانکویلو (دفاع راست آتلتیکو - 20 ساله) طی همین هفته (شاید یکیشون امروز) نهایی میشه و توافق ها صورت گرفته. طی یکی دو روز آینده هم تکلیف بورینی مشخص میشه و احتمالا به ساندرلند میره، فقط مونده یک مهاجم اضافه بشه به تیم![]()
توی بازی دوستانه امروز، لیورپول خیلی قشنگ بازی کرد.
.
کوتینیو که یه چیز دیگه بود!
مخصوصا روی اون پاسی که به استوریج داد.
* آلبرتو مورنو هم قطعی شد. دفاع چپ 22 ساله سویا که فصل پیش یکی از بهترین های لالیگا بود. 12 میلیون پوند. فردا مدیکال انجام میده.
* مارتین کلی با مبلغ 2 میلیون پوند در آستانه پیوستن به کریستال پالاس هست. حیف بود استعداد خوبی داشت ولی طی 2 سال پیش اصلا پیشرفتی نداشت و قطعا پایین تر از فلنگان و مانکویلو قرار می گیره و بازی بهش نمی رسه.
* یک مهاجم دیگه حتما به تیم اضافه میشه ولی مشخص نیست چه کسی. شاید اتوئو. باید منتظر باشیم.
* کوتینیو ستاره فصل آینده لیگ برتر خواهد بود... به خصوص اگه گلزنیش رو کمی بهتر بکنه.
واقعا مسخرست اگه بخوان اتوئوی فسیل رو برای جانشینی سوارز بیارن. حداقل باید ویلفرد بونی رو بگیرن، البته اون هم نمیتونه جای سوارز رو بگیره. نقش سوارز تو لیورپول، خیلی خیلی مهم بود. خیلی از گل هایی که استوریج فصل پیش میزد به خاطر نبوغ سوارز بود و بعید میدونم استوریج بدون سوارز بتونه موفقیت فصل قبل رو داشته باشه. ضمنا این فصل تو لیگ قهرمانان هم که هستش لیورپول، اینا میخوان فقط با استوریج کل فصل بازی کنن؟!!! ریکی لمبرت که پیره و خریدش خیلی بیخود بود، آسپاس میموند بهتر بود. فکر میکنم لیورپول امسال مثل تاتنهام فصل قبل بشه، کلی خرید معمولی کردن در حالی که با همین هزینه، میشد دو بازیکن بزرگ خرید.
من فکر می کنم اتوئو خرید مناسبیه و تجربه اش به درد تیم می خوره به خصوص در لیگ قهرمانان. قراردادش هم آزاد هست و برای باشگاه خیلی پرخرج نخواهد بود تا فرصت بهتری برای آوردن بازیکن های جدید اضافه بشه. همچین گزینه درجه یکی فعلا در بازار نیست که بگیم لیورپول می تونست فلان بازیکن رو بیاره ولی به خاطر قیمت نیاورد.
لیورپول نیاز داشت به خرید این بازیکن ها. بدون این بازیکن ها لیورپول حتی یک هافبک یا وینگر ذخیره برای نفرات اصلی نداشت، کلا فصل پیش لیورپول کل فصل رو عملا یک تیم 14 نفره بازی می کرد که با وجود لیگ قهرمانان اصلا غیرممکن است همچین چیزی و قطعا لازم بود تیم از نظر تعداد بازیکن تقویت بشه. تفاوت بسیار بالای سطح بازیکن های اصلی و ذخیره و همینطور ضعف خط دفاع دلیل اصلی عدم قهرمانی لیورپول بود که امسال فیکس شدن.
+
تاتنهام با همه این حرف ها، فصل پیش فقط سه امتیاز کمتر از فصل قبل از اون گرفت، در فصلی که اکثر تیم های مطرح کمتر از فصل قبلشون امتیاز گرفتن، یعنی حتی اگه لیورپول هم دقیقا مثل تاتنهام فصل گذشته بشه، باز هم انتظار فصلی بالای 80 امتیاز رو باید داشته باشیم که برای لیورپول یه فصل موفقیت آمیز تلقی میشه چون باز هم هدف لیورپول توی این فصل گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان هست.
راجرز داره تيم رو جوون ميكنه.يك پروسه ٥ ساله كه امسال در سومين سالش هست.خريداش هم همه منطقي بوده.اتوئو فوق العادست.چرا ميگي فسيل؟دو چمپيونز ليگ متوالي و تازه ٣٣ ساله اشت.كلوزه با ٣٦ سال تو جام جهاني ركورد زد...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
امیدوارم حرفت درست باشه و خریدهاش منطقی بوده باشه چون واقعا لیورپول فصل قبل، بهترین فوتبال لیگ برتر رو ارائه میکرد و دوست دارم این روند ادامه داشته باشه.
Last edited by Sepehr SS; 14-08-2014 at 00:32.
به سختی بردیم... تیم خیلی خوب نبود به خصوص اسکرتل/گلن و لوکاس. استاریج هم به جز گلی که زد کار خاصی نکرد... کوتینیو هم گم بود. به هر حال مهم اینه که با بد بازی کردن 3 امتیاز رو گرفتیم.![]()
همچنان جرارد داره نقش محوری رو توی تیم بازی میکنه و سعی داره هم خط دفاع رو جمع کنه و هم تو حمله گلسازی یا گلزنی کنه
با این حجم بازی که امسال برای لیورپول وجود داره خیلی سخته که جرارد همچنان تو انجام وظیفه سربلند بیرون بیاد
با اینکه تیم جوونای خیلی خوبی داره و در جذب بازیکن هم به نسبتا خوب عمل کرده ولی فکر میکنم نبود جرارد به هر دلیلی(مصدومیت/محرومیت/خستگی) به این تیم ضربه میزنه
در واقع شاید پاشنه آشیلِ این فصلِ لیورپول همین باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)