تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: مشاوره جهت خرید گوشی تا 1,400,000 تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    جزیره کیش

پيش فرض

آقا خدا خیرت بده که چنین تاپیکی زدی
    خودمم میخوام گوشی تا همین قیمت بگیرم
    اگه من بودم sony z1 میگرفتم و قطعا میگیرم
    اینا رو میکنه تو دهنش
    گوشی های سونی قیمت مناسبتر دارن
    .................................................. ...........................
    جی 2 سی پی یوش با z1 فرقی نمیکنه
    گوشی z1 دوربینش 20 هست ولی جی 2 دوربینش 13 هست
    ولی چون مموری کارت نمیخوره بیخیال جی 2 شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman_abi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

آقا خدا خیرت بده که چنین تاپیکی زدی
    خودمم میخوام گوشی تا همین قیمت بگیرم
    اگه من بودم sony z1 میگرفتم و قطعا میگیرم
    اینا رو میکنه تو دهنش
    گوشی های سونی قیمت مناسبتر دارن
    .................................................. ...........................
    جی 2 سی پی یوش با z1 فرقی نمیکنه
    گوشی z1 دوربینش 20 هست ولی جی 2 دوربینش 13 هست
    ولی چون مموری کارت نمیخوره بیخیال جی 2 شدم
    خب من مموری زیاد به کارم نمیاد
    ضنا دوربین z1 در حد همون 13 مگاپیکسل G2 هستش،سونی 1 بدی داره اونم اینه که ساخته چینه

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دیگه حداقل برای کاربری که سرش تو نت هست بده بیاد بگه ساخت چین و ژاپن و.... اینا جملات مختص دیوایس فروش تو پاساژها و افرادی هست که سررشته ندارن
    برای نیاز شما بنظر من سه گزینه خوب هست
    1:Z1
    2:G2
    3:Htc One
    از لحاظ سخت افزاری که دو مورد اول شبیه هم هستن و از one هم بروزتر هستن
    در عوض one در کنار Z1 که البته بحث سلیقه هم هست جزو زیباترین گوشی های اندروئید هست
    دوربین Z1 فقط در نور کم با کمی مشکل روبروست که اونم داره آپدیت به آپدیت بهتر میشه وگرنه در نور روز بسیار عالی عمل مکینه
    G2 هم دوربین عالی داره ولی بگیر نگیر داره نمیدونم مشکل چیه بعضی وقتا با عکسهاش کولاک میکنه که رو دستش نیست بعضی وقتا کلا آدم رو نا امید میکنه من تا الان 3بار G2 رو تجربه کردم همه همینجوری بودن
    One رو خدا رو شکر فقط یه بار داشتم همون یه بار هم بنفشی دوربین گرفت دیگه هم تجربه اش نکردم هر چند دوربینش بهتر از بقیه نیست مطمئنا
    از لحاظ خوش دستی 100% گوشی G2 بنظر من بهترین گوشی تو رده 5اینچی هاست بعد وان و در آخر Z1
    در آخر
    نظر بنده روی Z1 و G2 هست و توصیه میکنم به این دو فکر کنید هر کدوم مزایا و معایبی دارن
    Z1 رم میخوره G2 نه
    G2 خوش دست تر هست Z1 زیباتر
    Z1 زد آب هست
    یا
    G2 لرزشگیر اپتیکال داره
    و .....
    موفق باشید

4. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنونم از همه دوستان من نظرم رو همون G2 ، ایشالا میگیرمش بازم ممنون

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سوال اس 4 کجاش قشنگه دقیقا؟
    منم بهتون نکسوس 5 رو پیشنهاد میکنم یا ال جی جی 2 از نظر سخت افزاری جس 3 بهتر از نکسوس هست ولی ساپورت نکسوس رو هیچ کس نداره دوربین هم جی 2 فکر کنم بهتره ولی نکسوس هم بد نیست

7. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    جزیره کیش

پيش فرض

یه سوال اس 4 کجاش قشنگه دقیقا؟
    منم بهتون نکسوس 5 رو پیشنهاد میکنم یا ال جی جی 2 از نظر سخت افزاری جس 3 بهتر از نکسوس هست ولی ساپورت نکسوس رو هیچ کس نداره دوربین هم جی 2 فکر کنم بهتره ولی نکسوس هم بد نیست
    اس فور تنها بدیش اینه که مارکش سامسونگ هست
    و بدنش پلاستیک
    ولـــــــــی سی پی سوش 8 هسته ایی هست ولی از z1 قوی تر نیست
    بخدا دیشب رفتم موبایل فروشی
    گوشی جی 2 و z1 رو کنار هم گذاشتم
    جی 2 در مقابلش هیچه خیلی در مقابلش بی ریخته
    شما هم ببینید همینو میگید
    دوربین z1 هم لرزشگیر اوپتیکال داره

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اس فور تنها بدیش اینه که مارکش سامسونگ هست
    و بدنش پلاستیک
    ولـــــــــی سی پی سوش 8 هسته ایی هست ولی از z1 قوی تر نیست
    بخدا دیشب رفتم موبایل فروشی
    گوشی جی 2 و z1 رو کنار هم گذاشتم
    جی 2 در مقابلش هیچه خیلی در مقابلش بی ریخته
    شما هم ببینید همینو میگید
    دوربین z1 هم لرزشگیر اوپتیکال داره
    بازم جی ۲ پشتش قشنگه اس ۴ پشتشم قشنگ نیست ولی در کل نظر کلی من اینه که سری نکسوس همه رو خورده درکل که حساب کنیم یه جورایی هیچی کم نداره و نقصی نداره اگر نخواهیم بهونه گیری کنیم و یه گوشی سطح بالا هست

10. این کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان واقعا نظرات کارشناسی و خوبی دادند و بهترین های بازار رو تو این رده معرفی نمودند بر اساس اولیتی که شما هم مطرح فرمودید.

به نظر بنده گوشی چون یه دستگاه همه کاره هیچ کارس (دوربین نیس ولی دوربین داره- نت بوک نیس ولی میشه باهاش مرور کرد و از این حرفا) باید به همه گزینه ها توجه کنی. چه جوری بگم فقط نباید به دوربین فکر کنی یا مثلا به صداش. باید تمام عواملو کنار هم بسنجی و بهترین رو انتخاب کنی. درسته گاهی میشه یه گزینه رو به نف گزینه مهم تر فدا کردو دور گذاشت ولی 1400000 پول خرج می کنیم بهترین معقولانه تر عمل کنیم
    خود بنده هم همین مشکل رو تو این رنج قیمت دارم

سونی زد 1 طراحیش نسبت به سایر گوشی های سونی دارای نوستالژیه. کلا گوشی های سونی یه جوری بودن به نظرم مکعب می زدش ولی زد وان بهتر شده. ضد آب بودنش واسه خیلی ها معیاره ولی واسه من نیس. ولی خود من از رابط کاربریش و منوهاش خوشم نیومده تا الان. یا از کلیرتایپ فونتهاش و...

گلکسی اس 4: کیسی هستش که اگر تمام عواملو در نظر بگیری نمی خری. بارها و بارها اس 4 و تبلت های گلکسی جدید نوکیا گزارش شدند که باتریشون در عرض مدت خیلی کم فاسد شدن و شکم درآوردن. خود دوست من درسته که خوب از باتری استفاده نکرد (یعنی رفتارهای نامناسب باتری مثلا دشارژ نشده دوباره شارژ کنه و 24 ساعت تو شارژ بودن و..) ولی در کمتر از 4 ماه باتریش خراب شد. این در حالیه که خیلی از دوستانم این کارو ده برابر بدتر از اون با گوشی های دیگه کردن و باتریش 1 سال دووم آورده. از تب لت هاشم گزارش به گوشم رسیده. ولی کیفیت ال سی دیش عالیه و دوربینشم محشر باید باشه. هرچی باشه سامسونگ خودش ال سی دی میزنه (شنفتم ال سی دی های ریتینای اپل رو هم سامسونگ می زنه)

از ال جی ها هم هیچ اطلاعی ندارم و بیخودی نمیتونم نظر بدم. فقط اینو اشاره می کنم داداشم یه ال جی داره پردا3 که ال سی دیش خیلی با کیفیته ولی از لحاظ نرم افزاری مشکلات داشت- باتریشم خوب نبود ولی این مدلایی که اشاره فرمودین رو نمی دونم.

اما اچ تی سی وان: برترین های 2013 بوده فکر کنم. خودمم دارم ایشالا یکی دو روزه میخرمش. بدنش محشره- ال سی دیش عالیه صداش عالیه اما ایراداتش اینه
    باتریش آنچنان قوی نیس نسبت به رقبا
    میگن قسمتهای پلاستیکی رنگ سفیدش کثیف میشن و پاک نمیشن و گاهی ترک هم برمیدارن که دوستم داره یک سال میشه و از بدسلیقه ترین آدماس ولی من اینا رو ندیدم
    آرم بیتس آدیوش دو روزه پاک شد
    دوربینش بعضی ها میگن خیلی خیلی محشر نیست و این همه اچ تی سی تبلیغات کرده بود خوب نشد. ولی در حد واقعا خیلی خوبه.
    شنفتم در مکان های خیلی سربسته مثل پاساژ ها که آیفون 5اس آنتن داده این نداده. اینو آزمایش کردیم خودمون. نوکیای قدیمی من آنتن میده ولی این نمیده- اینم به خاطر بدنه فول فلزشیه میگن. توجه کنی آیفون 5اس بالا و پایینش شیشه ایه واسه همینه.
    واین ایراداتی که بر شمردم نمیشه گفت ایراده آن چنانی هس. اگه آن چنانی بود که برترین گوشی هم معرفی نمیشد. من میخام بخرمش ... تخم اینو ملخ بخوره ممکنه زد وان بخرم و اصلا اس 4 نمی خرم. راستی وان هم فقط رنگ نقره ایش. عنایت داشته باش تایوانیشو بخری- 4جی پیدا نمیشه اگر پیدا کردن 4 جی بخر (درسته ایران ساپورت نداره ولی به هر حال قابلیت خوبیه که سخت افزار متفاوت ترین داخل گوشی هس- بیشتر طلایی ها دیدم که 4 جی هستش)

تعصبی نیستم ولی واقعا سونی و سامسونگ رو دیدم خوشم نیومده واین سلیقه ای شده. شاید فردا یه برند گوشی بهتری بزنه برم سراغ اون.

ممنون که به عرایضم گوش دادید.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

به نظر من بین این 4 تا گوشی که نوشتم nexus 5 از همه قشنگتره فقط سخت افزار و مخصوصا دوربینش از G2 ضعیفتره واسه همین انتخابم G2 هستش...
    ضمنا قشنگ بودن یا نبودن گوشی کاملا به سلیقه بستگی داره z1 فکر کنم 100 تا 150 تومن گرونتر از G2 باشه

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

من خودم جی 2 دارم ,خیلی عالیه ,هنگ نداشته ,کیفیت خوب,دوربینشم که من هر چی عکس گرفتم عالی بودن

تنها ایرادش فقط مموری نمیخوره

همین

کیفیت عکس برداری

محتوای مخفی: ... 

14. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •