تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: مشکل درهارد 3 ترا تازه خریداری شده

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عطا جان بالخره نگفتی هارد ما الان وضعیتش بحرانیه یانه من کارم با سیستم طوریه که تقریبا 5 الی 6 ساعت در روز خاموش میشه سیستم حالا روشن بزارم بهتره یا خاموش و وروشن در طول 24 ساعت با توجه به اینکه این هارد فقط برای ارشیو فیلم هست ممنونم
    همانطوریکه آقا مهرداد هم گفتند ؛ باید تست انجام شود . یا ممکن هست مشکل کاملاً برطرف شود و دیگر تکرار نشود ، یا اینکه ممکن هست تعداد آن بیشتر و حتی بعضی از آنها remap شود .

هارد ما الان وضعیتش بحرانیه یانه
    بنظرم این هارد دیسک فعلاً وضعیت بحرانی ندارد .

من کارم با سیستم طوریه که تقریبا 5 الی 6 ساعت در روز خاموش میشه سیستم حالا روشن بزارم بهتره یا خاموش و وروشن در طول 24 ساعت با توجه به اینکه این هارد فقط برای ارشیو فیلم هست
    کاری به بقیه اجزاء سیستم (مثلاً مادربرد ،فنها و ...) و فرسودگی آنها در اثر Power on بودن به مدت طولانی ندارم . همانطوریکه گفتم اگر هارد دیسکها تا یک مدتی بیکار بمانند بطور اتوماتیک Sleep میشوند (انگاری که سیستم خاموش هست) . میتونید طوری مدیریت کنید که در اکثر اوقات در همین حالت باقی بمانند حتی اگر سیستم 24 ساعته روشن بماند . مثلاً دیتاهای پراستفاده (یک مجموعه سریال یا فیلم برای تماشا) را روی هارد دیسکی که OS بر روی آن نصب هست کپی کنید و کلیه پارتیشنها un-mount کنید تا از دسترسی غیر مجاز نرم افزارها به این هارد دیسکهای آرشیوی گرفته شود .
    Last edited by ata.royalfalcon; 18-07-2014 at 21:55.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرمنده عطا جان وقتتو میگیرم این کاری که میگی با نرم افزار انجام میشه یا با رجیستاری ویندوز یا شاید هم منظورت استفاده از نرم افزار usb saely remove در ضمنمن سیستمم در امضام هست باور کن من از هیچ کدوم اونا نگران نیستم فقط این هاردهای لعنتی نمیدونمچرا اینجوری میشن من حتی یکی از بهترین کیسهای بازار رو برای کولینگ قطعات انتخاب کردم ولی باز هم این ارور در هارد بوجود امد مگه بد سکتور فقط با ضربه ایجاد نمیشه
    همانطوریکه آقا مهرداد هم گفتند ؛ باید تست انجام شود . یا ممکن هست مشکل کاملاً برطرف شود و دیگر تکرار نشود ، یا اینکه ممکن هست تعداد آن بیشتر و حتی بعضی از آنها remap شود .
    اخرین ورژن از سایت دانلود کردم روی سی دی رایت کردم و تمام هاردها و اس اس دی رو جدا کردم و فقط هارد مشکل دا رو وصل کردم این نرم افزار به مدت دو ساعت فعال بود و فقط یک مگابایت از هارد رو که 2880 سکتور داشت اسکن کرد چیزی حدود دو ساعت طول کشید و تمامی این سکتورها بد بودند و تمامیشان ریکاوری شدند سپس سیستم رو ریستارت کردم ولی بازم ارور در HD TUNE پا برجاست میشه اصلا کاری کرد که اون ارور رو نشون نده یا نه در ضمن مگه وقتی سکتوری خراب میشه نباید سکتور اضافی به اون قسمت اختصاص داده بشه من شنیده بودم هاردهای جدید تعدادی سکتور اضافه برای جایگزین کردن دارند درسته یا نه به نظر شما فرمت سطح پایین بکنمیانه چون توی فرومها مختلف سرچ کردم دیدم با این روش درست شده هارد بازم شرمنده عطا جان وقتتو میگیرم
    Last edited by ali2424; 18-07-2014 at 22:41.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده عطا جان وقتتو میگیرم این کاری که میگی با نرم افزار انجام میشه یا با رجیستاری ویندوز یا شاید هم منظورت استفاده از نرم افزار usb saely remove در ضمنمن سیستمم در امضام هست باور کن من از هیچ کدوم اونا نگران نیستم فقط این هاردهای لعنتی نمیدونمچرا اینجوری میشن من حتی یکی از بهترین کیسهای بازار رو برای کولینگ قطعات انتخاب کردم ولی باز هم این ارور در هارد بوجود امد مگه بد سکتور فقط با ضربه ایجاد نمیشه

اخرین ورژن از سایت دانلود کردم روی سی دی رایت کردم و تمام هاردها و اس اس دی رو جدا کردم و فقط هارد مشکل دا رو وصل کردم این نرم افزار به مدت دو ساعت فعال بود و فقط یک مگابایت از هارد رو که 2880 سکتور داشت اسکن کرد چیزی حدود دو ساعت طول کشید و تمامی این سکتورها بد بودند و تمامیشان ریکاوری شدند سپس سیستم رو ریستارت کردم ولی بازم ارور در HD TUNE پا برجاست میشه اصلا کاری کرد که اون ارور رو نشون نده یا نه در ضمن مگه وقتی سکتوری خراب میشه نباید سکتور اضافی به اون قسمت اختصاص داده بشه من شنیده بودم هاردهای جدید تعدادی سکتور اضافه برای جایگزین کردن دارند درسته یا نه به نظر شما فرمت سطح پایین بکنمیانه چون توی فرومها مختلف سرچ کردم دیدم با این روش درست شده هارد بازم شرمنده عطا جان وقتتو میگیرم
    برای un-mount در Disk management میتونید Letter پارتیشنها را remove کنید .

مگه بد سکتور فقط با ضربه ایجاد نمیشه
    بدسکتوریهایی که در اثر Head Crash بوجود میاید بدسکتوری سخت افزاری (physical corruption) هست و غیر قابل تعمیر . ضمناً بدسکتوریهای سخت افزاری فقط بوسیله Head Crash (ناشی از ضربه) بوجود نمیآید . خراب شدن لایه مگنتیکی بعلت کیفیت پایین آن و یا سپری شدن عمر مفید یکی از دلایل بدسکتوریهای سخت افزاری هست . وجود اشکالات در Head که نمیتواند اطلاعات را بدرستی بخواند و یا بنویسد در ایجاد بدسکتوریها بی تاثیر نیست . این بدسکتوریها با روشهای نرم افزاری و توسط کاربر عادی برطرف نمیشوند .

ولی مشکل هارد دیسکتان ، ظاهراً وجود بدسکتوریهای نرم افزاری هست . بدسکتوریهای نرم افزاری (magnetic corruption) میتوانند ناشی از Data Corruption یا ECC field corruption یا Servo sector corruption یا Address Mark field corruption و Sector ID Not Found و ... باشد که با بعضی از نرم افزارها و یا با Zero fill کردن ، شاید مشکل برطرف شود .

در ضمن مگه وقتی سکتوری خراب میشه نباید سکتور اضافی به اون قسمت اختصاص داده بشه من شنیده بودم هاردهای جدید تعدادی سکتور اضافه برای جایگزین کردن دارند درسته یا نه
    تا وقتیکه قابل بازیابی باشند ، کنترلر هارد دیسک الزامی به Remap کردن آنها نمیبیند .

به نظر شما فرمت سطح پایین بکنمیانه چون توی فرومها مختلف سرچ کردم دیدم با این روش درست شده
    اگر اطلاعات مهمی ندارید و اگر ریسک بدتر شدن وضعیت را میپذیرید (که به هر حال میتونید به گارانتی ارسال کنید) میتونید با برنامه Data Lifeguard Diagnostic for DOS که در سایت وسترن دیجیتال موجود هست Zero fill کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 19-07-2014 at 00:12.

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام اقا من با نرم افزار خود شرکت وسترن تحت داس فرمت سطح پایین کردم 12 ساعت طول کشید از current pending sector count یکی کم شد بهoffline uncorrectable یکی اضافه شد hd tune هم الان اوکی یعنی درست شده

7. این کاربر از ali2424 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا من با نرم افزار خود شرکت وسترن تحت داس فرمت سطح پایین کردم 12 ساعت طول کشید از current pending sector count یکی کم شد بهoffline uncorrectable یکی اضافه شد hd tune هم الان اوکی یعنی درست شده
    سلام مجدد :

Smart Statusـها OK هستند و فعلاً مشكلي ندارد .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

الان مشکلی نیست هرروز با این نرم افزار وضعیت اسمارت هارد رو چک کن

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته مهرداد جان ، در مورد هارد دیسکهای WD Green و حتی WD Red تنظیم از طریق Power option ویندوز تاثیری بر روی مدت زمان لازم برای Sleep شدن پس از آخرین فعالیت ندارد . برای اینکار از برنامه WDIDLE3 باید استفاده کرد که در هارد دیسکهای جدید WD Green از 8 نهایت 300 ثانیه قابل تنظیم هست . مقدار پیشفرض فکر کنم 8 ثانیه هست ولی میتوان با سوئچ R/ یک ریپورت از Current Timer گرفت .
    شر منده عطا جان وقتتو میگیرم این برنامه تحت داسه یا ویندوز میشه یک توضیح دربارش بدی ممنونم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شر منده عطا جان وقتتو میگیرم این برنامه تحت داسه یا ویندوز میشه یک توضیح دربارش بدی ممنونم
    این برنامه تحت داس هست . در Hiren's BootCD هم موجود هست .

نحوه کار با این برنامه ساده هست . همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست (روی سیستم مورد نظر یک هارد و یک SSD نصب هست) ابتدا با سوئیچ R/ یک گزارش گرفته که Idle 3 timer غیر فعال هست . سپس با دستور S200/ این مقدار Idle 3 timer را روی 210 ثانیه تنظیم کرده و مجدداً با استفاده از سوئیچ R/ یک گزارش گرفته و در نهایت با استفاده از سوئیچ D/ این Idle 3 timer را غیر فعال کرده است .

Last edited by ata.royalfalcon; 20-07-2014 at 21:02.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •