کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده عطا جان وقتتو میگیرم این کاری که میگی با نرم افزار انجام میشه یا با رجیستاری ویندوز یا شاید هم منظورت استفاده از نرم افزار usb saely remove در ضمنمن سیستمم در امضام هست باور کن من از هیچ کدوم اونا نگران نیستم فقط این هاردهای لعنتی نمیدونمچرا اینجوری میشن من حتی یکی از بهترین کیسهای بازار رو برای کولینگ قطعات انتخاب کردم ولی باز هم این ارور در هارد بوجود امد مگه بد سکتور فقط با ضربه ایجاد نمیشه
همانطوریکه آقا مهرداد هم گفتند ؛ باید تست انجام شود . یا ممکن هست مشکل کاملاً برطرف شود و دیگر تکرار نشود ، یا اینکه ممکن هست تعداد آن بیشتر و حتی بعضی از آنها remap شود .
اخرین ورژن از سایت دانلود کردم روی سی دی رایت کردم و تمام هاردها و اس اس دی رو جدا کردم و فقط هارد مشکل دا رو وصل کردم این نرم افزار به مدت دو ساعت فعال بود و فقط یک مگابایت از هارد رو که 2880 سکتور داشت اسکن کرد چیزی حدود دو ساعت طول کشید و تمامی این سکتورها بد بودند و تمامیشان ریکاوری شدند سپس سیستم رو ریستارت کردم ولی بازم ارور در HD TUNE پا برجاست میشه اصلا کاری کرد که اون ارور رو نشون نده یا نه در ضمن مگه وقتی سکتوری خراب میشه نباید سکتور اضافی به اون قسمت اختصاص داده بشه من شنیده بودم هاردهای جدید تعدادی سکتور اضافه برای جایگزین کردن دارند درسته یا نه به نظر شما فرمت سطح پایین بکنمیانه چون توی فرومها مختلف سرچ کردم دیدم با این روش درست شده هارد بازم شرمنده عطا جان وقتتو میگیرم