تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: بوق عجیب قبل از بوت و بالا نیامدن ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیر. رم هارو آکبند با گارانتی مادام العمر گرفتم heatsink دارن کاملا خنک دما هم بنده تجربه در زمینه cpu ندارم اما هم صدای فن هم سرعتش به وضوح مشخصه که بسرعت بالا میره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان دیگه کسی نظری نداره? ینی کسی به همچین مشکلی برخورد نکرده که فن cpu اینجوری باشه?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یکی بیاد کمک دمای cpu شده50 درجه ! دور فن سی پی یو داره میرسه به 5500 !!! خمیرشو همین الان پاک کردم دوباره زدم! هیچ فرقی نکرد! درب کیس هم کاملا بازه این نیست بگی توش گرمه. تو بایوس هم فن cpu چند حالت داره استاندارد و توربو و سایلنت و q-fan که همشونو امتحان کردم بازم بیفایدست میترسم برم تو نصب ویندوز پدر cpu دربیاد

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

یکی بیاد کمک دمای cpu شده50 درجه ! دور فن سی پی یو داره میرسه به 5500 !!! خمیرشو همین الان پاک کردم دوباره زدم! هیچ فرقی نکرد! درب کیس هم کاملا بازه این نیست بگی توش گرمه. تو بایوس هم فن cpu چند حالت داره استاندارد و توربو و سایلنت و q-fan که همشونو امتحان کردم بازم بیفایدست میترسم برم تو نصب ویندوز پدر cpu دربیاد
    دوست عزیز سری FX از پردازنده های AMD دمای بالایی دارند چون معماریش با PHENOM II تغییر کرده و باید حتما براش کولر مناسب تهیه بشه ..... کولر خودش اصلا جالب نیست
    چند وقت پیش برای یک نفر پردازنده ی 9370 بستم اونم همین مشکل رو داشت در نهایت یه کولر از سری ZALMAN واسش گرفتیم CNPS 14X

**** برای نصب ویندوز فعلا مشکلی پیش نمیاد و براتون کار میکنه دما تا 65 -70 هم بره مشکلی نیست که بعید میدونم .... کار نصب ویندوز رو انجام بدید و به فکر کولر مناسب باشید
    Last edited by TREASURES; 18-07-2014 at 12:20.

5. 3 کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

حاجی همشهری تصمیم گرفتم کولر بخرم براش حق با شماست فن خودش واقعا مزخرفه پرسر و صدا و ضعیف! حالا یعنی با خرید کولر مشکل بالا رفتن دما و سرعت فن حل میشه??? کولر ارزون و قوی چی میشه واسش تهیه کرد? main asus m5a97 le r2.0. cpu amd fx 6350case green magnum plus

سکوت فن برام مهمه چون کل شیستم سایلنته نمیخوام خرابش کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

حاجی همشهری تصمیم گرفتم کولر بخرم براش حق با شماست فن خودش واقعا مزخرفه پرسر و صدا و ضعیف! حالا یعنی با خرید کولر مشکل بالا رفتن دما و سرعت فن حل میشه??? کولر ارزون و قوی چی میشه واسش تهیه کرد? main asus m5a97 le r2.0. cpu amd fx 6350case green magnum plus

سکوت فن برام مهمه چون کل شیستم سایلنته نمیخوام خرابش کنم
    چقدر میخوای هزینه کنی رئیس؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چقدر میخوای هزینه کنی رئیس؟
    اخنیار داری مهندس هرچه کمتر بهتر. اگه دست دوم خوب گیر بیاد بین ۵۰ تا ۸۰ ولی اگه کولر سایلنت و قوی که از پس این لامصب بربیاد با گارانتی باشه بین ۸۰ تا ۱۲۰-۱۳۰ حداکثر

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اخنیار داری مهندس هرچه کمتر بهتر. اگه دست دوم خوب گیر بیاد بین ۵۰ تا ۸۰ ولی اگه کولر سایلنت و قوی که از پس این لامصب بربیاد با گارانتی باشه بین ۸۰ تا ۱۲۰-۱۳۰ حداکثر
    نظر من روی کولر : EVERCOOL GREEN TRANSFORMER 3 هست به قیمت حدودی 90 تومن .... کارش هم خوبه
    تا 120 تومن هم TERMALRIGHT GREEN TRUE SPRIT

10. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نظر من روی کولر : EVERCOOL GREEN TRANSFORMER 3 هست به قیمت حدودی 90 تومن .... کارش هم خوبه
    تا 120 تومن هم TERMALRIGHT GREEN TRUE SPRIT
    ایول خیلی دمت گرمه راستی یه دنیا ممنون دیروز کرمانشاهو زیرو رو کرده بودم واسه پاور گرین ۶۰۰ . شما گفتی زیتون رفتم کلی وایسادم تا اومد باز کرد. تنها جایی که داشت!!! واقعا ممنونم . این کولر هم احتمالا فقط اونجا داره. فقط ینی دیگه اینو بگیرم داغ نمیکنه? واسه اور و اینا فکر نکنم بخواد فقط واسه گیم سنگین میخوام و واسه سکوتش برام مهمه. اینهمه خرج یه کولر صد تومنیم روش!

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ایول خیلی دمت گرمه راستی یه دنیا ممنون دیروز کرمانشاهو زیرو رو کرده بودم واسه پاور گرین ۶۰۰ . شما گفتی زیتون رفتم کلی وایسادم تا اومد باز کرد. تنها جایی که داشت!!! واقعا ممنونم . این کولر هم احتمالا فقط اونجا داره. فقط ینی دیگه اینو بگیرم داغ نمیکنه? واسه اور و اینا فکر نکنم بخواد فقط واسه گیم سنگین میخوام و واسه سکوتش برام مهمه. اینهمه خرج یه کولر صد تومنیم روش!
    خواهش میکنم همشهری اختیار داری
    آره کولر هم میتونی اونجا گیر بیاری
    از لحاظ نویز هم خیالت راحت کاملا بیصدا هستند

13. 2 کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •