من مثل عکسی که گذاشتی میبینم.کامل....
کلا تو دیدت با تمام مردم فرق دارهمن کلا تصاویر به پایین رو ندارم.
هیچ شاتی دیده نمیشه، با چیز شکن و بدون چیز شکن.این خصیصه به نت ت هم سرایت کرده
![]()
من مثل عکسی که گذاشتی میبینم.کامل....
کلا تو دیدت با تمام مردم فرق دارهمن کلا تصاویر به پایین رو ندارم.
هیچ شاتی دیده نمیشه، با چیز شکن و بدون چیز شکن.این خصیصه به نت ت هم سرایت کرده
![]()
عجب !!!!!
امروز بعد از ظهر که با کروم اومده بودم همه ی عکس ها میومد ولی الان دارم با فایرفاکس میام و صفحه کامل لود میشه ولی هیچ عکسی نمیاد انگار هیچ عکسی وجود نداره .![]()
عکسی از Phantom Blade که به تازگی از طرف Ubisoft عرضه شده :
همچنین میتونید خودتون اساسین بشین و یک Phantom Blade به قیمت 60 $ برای خودتون داشته باشین که دارت پرتاب میکنه .
از اینجا میتونید این بسته رو خریداری کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خوشبختانه تو ایران نیست![]()
Last edited by CATALONIA; 24-07-2014 at 17:02.
از این ها تو ایران هم هست؟همچنین میتونید خودتون اساسین بشین و یک Phantom Blade به قیمت 60 $ برای خودتون داشته باشین که دارت پرتاب میکنه .
فکرش رو بکن از فردا اراذل با چاقو باهم درگیر نمیشن
+
کریم اتزیو!![]()
جدیدترین تریلر بازی منتشر شد....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
گفته شده گیم پلی بخش داستانی بازی 15 تا 20 ساعت طول خواهد کشید و گیم پلی کلی بازی 100 ساعت است!
و همینطور گفته شده گرافیک گیم پلی و بخش های سینمایی بازی نزدیک به هم خواهند بود به طوری که حرکات صورت هم در گیم پلی اصلی قابل مشاهده خواهند بود و همینطور زمان لودی برای بازی بین بخش سینمایی و گیم پلی نخواهد بود....
Last edited by Altairezio; 27-07-2014 at 13:34.
از اون 100 ساعت مثلا" 30 ساعتش باید بیافتی دنبال اون نامه ها ( یا نوت ها یا پَر ها ... ) که بالای خونه ها ظاهر میشن و باید پیداشون کنی و بدویی دنبالشون و اینا![]()
خبر های زیاد و گوناگونی از بازی منتشر شده که من مهم ترین و جالب ترینشونو براتون عنوان میکنم :
*طبق گفته ی یوبی سافت رو این بازی از سال 2010ــه که داره کار میشه و کار بر روش بعد از نسخه ی BrotherHood آغاز شده و یه تیم به صورت انحصاری رو ش کار میکردن.
*مهارت های شخصیت بازی رو هر گیمر میتونه با توجه به خواسته های خودش و با توجه به امتیاز هایی که کسب میکنه توسعه بده...میتونه یه شخصیت بسیار ماهر در مبارزه بسازه یا یه شخصیت ماهر در پنهان کاری یا ...
*مثل نسخه ی II ــی بازی قابلیت شخصی سازی زره و لباس از زره پاها گرفته تا زره و کلاه خود سر قابلیت شخصی سازی دارن و میشه به انتخاب گیمر جوری انتخاب بشن که شخصیت بتونه سلاح بیشتر با خودش حمل کنه یا جوری باشه که سریع بتونه پنهان بشه تو شولوغی ها ...
*همه ی مرحله هایی که به صورت Co-Op هستن رو کابر میتونه به صورت تنها و Solo جلو بره و مشکلی نخواهد داشت...
*دیگه اتو فِیلی (AUTO-FAIL) بازی نخواهد داشت و ممکن است با انواع اقسام عکس العمل ها و کار های گیمر اتفاقات خاصی بیوفتد و هیچ چیز تکراری نخواهد بود...و دیگر هیچ desynchronized ای برای دیده شدن و شناخته شدن شخصیت بازی در ماموریت ها وجود نخواهد داشت...
*نوعی دیگر از اسسینیشن (Assassination) های فرودی (از روی بلندی ها بر روی هدف) ایجاد شده در بازی که سوای حالت های قبلی هست(ولی سریع تر از آنها) و حالت های قبلی همچنان پا بر جا میباشند.
*جای جالب بازی هم بی شک باز بودن واقعی و نه لحظه ای داخل ساختمان هاست...به طوریکه شما میتوانید برای فرار از دست نگهبانان به داخل ساختمان ها فرار کنید(البته شاید در داخل ساختمان ها هم نگهبانانی وجود داشته باشند) و همینطور میتوانید از داخل ساختمان ها برای پنهان شدن برای کشتن هدف یا پنهان شدن پشت پنجره ها و یا ... استفاده کنید.
*ساختمان ها به گفته ی یوبی به اندازه ی واقعی درست شده اند و به اصطلاح مقیاس 1:1 را دارا میباشند و تراکم و تعداد ساختمان ها شاید بیشتر از هر بازی ای باشد که تا کنون بازی کرده اید.
*مود پنهان کاری (Stealth Mode) جوری طراحی شده که با وجود نرم تر شدن و آرام شدن صدای قدم ها سرعت بازیکن همچنان حفظ میشود تا به نگهبان یا سرباز مورد نظر ، به راحتی نزدیک شوید.
*سیستم جدیدی برای کاور و پنهان شدن طراحی شده که گیمر به راحتی و بی سرو صدا میتواند محیط اطراف را رسد کند.
*نگهبان ها دیگر قادر نخواهند بود که به صورت اتوماتیک شما را شناسایی کرده و همگی به سمت محل شما هجوم بیاورند...اینبار اگه آلرت عمومی پخش نشود همه از محل شما باخبر نخواهند شد...و اگر هم اینطور باشد شما میتوانید با جابجایی از درگیر شدن جلوگیری کنید و یا حتی از دست سرباز ها و نگهبان ها فرار کنید.
*سیستم مبارزه هم در بازی تغییر کرده و نسبت به قبل سخت تر شده...مبارزه با 2 یا 3 نفر شاید راحت باشد ولی مبارزه با 5 نفر سخت تر است و نیاز به هوشیاری کامل دارد و باید به عمل ها و عکس العمل ها و حتی سلاح های سرباز ها توجه کرد...
*جای جالب تر بازی هم اینجاست که دزد و پلیس هر دو در بازی وجود دارند و شاید دزد ها جلوی پلیس ها به شما حمله کنند و از شما دزدی کنند...ولی پلیس ها هیچ عکس العملی انجام نمیدهند تا تحریک شوند، یا شما میتوانید با جایزه تعیین کردن پلیس ها را به دنبال دزد ها بفرستید و به ادامه ی کار بنگرید...
*شما تنها با 20 دقیقه بازی از چرخه ها و روند های جدیدی که در بازی استفاده شده اند مطلع خواهید شد که خیلی هیجان آور و جالب خواهند بود.
*در یک جای شلوغ ممکن است حتی 30,000 نفر وجود داشته باشند.
>>ذکر در جای دیگر با منبع مترجم<<
Last edited by Altairezio; 08-08-2014 at 13:25.
سلام ...
تریلرش رو دیدم ، مثل همیشه نکته ی شگفت انگیز این بازی از گذشته تا به حال گرافیک فوق العاده ی اونه ، واقعا محشره ، یه جاهایی من فکر می کردم دارم فیلم می بینم. البته منم مثل دوستانی که گفتن یکی 2 سری قبل رو داشتم ، اما خیلی شوقی به اتمام اون نداشتم ، درست خاطرم نیست کدوم سری بود ( احتمال زیاد revelation ) اما حتی داستانش خیلی جالب نبود و به نظرم هم داستان ضعیف بود و هم فرآیند ها تکراری و یکنواخت. اما این تریلری که از این سری دیدم واقعا منو جذب کرد و به نظرم امیدوار کننده هستش و به احتمال 99 درصد حتما بازی رو دنبال خواهم کرد. نشون داد که یه سری مسائل هم کمی تغییر کرده تو بازی مثل همون ساختمون ها و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)