تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: راه حل های هراس از رانندگی !؟!؟

داره خودمونی میشه ahmad98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

پیشنهاد میشه از جاها خلوت شروع کنید و تا یه مدت تو جاهای شلوغ نرید چون اگه تو این مدت اشتباه کنید ترستون بیشتر میشه/

ولی من که میگم هر چی تصادف کنی ترست میریزه(جهت طنز)

2. 2 کاربر از ahmad98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

من مذکر (اقا) هستم ...

دست خودم نیست . میگن که هر چی با دقت برونی بازم یک نفر بی احتیاط هست که به خاطرش تصادف میکنی .

مثلا وقتی رانندگی میکنم از از اینه میبینم که پشت سرم ماشینی میاد زود درست و پام رو گم میکنم . مخصوصا وقتی بوق میزنه میگه بیا کنار . میترسم موقع کنار رفتن بخورم به یک ماشین دیگه .

مخصوصا سر بریدگی ها و میدان ها بیشترین ترس رو دارم

4. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من مذکر (اقا) هستم ...

دست خودم نیست . میگن که هر چی با دقت برونی بازم یک نفر بی احتیاط هست که به خاطرش تصادف میکنی .

مثلا وقتی رانندگی میکنم از از اینه میبینم که پشت سرم ماشینی میاد زود درست و پام رو گم میکنم . مخصوصا وقتی بوق میزنه میگه بیا کنار . میترسم موقع کنار رفتن بخورم به یک ماشین دیگه .

مخصوصا سر بریدگی ها و میدان ها بیشترین ترس رو دارم
    منم همین مشکل رو داشتم اولش ، در حدی که یه روز ماشین وسط اتوبان خاموش شد ، استارت نمیخورد. میخواستم ول کنم ماشینو برم خونه
    بعد از یه مدتی ماشین روشن شد. چون اولین بارم بود حول کرده بودم پشتمم ماشین بود بارونم شدید می اومد .
    من پیشنهادم اینه که تو یه روز خلوت با یکی که خوبه دست فرمونش دوباره آموزش ببینید حتی جاهای سخت.
    خود من بعد از یه مدت که دانشگاه بودم و ماشین سوار نشده بودم مجبور شدم دوباره یکم تمرین کنم تا ماشین دستم بیاد.
    البته حول شدن تو بریدگی ها همیشه وجود داره. مهم ترین موضوع اینه که موقع سوار شدن داخل ماشین و قبل از حرکت ابعاد ماشین رو کاملا شناسایی کنید و آیینه ها رو کاملا تنظیم کنید !

البته یه چیزی که به نظرم بازم مهمه اینه که ترس از تصادف نداشته باشید.
    هر تصادف حتی الکی ، باعث دقت بیشتر میشه. من کسانی رو میشناسم که دست فرمونشون فوله ولی چند بار زدن تو جدول یا تو پارک دوبل سپر ماشین پشتی رو خورد کردن.

6. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

یه بیماری هست اسمش استرس پس از سانحه..برن روانپزشک داروها ی اونو بگیرن یه مدت بخورن پاک میشه از ناخودآگاهشون دیگه آزارش نمیده

8. این کاربر از متین 68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به نظر من ترس کسی که تجربه رانندگی داشته و به علت حادثه دیگه پشت فرمون نمیشینه با کسی که تجربه رانندگی نداره کاملن متفاوت هست. شاید بهتر بود این دو تاپیک با هم ادغام نمیشد.

اون دوستمون که بعد از حادثه از رانندگی میترسه باید از نظر روحی و روانی حمایت بشه تا کم کم ترسش برطرف بشه. اگر خیلی شدید باشه مشاوره با متخصص و احیاناً دارو بهشون کمک میکنه. تمرین رانندگی در محیط خلوت با حضور یک فرد ماهر هم میتونه اعتماد به نفسش رو افزایش بده (و البته احتمال بروز حادثه مجدد رو هم کاهش بده)

اون دوستی که گواهینامه داره و رانندگی نمیکنه ترسش طبیعی هست. تا حد خیلی زیادی هم این ترس منطقی هست و باید بترسه! چون شرایط رانندگی در محیط واقعی با شرایط امتحان رانندگی و آموزش رانندگی که در آموزشگاه انجام میشه متفاوته. موقع آموزش استرس کمتری وجود داره چون مسئولیت با مربی هست و ماشین آموزشگاه هم بیمه آموزشی هست...
    شاید از نظر تئوری بدونه چطور باید رفتار کنه اما راننده باید در حدی مهارت داشته باشه که موقع رانندگی حواسش به محیط باشه نه اینکه کی کلاچ رو بگیره و چطوری دنده عوض کنه... من زیاد دیدم که افراد تازه وارد مثلن موقع دنده عوض کردن به جای اینکه به جلو نگاه کنن به دنده ماشین نگاه میکنن! مسلماً تمرین و زمان احتیاج داره.
    ایشون هم به نظرم باید کم کم پشت ماشین بشینه و از جاهای خلوت شروع کنه و ترجیحاً یک فرد ماهر کنارش داشته باشه که راهنماییش کنه. اون فرد راهنما هم البته باید اخلاقش طوری باشه که استرس ایجاد نکنه! بابای من راننده پایه ۱ هست، موقعی که من تازه پشت ماشین مینشستم وقتی کنار من مینشست دقیقن میخواست من مثل پایه ۱ رانندگی کنم. تا یه کم متفاوت با خودش رانندگی میکردم یه چیزی میگفت که اعصابم خورد میشد و بقیه رانندگیم خراب میشد
    Last edited by neopersia; 18-07-2014 at 22:34.

10. 3 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستتون بايد تحت درمان روانپزشكي قرار بگيره. ممكنه حراس و يا حتي PTSD داشته باشه و نيازمند به درمان با دارو باشه

12. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . اصلا فک نمیکردم همچین تایپیک خوبی باشه .
    منم خیلی میترسم هروقت بخام رانندگی کنم باید تا یه کیلومتری همه جا رو نگاه کنم ماشین نیاد یا ادم نیاد . باید چیکار کنم؟؟
    هواسم به همه چی هست به جز کارایی که باید کنم .
    Last edited by roya.rashidi; 16-09-2014 at 07:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . اصلا فک نمیکردم همچین تایپیک خوبی باشه .
    منم خیلی میترسم هروقت بخام رانندگی کنم باید تا یه کیلومتری همه جا رو نگاه کنم ماشین نیاد یا ادم نیاد . باید چیکار کنم؟؟
    هواسم به همه چی هست به جز کارایی که باید کنم .
    0

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چند تا نکته مد نظر بگیرید حله و ترس برطرف میشه
    ترس همیشه از چیز های ناشناخته یا چیزی ازش صدمه دیدم باعث میشه نسبت اونکار زده شده باشیم.برای جبران باید بر اون شناخت و تسلط پیدا کنیم یا نسبت بهش عادی سازی بشه.یک اصلاح هست میگن وقتی زیاد رانندگی می کنی سر وته ماشین دسته(که واقعا اعتقاد دارم)این به این صورت که فرد بعلت دفعات زیاد براش عادی سازی شده
    چند نکته برای در امان ماندن از تصادف وحشتناک
    در رانندگی اصلا محل پشت سر رو ندهید بزارید هر چقدر میخواند بوق بزنند(نه اینکه برید لاین 3 و با سرعت 60 تا برین)چون اگر کشیدن به سمت راست شما باعث تصادف بشه اون فرد نمیاد خسارت شما رو جبران کنه.هیچوقت با کسی ریس نزارید چون مطمئن باشید اگر حتی بتونید ترمز بگیرید و ماشین رو نگه دارید که با ماشین ها ایرانی یک چیزی در حد معجزه پشت سری به شما بخوره جز اعصاب خوردی,2 ساعت معطلی افسر چیزی برای شما باقی نمیمونه.تا می تونید از موتور سوار ها,راننده وانت ها ,نیسان ها فاصله بگیرید که رانندگان فرمول 1 هستند.هیچ گاه طوری راننده نکنید که مجبور به ترمز ناگهانی باشید و حتما همیشه ترمز ملایم بگیرید.هیچوقت سعی نکنید چراغ زرد رد کنید مطمئن باشید یکبار اینکار براتون حادثه ساز میشه.بلوار های تاریک با دقت هر چه تمام برید چون عابرین پیاد یا احساس دوند مارتون رو دارند یا احساس پادهشاهی.همیشه مد نظر داشته باشید علاوه بر اینکه سعی می کنید به کسی تصادف نکنید طوری رانندگی کنید که اگر دیگران خواستند بزنند شما از منطقه خطر دور شوید.همیشه بر اعصاب خودتون مسلط باشید که ان غفلت و هزینه تعمیرات سر سام اور و رنگ شدن ماشین.سعی کنید تا می تونید کم خلاف کنید چون افسرها همه جا هست و جریمه ها انچنانی(ماه اول رانندگی 240 هزار تومان جریمه شدم)
    برای تازه مهر ثبت ها گواهینامه توصیه اینکه به هیچ عنوان تا 2000 کیلومتر اول تنهایی رانندگی نکنید حتی اگر فرد بقل دستتون خیلی نق میزد چون همین باعث شکل گیری رانندگی صحیح در شما میشه.حتی به عنوان صبر رانندگی یا کنترل اعصاب رانندگی به اون فرد نگاه کنید.مطمئن باشید تا زیر 2000 حق با اون فرده
    این ها تجارب من بعد 50هزار کیلموتر انندگی در شهر و جاده بود.تکی تکی مواردی که گفتم به عینه دیدم یا سر خودم اومده و خیلی ها رو خدا رو شکر در یک قدمی از سر گذشته و از همه مهم تر تصادف جانی نداشتم.
    Last edited by Khan gholi; 17-09-2014 at 06:17.

16. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند تا نکته مد نظر بگیرید حله و ترس برطرف میشه
    ترس همیشه از چیز های ناشناخته یا چیزی ازش صدمه دیدم باعث میشه نسبت اونکار زده شده باشیم.برای جبران باید بر اون شناخت و تسلط پیدا کنیم یا نسبت بهش عادی سازی بشه.یک اصلاح هست میگن وقتی زیاد رانندگی می کنی سر وته ماشین دسته(که واقعا اعتقاد دارم)این به این صورت که فرد بعلت دفعات زیاد براش عادی سازی شده
    چند نکته برای در امان ماندن از تصادف وحشتناک
    در رانندگی اصلا محل پشت سر رو ندهید بزارید هر چقدر میخواند بوق بزنند(نه اینکه برید لاین 3 و با سرعت 60 تا برین)چون اگر کشیدن به سمت راست شما باعث تصادف بشه اون فرد نمیاد خسارت شما رو جبران کنه.هیچوقت با کسی ریس نزارید چون مطمئن باشید اگر حتی بتونید ترمز بگیرید و ماشین رو نگه دارید که با ماشین ها ایرانی یک چیزی در حد معجزه پشت سری به شما بخوره جز اعصاب خوردی,2 ساعت معطلی افسر چیزی برای شما باقی نمیمونه.تا می تونید از موتور سوار ها,راننده وانت ها ,نیسان ها فاصله بگیرید که رانندگان فرمول 1 هستند.هیچ گاه طوری راننده نکنید که مجبور به ترمز ناگهانی باشید و حتما همیشه ترمز ملایم بگیرید.هیچوقت سعی نکنید چراغ زرد رد کنید مطمئن باشید یکبار اینکار براتون حادثه ساز میشه.بلوار های تاریک با دقت هر چه تمام برید چون عابرین پیاد یا احساس دوند مارتون رو دارند یا احساس پادهشاهی.همیشه مد نظر داشته باشید علاوه بر اینکه سعی می کنید به کسی تصادف نکنید طوری رانندگی کنید که اگر دیگران خواستند بزنند شما از منطقه خطر دور شوید.همیشه بر اعصاب خودتون مسلط باشید که ان غفلت و هزینه تعمیرات سر سام اور و رنگ شدن ماشین.سعی کنید تا می تونید کم خلاف کنید چون افسرها همه جا هست و جریمه ها انچنانی(ماه اول رانندگی 240 هزار تومان جریمه شدم)
    برای تازه مهر ثبت ها گواهینامه توصیه اینکه به هیچ عنوان تا 2000 کیلومتر اول تنهایی رانندگی نکنید حتی اگر بقل خیلی به نق میزد چون همین باعث شکل گیری رانندگی صحیح در شما میشه
    این ها تجارب من بعد 50هزار کیلموتر انندگی در شهر و جاده بود.تکی تکی مواردی که گفتم به عینه دیدم یا سر خودم اومده و خیلی ها رو خدا رو شکر در یک قدمی از سر گذشته و از همه مهم تر تصادف جانی نداشتم.
    ممنون نکات جالبی بود . نه من اگه خیلی حرفه ایی بشم با ماشین فقط تو منطقه خودمون میرم .
    مشکل من اینه که هیچ وقت مثل اقایون نمیتونم راحت باشم.
    ریس نزارید یعنی چی ؟؟
    Last edited by roya.rashidi; 17-09-2014 at 06:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •