تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 65 اولاول 1234561252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

پوگبا یا ویدال هر دوشون عالی هستن برای چلسی. امیدوارم اگه هیچ کدوم به چلسی نیومدن، به یونایتد هم نرن مخصوصا ویدال که خیلی نزدیک به یونایتد شده. خدیرا از رامیرس بهتره چون حداقل پست بازیش مشخصه ولی رامیرس اصلا معلوم نیست چه پستی براش بهتره، نه هافبک دفاعیه خوبیه نه قدرت بازیسازی داره نه جنگندگی داره، فقط دویدنش خوبه تو زمین! فصل قبل هم که خیلی ضعیف بود. البته خدیرا اگه اون حقوق درخواستیش صحت داشته باشه که اصلا نمی ارزه.

2. 3 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با تشکر از شروع کننده تاپیک به امید فصلی همراه با قهرمانی های گوناگون برای چلسی

فيليپه لوئيس به چلسي پيوست

لوئيس پيراهن شماره 5 چلسي را به تن مي کند و جاي اشلي کول، مدافع باتجربه انگليسي را پر خواهد کرد که بعد از 8 فصل حضور در چلسي، چند روز قبل به رم پيوست.

باشگاه چلسي اعلام کرد که فيليپه لوئيس، مدافع برزيلي، را با قراردادي سه ساله، از باشگاه اتلتيکو مادريد به خدمت گرفت.

فيليپه لوئيس بعد از نهايي شدن اين انتقال گفت:" اين انتقال رويايي بود که براي من به حقيقت تبديل شد. من اکنون اين فرصت را دارم که براي چلسي بازي کنم و تجربه بازي در ليگ برتر را به دست بياورم. من خيلي خوشحالم و مي خواهم در طول فصل پيش رو بهترين بازي هايم را به نمايش بگذارم."

اين مدافع برزيلي در 4 فصلي که براي اتلتيکو مادريد بازي کرد، 4 جام به دست آورد و نقش مهمي در قهرماني تيمش در لاليگا و نايب قهرماني ليگ قهرمانان داشت؛ هرچند در نهايت در فهرست نهايي لوئيس فيليپه اسکولاري در جام جهاني قرار نگرفت.

او بعد از تيبو کورتوا و ديه گو کاستا، سومين بازيکن فصل قبل اتلتيکو مادريد که فصل آينده در استمفوردبريج بازي خواهد کرد.

ورزش3

4. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

امیدوارم به زودی خبر خرید پوگبا و واران هم بیاد

6. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

فابرگاس از اول مي‌خواست به چلسي بيايد

سرمربي چلسي با تمجيد از عملکرد مسئولان اين باشگاه در نقل و انتقالات تابستاني عنوان کرد سسک فابرگاس از همان روز نخست مي‌خواست به چلسي اضافه شود.

سسک فابرگاس هافبک سابق تيم بارسلونا اولين بازيکني بود که اين فصل چلسي توانست به خدمت بگيرد. اين بازيکن 26 ساله که مدت‌ها در تيم آرسنال بازي مي‌کرد ترجيح داد تا فوتبالش را در تيم رقيب توپچي‌ها يعني چلسي ادامه دهد.

ژوزه مورينيو درباره تصميم هافبک جديد تيمش گفت: فابرگاس از همان اول مي‌خواست به آرسنال بپيوندد. من 20 دقيقه با او تلفني صحبت کردم و متوجه شدم که انگيزه زيادي دارد تا به چلسي ملحق شود. همان طور که مي‌دانيد آرسنال معمولا در زمان نقل و انتقالات تلاش زيادي براي جذب گزينه‌هاي ديگر تيم‌ها مي‌کند اما فکر مي‌کنم آرسنال اصلا مد نظر فابرگاس نبود. فابرگاس بازيکني است که خيلي به درد ما مي‌خورد و مطمئنم چلسي باعث خواهد شد تا او بار ديگر ارزش‌هاي را در جزيره نشان دهد.

چلسي در زمان نقل و انتقالات تابستاني موفق شد سه بازيکن را به خدمت بگيرد. ديگو کاستا مهاجم اسپانيايي تيم اتلتيکو مادريد، فيليپه لوئيس مدافع چپ برزيلي اتلتيکو مادريد و سسک فابرگاس هافبک بارسلونا سه بازيکني بودند که به جمع بازيکنان آقاي خاص به چلسي اضافه شدند. در حالي که يک ماه تا پايان نقل و انتقالات تابستاني زمان باقي است، ژوزه مورينيو اعلام کرد کارش در نقل و انتقالات به پايان رسيد. او با تمجيد از مسئولان باشگاه چلسي گفت: بايد بگويم که عملکرد باشگاه در زمان نقل و انتقالات تابستاني بسيار خوب بود. کار ما در نقل و انتقالات تابستاني با خريد فليپه لوئيس به پايان رسيد. بايد از مسئولان باشگاه تشکر کنم چرا که هنوز يک ماه تا پايان نقل و انتقالات باقي مانده اما باشگاه توانست به تمام اهدافش برسد. ديگر بازيکني به جمع چلسي اضافه نمي‌شود. از همان ابتدا به دنبال اين سه بازيکن بوديم و توانستيم ظرف 15 روز هر سه بازيکن را به خدمت بگيريم.

چلسي در حالي سه بازيکن جديد را براي فصل جديد ليگ انگليس به خدمت گرفت که تيبو کورتووا دروازه‌بان بلژيکي اين تيم که به صورت قرضي در اتلتيکو مادريد بازي مي‌کرد شب گذشته از هواداران اين تيم در صفحه اجتماعي خود در فيسبوک خداحافظي کرد و اعلام کرد به زودي به تيم چلسي اضافه مي‌شود.

8. 3 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ژوزه مورينيو اعلام کرد کارش در نقل و انتقالات به پايان رسيد. ديگر بازيکني به جمع چلسي اضافه نمي‌شود.
    خب گویا کار تیم در نقل و انتقالات به پایان رسید و دیگه بازیکنی نمیخریم

به نظر تیم کاملی هستیم هر چند دوست داشتم در قلب دفاع هم با خروج لوییز یک مدافع اضافه کنیم اما گویا این اتفاق دیگه نمیفته

یک سری شایعات شده بود که کالاس مورد توجه کلن آلمان قرار گرفته نمیدونم در نهایت چی شد اما با وجود این مدافعان مطمئنا روی کالاس هم حساب شده و احتمالا این فصل شاهد بازی های بیشتری از این مدافع جوان باشیم

10. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خب گویا کار تیم در نقل و انتقالات به پایان رسید و دیگه بازیکنی نمیخریم

به نظر تیم کاملی هستیم هر چند دوست داشتم در قلب دفاع هم با خروج لوییز یک مدافع اضافه کنیم اما گویا این اتفاق دیگه نمیفته

یک سری شایعات شده بود که کالاس مورد توجه کلن آلمان قرار گرفته نمیدونم در نهایت چی شد اما با وجود این مدافعان مطمئنا روی کالاس هم حساب شده و احتمالا این فصل شاهد بازی های بیشتری از این مدافع جوان باشیم
    کالاس قرضی رفته کلن. فعلا کرت زوما اومده و تو پیش فصل با چلسی داره تمرین میکنه ولی بهتره یک فصل دیگه قرضی بره جای دیگه بازی کنه مخصوصا تو یک تیم لیگ برتری بازی کنه خیلی برای پیشرفتش خوبه.
    صحبتهای مورینیو در مورد پایان نقل و انتقالات رو هم نباید زیاد جدی گرفت، پارسال هم میگفت یا رونی رو میگیریم یا هیچ کس رو نمیگیریم که دیدیم آخرش چی شد. یا میگفت ماتا و لوییز رو نمیفروشم که هر دو رو فروخت. لوکاکو که فروخته میشه یا قرضی میره و یک مهاجم دیگه نیاز داره تیم که شایعه خیلی جدی اینه که دروگبا برمیگرده. یک مدافع وسط هم نیازه.

12. 2 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

زوما واقعا یه بچه غوله
    یعنی بازیکنی رو به بزرگی و تنومندیش ندیدم تاحالا
    حتی از یحیی توره هم یکم بزرگتره
    الان تیم هیچ بازیکنی نیاز نداره و اگرم بخواییم بخریم فقط و فقط دفاع وسط میتونه باشه که اونماگه زوما خودشو نشون داده باشه لازم نیست
    بهترین دفاع وسط ممکن واسه خرید هم مانگالای تنومنده
    فرضشو بکنین مانگالا کنار زوما چی بشه
    لوکاکو هم اگه بخواد پررو بازی و بچه بازی در بیاره همون بهتر که فروخته بشه
    بازیکن باید در هر شرایطی تابع مربی باشه
    مخصوصا اگه اون مربی مورینیو باشه

14. 5 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته که من نگرانم اینه که بازیکنایی که جام جهانی بودن و تا مراحل بالا هم رسیدن نتونن اول فصل رو خوب کار کنن
    پارسال رو یادمه همین جام کنفدراسیون ها که بودش باعث شد یه سری بازیکن ها کلا اول فصل محو بشن مثل ماتا
    همه تیم ها بازیکن برای جام جهانی زیاد داشتن ولی فک کنم چلسی دیگه بیش از اندازه داشته
    حالا خدا رو شکر اسپانیایی ها زودتر حذف شدن و به تیم ملحق شدن
    از انگلیس هم که فقط یه کیهیل رو داریم که در مورد اون جای نگرانی نیست و مطمئنا جزو بازیکنای اصلیه
    بازیکنایی مثل شورله ، اسکار ، ویلیان و رمیرز که تا آخر جام بودن همین طور بازیکنای بلژیک که تا یک چهارم بودن یکمی نگرانی در موردشون هست که کلا پیش فصل رو از دست بدن و برای فصل بعد به آمادگی کامل نرسن

در مورد تموم شدن نقل و انتقالات چلسی هم احتمالا منظور خرید بزرگ بوده
    اینجوری که من می بینم شاید فقط یه دفاع چلسی بگیره
    توی پستای دیگه بازیکن زیاد داریم و حداقل از نظر اسم و رسم بازیکنای بزرگی دیده میشن
    امیدوارم لوکاکو هم فروخته نشه و اینجوری که از خبرها می بینم یوونتوس ، اورتون و لیورپول اونو می خوان و احتمال رفتن اونم هست!
    چه خوبه حداقل یه فصل بهش فرصت داده بشه و حالا اگه بد بود بعد در موردش تصمیم گرفته بشه
    حداقل از تورس فک کنم بهتر کار کنه

پ.ن:
    همین الانش هم اینجوری نبوده که کم خرج کرده باشیم و حدودا 80 میلیون خرج کردیم!
    به خاطر همین اگه فصل نقل و انتقالات هم برامون تموم بشه به نسبت موفق بودیم و حداقل نسبت به فصل قبل تقویت شدیم

16. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه نکته که من نگرانم اینه که بازیکنایی که جام جهانی بودن و تا مراحل بالا هم رسیدن نتونن اول فصل رو خوب کار کنن
    پارسال رو یادمه همین جام کنفدراسیون ها که بودش باعث شد یه سری بازیکن ها کلا اول فصل محو بشن مثل ماتا
    همه تیم ها بازیکن برای جام جهانی زیاد داشتن ولی فک کنم چلسی دیگه بیش از اندازه داشته
    حالا خدا رو شکر اسپانیایی ها زودتر حذف شدن و به تیم ملحق شدن
    از انگلیس هم که فقط یه کیهیل رو داریم که در مورد اون جای نگرانی نیست و مطمئنا جزو بازیکنای اصلیه
    بازیکنایی مثل شورله ، اسکار ، ویلیان و رمیرز که تا آخر جام بودن همین طور بازیکنای بلژیک که تا یک چهارم بودن یکمی نگرانی در موردشون هست که کلا پیش فصل رو از دست بدن و برای فصل بعد به آمادگی کامل نرسن

در مورد تموم شدن نقل و انتقالات چلسی هم احتمالا منظور خرید بزرگ بوده
    اینجوری که من می بینم شاید فقط یه دفاع چلسی بگیره
    توی پستای دیگه بازیکن زیاد داریم و حداقل از نظر اسم و رسم بازیکنای بزرگی دیده میشن
    امیدوارم لوکاکو هم فروخته نشه و اینجوری که از خبرها می بینم یوونتوس ، اورتون و لیورپول اونو می خوان و احتمال رفتن اونم هست!
    چه خوبه حداقل یه فصل بهش فرصت داده بشه و حالا اگه بد بود بعد در موردش تصمیم گرفته بشه
    حداقل از تورس فک کنم بهتر کار کنه

پ.ن:
    همین الانش هم اینجوری نبوده که کم خرج کرده باشیم و حدودا 80 میلیون خرج کردیم!
    به خاطر همین اگه فصل نقل و انتقالات هم برامون تموم بشه به نسبت موفق بودیم و حداقل نسبت به فصل قبل تقویت شدیم

یه فصل نه، ولی قراره بازی های پیش فصل بهش بازی داده بشه و بعد در موردش تصمیم گیری بشه، فرصت کوتاهی واسه خودی نشون دادنه، ولی به نظر تنها فرصتیه که مورینیو میخواد بهش بده:

.Jose Mourinho will hand Romelu Lukaku an opportunity to prove himself at Chelsea during the club's pre-season friendlies before deciding on his future

The striker has been strongly linked with a permanent move to Everton, but Mourinho will reportedly block Lukaku's exit from Chelsea as he wants to watch him in action before deciding whether to keep or sell him, according to the Sunday People.

Last edited by jb.NY; 20-07-2014 at 21:36.

18. 4 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خب... همونطور که انتظار داشتم شایعات بازگشت دروگبا دارن پررنگ تر میشن
    به نقل از گاردین مورینیو به دروگبا پیشنهاد یک ساله داده و بعد از اون قراره دروگبا رو به کادر فنی تیم اضافه کنه. اگه واقعا اینجوری باشه خوبه، یه اسطوره بر میگرده توی تیم خداحافظی میکنه ولی جزوی از تیم میمونه، عالی میشه

Didier Drogba’s return to Chelsea on a one-year-contract could be confirmed this week, according to reports in France, with the Ivory Coast striker then set to be offered a coaching role at Stamford Bridge when he retires from playing
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 5 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •