تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: کمکـــــــــــــــ لپ تاپ مهندسی با پردازنده QM

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوست عزیز همون طور که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت مدلی که شما گفتید از سری I7 هست .
    نسل چهارم هم منظور سری Haswell هست !!!!!!
    اصلا I5 با پسوند Q وجود نداره . بالا راهنمایی در ارتباط با پسوند ها کردم . دوست عزیزمونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه لیستی از پردازنده ها گذاشتن برین ببینین .
    احساس می کنم شما فکر می کنین QM یعنی نسل چهارم .

ـــــــــــــــــــــــ

یه سری توضیحات لازمه :

راهنمای نام گذاری پردازنده ها در اینتل :

به این ترتیبه :
    ۱ - نام شرکت
    ۲ - خانواده
    ۳ - مدل + پسوند

فرم کلی :‌
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمونه :

کد:
    الف : خانواده : معمولا پردازنده های لپ تاپ اینتل جزو یکی از این خانواده ها هستند :

کد:
    ب‌:‌ مدل :‌ مدل پردازنده هستش که با یه شماره مشخص شده است . به عنوال مثال 4500 .

پ : پسوند

نشان دهنده برخی امکانات پردازنده برای خریدار هست .

لیستی از پسوند ها :

M : مخفف Mobiliity هست .
    Q : مخفف Quad Core هست به معنای چهار هسته فیزیکی
    U : مخفف Ultra Low Power هست به معنی کم مصرف .
    X : به معنای Extreme هست . این پردازنده ها آنلاک شده اند .

راهنمایی نسل پردازنده ها :

پردازنده های نسل دوم : Sandybridge نام گذاری شده بودند .
    در خانواده های i7 و i5 و i3 در قسمت مدل به صورت عدد چهار رقمی که با 2 شروع می شد بودند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

پردازنده های نسل سوم : Ivybridge نام گذاری شده بودند .
    در خانواده های i7 و i5 و i3 در قسمت مدل به صورت عدد چهار رقمی که با 3 شروع می شد بودند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

پردازنده های نسل چهارم : haswell نام گذاری شده بودند .
    در خانواده های i7 و i5 و i3 در قسمت مدل به صورت عدد چهار رقمی که با 4 شروع می شد بودند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4 )
    ممنون اطلاعاتی که بهم دادی واقعا عال بود درسته حق با شماست
    انتخاب لپ تاپ خوب واقعا سخته راستی سری hasswell پسوند فقط با h یا u شروع میشه؟
    تورو خدا راهنماییم کنید Haswell قدرت بیشتری داره یا نسل سوم؟
    برای من باطری مهم نیست قدرت مهمه
    موندم با این پول i7 qm بگیرم یا i5 m
    میشه کمکم کنید با این کانفیک یه چی بهم معرفی کنید؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

اینکه کدوم بهتره بستگی به مشخصات پردازنده داره .

اما در شرایط مشابه ( فرکانس و تعداد هسته برابر ) haswell نتایج بهتری رو از خودش نشون می ده . هر چند اختلاف اندکه .

بهترین پردازنده لپ تاپی هم که تو ایران فعلا با بودجه 3 میلیون گیر اورد Core i7 4702MQ هست . ( فعلا در بازار ایران Lenovo Z510 این پردازنده رو داره ) .

اینکه چرا سایر سازندگان لپ تاپ از پردازنده های سری U در این رنج قیمت استفاده می کنند بر می گرده به سیاست اقتصادی شرکت سازنده .

البته شما با هزینه بیشتر می تونین Asus N56JN رو خریداری کنین که هم از خانواده Asus هستش هم از پردازنده قوی تر نسبت به Lenovo Z510 بهره می بره . پردازنده این لپ تاپ مدل 4700HQ هستش . قیمت لپ تاپ هم 3,300 هست .

3. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_ghp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    دیار کریمان

پيش فرض

من متوجه نمیشم !
    شما صرفا میخواهی این مدل سی پی یو رو برداری چون مصرف برقش کمتره ؟؟؟
    فرضا که پیدا شد . مگه کل مصرف لب تاب رو سی پی یو داره . بقیه اجزا چی ؟ مثلا ال سی دی ! کلی هم این مصرف داره !
    شاید یه مدل با سی پی یو دلخواهت پیدا کردی اما طراحیش مشکل داشت مثلا مدار ال سی دی بیشتر مصرف کرد یا هر مدار دیگه !!
    بهتره همه چیز و با هم ببینی !

در ضمن از یه رنج قیمت به بالا که میخواهی هزینه کنی چون ارتقا لبتاب سخته و تو بعضی موارد غیر ممکن بهتره دستت رو بالا بگیری !

5. این کاربر از mehdi_ghp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

3 رو بکن 3250 و یک asus n56jn بخر . ارزشش روداره یه کم براش صبر کنی زیر این قیمت هر چیزی بخری یک ضعف داره. یا نمایشگر یا پردازنده یا ... شما که بئدجتون نزدیکه این بهترین گزینه برای شماست.

7. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

3 رو بکن 3250 و یک asus n56jn بخر . ارزشش روداره یه کم براش صبر کنی زیر این قیمت هر چیزی بخری یک ضعف داره. یا نمایشگر یا پردازنده یا ... شما که بئدجتون نزدیکه این بهترین گزینه برای شماست.
    آره بررسی کردم خوب بود اما 1. سنگین بود 2. صفحه نمایش براق که برا من که عینکی ام خوب نیست 3. واقعا اینقد پول ندارم نهایتش 3 تومنه
    صفحه نمایش مات خیلیمهمه ... دیگه دارم دیوونه میشم 2 ماهه دارم تحقیق میکنم. شما پیشنهاد ارزون تری ندارید؟ ممنون میشم بیشتر کمکم کنید

core i5 سری m یا mq یا hq
    ram 6g
    hard 1t
    گرافیک 2
    صفحه نمایش مات
    حداکثر 3 میلیون

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آره بررسی کردم خوب بود اما 1. سنگین بود 2. صفحه نمایش براق که برا من که عینکی ام خوب نیست 3. واقعا اینقد پول ندارم نهایتش 3 تومنه
    صفحه نمایش مات خیلیمهمه ... دیگه دارم دیوونه میشم 2 ماهه دارم تحقیق میکنم. شما پیشنهاد ارزون تری ندارید؟ ممنون میشم بیشتر کمکم کنید

core i5 سری m یا mq یا hq
    ram 6g
    hard 1t
    گرافیک 2
    صفحه نمایش مات
    حداکثر 3 میلیون
    شما دقیقا برای چه کاری نیاز داری؟ بگو شاید اصلا نیاز به QM نباشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

6

شما دقیقا برای چه کاری نیاز داری؟ بگو شاید اصلا نیاز به QM نباشه
    برای طراحی سایت و کار گرافیکی سنگین میخوام ساخت انیمیشن.
    تحقیق کردم درسته حق با شماست واقعا n56jn ارزش خرید داره و فوق العادست بودجشو هرطور هست جور میکنم
    فقط موندم بین n56 jn و n56 jr . با اینکه اختلاف قیمت جزئی دارند ولی گرافیک jr خیلی قوی تره اما تاچ پد jn قوی تره و مالتی مدیاست
    اگه میشه راهنماییم کنید کدوم بهتره هم از نظر led و هم تاچ پد و سایر مشخصات

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با این تفاسیر باز هم i5 کاملا جوابگوی نیاز های شماست و پردازنده های I7 سری QM بیش از نیاز می باشد .

به نظر بنده فقط در صورتی که کار رندرینگ هم دارین اقدام به خرید لپ تاپ با پردازنده I7 سری QM کنین . در غیر این صورت بهتره در بودجتون صرفه جویی کنین .

N56JR هم خیلی کم یابه اما در صورتی که پیدا بشه معمولا با کارت گرافیک GTX 760M پیدا می شه که در مقایسه با GTX 850M بهتره به خرید N56JN اقدام بشه . البته ممکنه N56JR با GTX 860M هم در بازار باشه . در صورت موجود بودن هر مدل از N56JR قیمت بالاتری نسبت به بودجه شما داره . ( آخرین بار یادمه با گرافیک 760M حدود 3600 بود )

نکته : برای کارهای گرافیکی از نوع پردازشی اول از همه فرکانس پردازنده مهم هستش نه تعداد هسته !
    امروزه پردازنده های I5 و I7 موجود در بازار از فرکانس پایه مناسبی برخوردارند . لذا بدون دغدغه می تونین به خرید هر دو مدل برای کارهای گرافیکی پردازشی اقدام کنین .

اما در صورتی که قصد انجام کارهای گرافیکی از نوع رندرینگ رو دارین خرید پردازنده با تعداد هسته های بالا مناسب تر هست .
    Last edited by Public Enemy; 20-07-2014 at 16:25.

12. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برای طراحی سایت و کار گرافیکی سنگین میخوام ساخت انیمیشن.
    تحقیق کردم درسته حق با شماست واقعا n56jn ارزش خرید داره و فوق العادست بودجشو هرطور هست جور میکنم
    فقط موندم بین n56 jn و n56 jr . با اینکه اختلاف قیمت جزئی دارند ولی گرافیک jr خیلی قوی تره اما تاچ پد jn قوی تره و مالتی مدیاست
    اگه میشه راهنماییم کنید کدوم بهتره هم از نظر led و هم تاچ پد و سایر مشخصات
    ASUS N56JN قیمت 3250 گزینه خوبیه و ارزش خرید داره اگر بودجه به اون برسه.
    بعد از این باید دنبال اما اگر باشی. مشکل فقط پردازنده نیست چون شما میخوای کار گرافیکی بکنی. پس نمایشگر مهمه. و قاطعانه میگم 99 درصد لپ تاپ ها نمایشگر مضخرفی دارند.
    دنبال تفاوت ها و نگران این داستان ها نباش
    شما براتون Monotor FullHD مات مهمه و همینطور CPU Core i7 4700MQ . هر مدلی از ایسوز اینها رو داشت بخر هر چی ارزون تر بهتر. حالا گرافیک یه ذره بالا یا پایین رم یه ذره بالا یا پایین مهم نیست برات. تاچ پد و .... رو هم بزار کنار چون یه استاندارد حد اقلی دارند و برای کار حرفه ای قطعا موس نیاز داری

14. 2 کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ASUS N56JN قیمت 3250 گزینه خوبیه و ارزش خرید داره اگر بودجه به اون برسه.
    بعد از این باید دنبال اما اگر باشی. مشکل فقط پردازنده نیست چون شما میخوای کار گرافیکی بکنی. پس نمایشگر مهمه. و قاطعانه میگم 99 درصد لپ تاپ ها نمایشگر مضخرفی دارند.
    دنبال تفاوت ها و نگران این داستان ها نباش
    شما براتون Monotor FullHD مات مهمه و همینطور CPU Core i7 4700MQ . هر مدلی از ایسوز اینها رو داشت بخر هر چی ارزون تر بهتر. حالا گرافیک یه ذره بالا یا پایین رم یه ذره بالا یا پایین مهم نیست برات. تاچ پد و .... رو هم بزار کنار چون یه استاندارد حد اقلی دارند و برای کار حرفه ای قطعا موس نیاز داری
    این دو هفته بررسی کردم دقیقا حق با شماست n56jr از هر لحاظ فوق العادست بودجه که جور بشه میخرمش
    سایتتون عالیه از صحبت و مشورت با شما لذت بردم خیلی خیلی ممنون

16. این کاربر از sh.gh.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •