از دوستان کسی این مدل را خریداری کرده؟
با گارانتی آواژنگ و یا سازگارش در بازار هست؟
از دوستان کسی این مدل را خریداری کرده؟
با گارانتی آواژنگ و یا سازگارش در بازار هست؟
سلام
من همین امروز یکی خریدم سفید رنگ 8گیگ با گارانتی ویستا با قیمت 620 هزار تومان
یک مموری سیلیکون پاور 16گیگ کلاس 10 الایت هم براش خریدم 33 هزار تومان
تو سایت ایسوس رفتم دیدم چند تا آپدیت جدید اومده براش حدود 1 گیگ حالا به نظر دوستان آپدیتش کنم مشکلی پیش نمیاد و این که اون آپدیت ها رو باید پشت سر هم به ترتیب انجام بدم یا این که همون آخرین آپدیت کافیه
خیلی ممنون دوستان منتظر جوابم
تو بازار گارانتی آوات و ویستا(الماس) هست
مبارکه
کیف هم براش گرفتی ؟ اومده چیزی
یه نقد هم بذار دوستان فیض ببرن خوب
آپدیت بیاد دو دستگاه پیغام میده اگه پیغام نداده خودت دستی اپدیت نکنی بهتره
Last edited by amir9000amir; 04-10-2014 at 17:06.
دوست عزیز این لینک رو دیدم ولی من گفتم تو سایت خود ایسوس نوشته 1.3 هست
لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نمیدونم دیگه کدوم داره اشتباه میگه
دوستان مموری چه مارکی خوبه براش بگیرم ؟
نه هنوز نه کیف براش اومده نه برچسب ضد خش
در یک کلام میتونم بگم عالیه صفحه نمایش عالی تاچ روون باطری عالی رابط کاربری خوب قدرت سخت افزاری خوب همه چیزش عالیه هر کی دنبال تبلت تو این رنج هست بهش توصیه میکنم بخره واقعا ارزش داره دوربینش هم 1080 فیلمبرداری میکنه
فقط یک مشکل من باهاش دارم دفعه اول با کابل usb وصلش کردم به پی سو و چند تا بازی و غیره ریختم
الان هر چی میزنم دیگه درایورش توی مای کامپیوتر نمیاد فقط شارژ میشه همه تنظیمات هم زیر و رو کردم وصل نشد که نشد نمیدونم باید چکار کرد
بهترین مموری silicon power elite class10 microsd هست که من 16 گیگش رو گرفتم 33 تومان فقط بهتره همین الایت باشه چون سرعتش از اون معمولی ها بیشتره
دیروز واسه یکی از آشنایان همین تبلت گرفتیم . برچسب ضد خش اومده ولی کیف تا آخر هفته گفتن میرسه
سایت Asus اشتباه میکنه! (دلیل دارم)
جالبه؛ سایت Asus پردازنده مدل fe380cg نوشته از نوع Z3530 هست! یعنی سرعت 1.33 گیگاهرتز!!!
اما توی جلسه معرفی این محصول (fe380cg)، پردازنده اش رو از نوع Z3560 معرفی کرده! یعنی سرعت 1.83 گیگاهرتز.
اینم عکس جلسه معرفی محصول: (به نوع پردازنده که پشت سر معرفی کننده نوشته شده دقت کن. همچنین مدل تبلت هم زیر عکس تبلت نوشته شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهراً سایتش فی.ل.ت.ره
اینم عکسش:
![]()
Last edited by جناب مهندس; 05-10-2014 at 12:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)