kian و urumchi عزیز. بحث من تشکر یا تعداد کم نظرات نیست. من واقعا فکر کردم شاید آموزش هام پیش پا افتادن و کاربردی برای دوستان نداره . وگرنه چشم با جون و دل به آموزش ها با فرمت avi هم ادامه میدم.![]()
kian و urumchi عزیز. بحث من تشکر یا تعداد کم نظرات نیست. من واقعا فکر کردم شاید آموزش هام پیش پا افتادن و کاربردی برای دوستان نداره . وگرنه چشم با جون و دل به آموزش ها با فرمت avi هم ادامه میدم.![]()
Last edited by Kharg Island; 18-07-2014 at 19:26.
سلام
بنده رو می بخشید.
سرعت اینترنتم بقدری کم بود که واقعا روی اعصابم رفته بود. (یک لحظه خواستم مانیتور کامپیوتر رو بشکنم)
همونطور که پیشنهاد دادم می تونید در انجمن میهن دنلود فایل هاتون رو به آدمین انجمن بدید. آدم خیلی خوبیه. من میشناسمش. آموزش هاتون رو میزاره توی سایت اصلی. خود من هم چندتا بازی قدیمی داشتم بهش دادم و توی سایتش گذاشت.
راستی شاهد فعالیت بیشترتون توی این انجمن خواهیم بود.
در ضمن لینک تاپیک شما رو در تاپیک لیست تاپیک های مفید انجمن طراحی صفحات وب گذاشتم.
Last edited by kian98; 18-07-2014 at 19:43.
خواهش میکنم. لطف کردید دوست عزیز .انشاءالله سری سوم آموزش رو هم تا امشب کامل میکنم.
یـــــا عــــــلــــــی
نه، به نظرم نیازی نیست برید به مهین دانلود بگید! به همین پی سی ورلد بگید، ایشون یکی از بچه های همین انجمنه اگه بشه کارش توی سایت اصلی پی سی ورلد پخش بشه خیلی عالی میشه! تازه من هم فیلم ها رو دانلود کردم(تشکر هم میکنم خوب بود) و اول قسمت اول گفتید سلام به اعضای انجمن پی سی ورلد!!! خب پس هدفتون اینجاس دیگه، سعی کنید تا یک بخشی کار رو پیش ببرید، مثلا طراحی قالب وبلاگ رو تموم کنید، (بخش های کلی دیگه باشه باز بعدش) هرقسمت کلی رو صحبت میکنیم اگه شد بذارن سایت اصلی پی سی ورلد برای دانلود همه.
چشم دوست عزیز.![]()
تا اونجا که میدونم سایت پی سی ورلد توش فیلم آموزش نمی ذارند.
می تونید لینک این تاپیک رو در امضاتون بذارید.
سلام خدمت دوستان عزیز.
به خاطر تاخیر در آموزش ها از همتون عذر میخوام.متاسفانه سیستم دچار مشکل شده و انشاءالله تا فردا ، پس فردا درستش میکنم و آموزش ها رو براتون قرار میدم.
پیروز باشید
یــــــا عــــــلـــــــی
سلام خدمت دوستان
اینم از بخش سوم آموزش ها. به خاطر تاخیر هم از همتون عذر میخوام. توی بخش سوم طراجی content و footer رو یاد میگیرید. راستی آموزش قبلی با فرمت avi بود که حجم فیلم 294 مگابایت شده بود. مجبور شدم به Mp4 تبدیلش کنم و حجمشو به 45 مگابایت تبدیل کنم. با دوست عزیزمون کیان جان هم برای فشرده کردنش تلاش کردیم تا حجمش از این کمتر بشه اما متاسفانه بیشتر از این نتونستیم. به هر حال به پنج پارت تبدیل شد.
لینک پارت اول با حجم 10 مگابایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک پارت دوم با حجم 10 مگابایت :
لینک پارت سوم با حجم 10 مگابایت :
لینک پارت چهارم با حجم 10 مگابایت :
لینک پارت پنجم با حجم 5 مگابایت :
پیروز باشید
یــــا عــــــلــــــی
آقا خواهشا بقیه اش هم زودتر بذار که برسیم به اون توابع بلاگفا که گفتید، ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)