تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: case كامل با cpu i5 4690 ? يا i7 950 ???

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

مادربورد رو ASRock FATAL1TY H97 Performance جایگزین کنید! حدود 429 تومنه...
    پاور رو هم Green 600A-HP تهیه کنید با حدود قیمت 259 تومن.

هم فعلا آخرین سری چیپ هایی هست که وارد بازار شده.
    هم کراسفایر رو ساپورت میکنه و در آینده میتونید یه 270x دیگه تهیه کنید و بصورت کراسفایر استفاده کنید.
    هم درآینده میتونید از پردازنده های قویتر این پلتفرم خیلی راحتتر استفاده کنید (برایپردازنده از سوکت 8 فاز استفاده شده که در مادربرد قبلی 4 فاز بود...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ینی با همین دو قلم میشه امیدوار بود که دو سه سال دیگه با ارتقای پردازنده و رم سیستم کاملا بروز بشه? asrok جنسش خوبه? چون الان msi asus فقط شنیدم عالی هستن. ببخشید سوالام زیاده

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

ینی با همین دو قلم میشه امیدوار بود که دو سه سال دیگه با ارتقای پردازنده و رم سیستم کاملا بروز بشه? asrok جنسش خوبه? چون الان msi asus فقط شنیدم عالی هستن. ببخشید سوالام زیاده
    ازراک قبلا زیر مجموعه ایسوس بود و موسسش یکی از مدیران ارشد ایسوس...
    کلا سطح کیفیتش خوبه!

اره این بورد رو خیلی بهتر و راحتتی میشه ارتقا داد.

4. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دست شما درد نکنه کمی امیدوار شدم هرچند پیدا کردن این مدل شهرستان یخورده سخته و قطعا کیفیتش دقیق مثل ایسوس نخواهد بود اما جیب ما انقدر بیشتر کشش نداره... فردا میرم بازار باز نتیجشو مزاحمتون میشم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دست شما درد نکنه کمی امیدوار شدم هرچند پیدا کردن این مدل شهرستان یخورده سخته و قطعا کیفیتش دقیق مثل ایسوس نخواهد بود اما جیب ما انقدر بیشتر کشش نداره... فردا میرم بازار باز نتیجشو مزاحمتون میشم
    بازار شهرستان که خیلی ناجوره!
    اگه پیدا نکردی، یا قیمت های عجیب غریبی دادند(حدود قیمت ها رو گفتم دیگه)، میتونید از اینترنت خرید کنید!

چند تا فروشگاه قابل اعتماد هست که تا حالا زیاد خرید کردم ازشون...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بازار شهرستان که خیلی ناجوره!
    اگه پیدا نکردی، یا قیمت های عجیب غریبی دادند(حدود قیمت ها رو گفتم دیگه)، میتونید از اینترنت خرید کنید!

چند تا فروشگاه قابل اعتماد هست که تا حالا زیاد خرید کردم ازشون...
    اگه بازار مطمئن واسه دست دوم سراغ دارید بفرمایید. باور کنید این مثلا کلان شهر ما دوتا پاساژ درست حسابی داره که اونم هیچی بدرد بخور توش پیدا نمیشه اگرم بشه همونجور که گفتم قصد انداختن دارن تا فروختن مثه آدم! تو نت چه سایتی واسه خرید متنوع استوک خوبه? و چه تظمینی هست که اولا پولچ گرفت بفرسته? یا اگه فرستاز سالم باشه?

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

اگه بازار مطمئن واسه دست دوم سراغ دارید بفرمایید. باور کنید این مثلا کلان شهر ما دوتا پاساژ درست حسابی داره که اونم هیچی بدرد بخور توش پیدا نمیشه اگرم بشه همونجور که گفتم قصد انداختن دارن تا فروختن مثه آدم! تو نت چه سایتی واسه خرید متنوع استوک خوبه? و چه تظمینی هست که اولا پولچ گرفت بفرسته? یا اگه فرستاز سالم باشه?
    لیون بعضی وقت ها لوازم دست دوم میزاره برای فروش! ولی خوب تعدادش خیلی کمه و نمیشه همه چیز رو پیدا کرد.(منظورم خود لیون هست ها نه انجمنش)

تو انواع انجمن ها بصورت دست دو قطعات زیادی خرید فروش میشه! مخصوصا بازار چه پرشین تولز و تا حدودی بازارچه انجمن لیون!
    *خوش بختانه بازارچه پی سی ورلد هم داره راه میوفته...
    برای خرید تو این بازار چه ها باید خیلی دقت کنید! از افراد مطمعن خرید کنید!(مثلا کابر های با سابقه ای هستند که در مواردی من پول 2~3 میلیونی بدون دیدن جنس واریز کردم به حسابشون و جنس هم سر وقت و بدون هیچ مشکلی بدستم رسیده!

و هستند کسانی که با کلی دلیل و مدرک معامله کردن(انواع عکس از جنس و تست با نرم افزار های مختلف و ...) ولی وقتی معامله کردن، سرشون کلاه رفته و یا کلا جنس رو ارسال نکردن یا مورد دار بوده یا ...

درضمن زیاد سخت نگیر! کلان شهر ما هم مثل مال شماست!
    کلا فقط ارزون ترین پردازنده و ارزونترین مادربورد ها رو میشه پیدا کرد!
    کل شهر رو زیر و رو کنی پاور بالاتر از 430 نمیتونمی پیدا کنی اونم 1 سال از گارانتیش گذشته و 30~40 هزار تونم قیمتش رو بالاتر میگن!
    ولی خدایی هر مدل فلش مموری بخوای پیدا میشه! این یه مورد تنوع عجیبی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آره واسه مغازه قبلیم از تهران فلش خریدم تنوعش واقعا جذاب بود اما اومدم شهر خودم دیدم تک فروشیش میکنن ارزونتر از عمده تهران!!!!! پس بازم باید صبر کنم واسه یه سیستم فکستنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دادا رفتم یه تحقیقی کردم به یه نتیجه خوب رسیدم. intel i5 4440 و همون i3 4130 که شما گفتین. حالا 4130 375 تومنه اینجا و 4440 570 تومن ! بنظرتون کدوم بصرفه تره؟ هرکدوم شما از نظر صرفه اقتصادی بفرمایین می گیرم. دست دومشونم بعیده گیر بیاد

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •