[QUOTE=ata.royalfalcon;8295295]سلام مهرداد جان .
برای هارد دیسکهای اکسترنال ، این قضیه کمی متفاوت هست . کمپانیهای سازنده برای اینکه این هارد دیسکهای اکسترنال پرحجم ، در سیستمهای عاملی که از GPT پشتیبانی نمیکنند (مثلWin XP) همچنان قابل استفاده باشد از تکنیکهای خاصی استفاده میکنند و در نتیجه با وجودیکه MBR هم هستند باز هم میتوان از تمام ظرفیت آن استفاده کرد . من در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) این تکنیک را بطور کامل توضیح دادم . عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال وسترن دیجیتال چهار ترابایتی خودم هست که بصورت MBRد، Initialize شده. حتی اگر فرض کنیم این تکنیک وجود نداشته باشد بازهم نباید مشکلی در فرمت کردن به NTFS داشته باشند . با این تفاوت که در MBR نهایت حداکثر 2.19TB قابل استفاده خواهد بود . مشکل دوستمون فرمت کردن به NTFS هست و نه مقدار حجم در دسترس ...
سلام .
همانطوریکه توضیح دادم بذارید روی MBR باشد ولی اگر بصورت GPT هم Initialize هم کرده باشید اشکالی ندارد ولی دیگه نمیتونید در هر سیستم عاملی (مثلاً Win XP) از هارد اکسترنال استفاده کنید. این هارد دیسکهای اکسترنال از قبل با فایل سیستم NTFS فرمت شده (فقط مدلهای ویندوزی) و آماده استفاده بود و نیازی به انجام دادن این کار هم نبوده و مطمئناً برنامه های موجود در آن را حذف کردید (به چه علتی فرمت کردید ؟) .
اشتباه از من بود اینو نمیدونستم از روی عادت که هر هاردی میخریدم اول فرمتش میکردم این کارو انجام دادم
ارور خاصی داده ؟ دقیقاً ذکر کنید که چه اروری داده ؟
در برنامه acronis اون درایو و میشناسه ولی میزنه not formated ودر مای کامپیوتر نمیارتش
میتونید از برنامه های دیگری مثل MiniTool Partition Wizard هم استفاده کنید. دقت کنید که از جدیدترین ورژنها استفاده کنید .
وقتیکه به NTFS تبدیل کردید ، کلاً هارد دیسک اکسترنال توسط سیستم شناسایی نمیشود یا اینکه مثلاً آن پارتیشن Letter نداره ؟
کلا هارد شناسایی نمیشود تو اکرونیز میاردش ولی تو مای کامپیوتر نیست