تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: نظرتون در مورد la66000 ( دوستانی که اطلاعاتی دارن یا این مدل رو دارن تو رو خدا نظر بدن مهمه ) ممنون

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اگه همونمدلیه که تو جشنواره عید قیمت 55 اینچش حدود 5 میلیون در میومد باید بگم آره LEG میزنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

من تلويزيون ال جي مدل LG 47LA66100 دارم (که از نظر عملکرد مشابه مدل های LA66000 42LA6000 47LA66000 42LA66100 LA66100 هست). تلويزيون هاي ال جي داراي يک عيب بزرگ مي باشند و آن اينست که در تصاويري که دوربين حرکت مي کند کيفيت تصوير بسيار پايين است به گونه اي که احساس مي کنيد صفحه نمايش داراي لک و کثيفي فراوان است. اين لکه ها به صورت نوارهاي عمودي نامنظم در تمام صفحه پراکنده هستند و بسيار آزار دهنده مي باشند. اين اثر که به "پديده صفحه کثيف" Dirt Screen Effect يا DSE معروف است در برخي از تلويزيون ها وجود دارد. اما در تلويزيون هاي ال جي و به ويژه اين مدل بسيار شديد است به طوري که به عنوان مثال ديدن فوتبال در آن عذاب آور است. نمايندگي ها علیرغم پذیرش این مشکل، آنرا عیب به حساب نمی آورند (همینی که هست!)
    کليپ هايي که در فروشگاه ها بر روي تلويزيون ها نمايش داده مي شوند طوري انتخاب مي شوند که اين پديده قابل مشاهده نباشد. چون همانطور که گفتم اين اثر در حالتي که دوريبن حرکت مي کند (panning) و عمدتا در رنگ هاي روشن ديده مي شود. نمونه بارز آن وقتي اتفاق مي افتد که در مسابقه فوتبال سانتر بلند انجام مي شود و دوربين بايد به سرعت آنرا دنبال کند. در این حالت لکه ها ی آزار دهنده به وضوح در زمین چمن دیده می شوند.
    بنابراين در انتخاب خود دقت کنيد تا از خريدتان پشيمان نشويد.
    در صورت نیاز می تونم کلیپی رو براتون بفرستم که بتونید تست کنید.

مدل la7400 یا la8600 چطور اونام لگ میزن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مدل la7400 یا la8600 چطور اونام لگ میزن
    این مشکلی که توضیح دادم با لگ زدن فرق می کنه. در این حالت در نقاط مشخصی از صفحه نوارهای عمودی بسیار شبیه به وجود گرد و غبار و کثیفی دیده می شه که خیلی آزار دهنده هست. البته همونطور که گفتم وقتی دوریبن حرکت می کنه این مشکل خودشو نشون می ده، مثلا در مشاهده فوتبال یا والیبال.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این مشکلی که توضیح دادم با لگ زدن فرق می کنه. در این حالت در نقاط مشخصی از صفحه نوارهای عمودی بسیار شبیه به وجود گرد و غبار و کثیفی دیده می شه که خیلی آزار دهنده هست. البته همونطور که گفتم وقتی دوریبن حرکت می کنه این مشکل خودشو نشون می ده، مثلا در مشاهده فوتبال یا والیبال.
    همین مشکل که میگی تو مدل la7400 یاla8600 وجود داره؟ وبه جز این مشکل از خرید راضی هستی؟ به نظرت ال جی بگیرم یا سامسونگ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

همین مشکل که میگی تو مدل la7400 یاla8600 وجود داره؟ وبه جز این مشکل از خرید راضی هستی؟ به نظرت ال جی بگیرم یا سامسونگ؟
    به احتمال زیاد تو اونها هم وجود داره، چون این مشکل مربوط به تکنولوژی ساخت پنل هست. برای اطمینان می تونی یه ویدیوی تست روی فلش با خودت ببری و از فروشنده بخوای تا برات تست کنه.
    به جز این مشکل، مشکل خاص دیگه ای نداره.
    توی سامسونگ این مشکل رو ندیدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اگه میشه ویدیو تست رو برام بفرست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه میشه ویدیو تست رو برام بفرست
    در این ویدیو اگر تلویزیون مشکل داشته باشد، لکه ها ی عمودی در قسمت های سفید تصویر دیده می شوند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویدیوهای دیگه هم دارم ولی نشد آپلود کنم. خودتون هم می تونید ویدیوی تست بسازید. مثلا در حالیکه دوربین (گوشی موبایل) رو حرکت می دهید از آسمان فیلم بگیرید.
    تیتراژ شاهگوش هم ویدیوی مناسبی برای تست هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

در این ویدیو اگر تلویزیون مشکل داشته باشد، لکه ها ی عمودی در قسمت های سفید تصویر دیده می شوند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویدیوهای دیگه هم دارم ولی نشد آپلود کنم. خودتون هم می تونید ویدیوی تست بسازید. مثلا در حالیکه دوربین (گوشی موبایل) رو حرکت می دهید از آسمان فیلم بگیرید.
    تیتراژ شاهگوش هم ویدیوی مناسبی برای تست هست.
    من این مشکل رو تو w904 سونی هم دیدم.راه حلی برای این مشکل نیست؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من این مشکل رو تو w904 سونی هم دیدم.راه حلی برای این مشکل نیست؟!
    این مشکل به کیفیت ساخت پنل ارتباط داره و بعدش هیچ راه حلی نداره.
    مقدارش تو سونی w904 چقدر هست؟ آیا به وضوح دیده میشه؟

10. این کاربر از temp759 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مشکل dirty effect در w800A هم گزارش شده و اکثر ادیتورها رو آزار داده این این افکت های کثیف مانند. مثلا زمانی که دوربین میره رو چمن زمین فوتبال یا آسمان بیشتر مشخص میشه.در کل رنگ های روشن. و کاملا مرتبط میشه به پنل.

12. 2 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •