اگه همونمدلیه که تو جشنواره عید قیمت 55 اینچش حدود 5 میلیون در میومد باید بگم آره LEG میزنه
اگه همونمدلیه که تو جشنواره عید قیمت 55 اینچش حدود 5 میلیون در میومد باید بگم آره LEG میزنه
مدل la7400 یا la8600 چطور اونام لگ میزن
این مشکلی که توضیح دادم با لگ زدن فرق می کنه. در این حالت در نقاط مشخصی از صفحه نوارهای عمودی بسیار شبیه به وجود گرد و غبار و کثیفی دیده می شه که خیلی آزار دهنده هست. البته همونطور که گفتم وقتی دوریبن حرکت می کنه این مشکل خودشو نشون می ده، مثلا در مشاهده فوتبال یا والیبال.
همین مشکل که میگی تو مدل la7400 یاla8600 وجود داره؟ وبه جز این مشکل از خرید راضی هستی؟ به نظرت ال جی بگیرم یا سامسونگ؟
به احتمال زیاد تو اونها هم وجود داره، چون این مشکل مربوط به تکنولوژی ساخت پنل هست. برای اطمینان می تونی یه ویدیوی تست روی فلش با خودت ببری و از فروشنده بخوای تا برات تست کنه.
به جز این مشکل، مشکل خاص دیگه ای نداره.
توی سامسونگ این مشکل رو ندیدم.
اگه میشه ویدیو تست رو برام بفرست
در این ویدیو اگر تلویزیون مشکل داشته باشد، لکه ها ی عمودی در قسمت های سفید تصویر دیده می شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویدیوهای دیگه هم دارم ولی نشد آپلود کنم. خودتون هم می تونید ویدیوی تست بسازید. مثلا در حالیکه دوربین (گوشی موبایل) رو حرکت می دهید از آسمان فیلم بگیرید.
تیتراژ شاهگوش هم ویدیوی مناسبی برای تست هست.
من این مشکل رو تو w904 سونی هم دیدم.راه حلی برای این مشکل نیست؟!
این مشکل به کیفیت ساخت پنل ارتباط داره و بعدش هیچ راه حلی نداره.
مقدارش تو سونی w904 چقدر هست؟ آیا به وضوح دیده میشه؟
مشکل dirty effect در w800A هم گزارش شده و اکثر ادیتورها رو آزار داده این این افکت های کثیف مانند. مثلا زمانی که دوربین میره رو چمن زمین فوتبال یا آسمان بیشتر مشخص میشه.در کل رنگ های روشن. و کاملا مرتبط میشه به پنل.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)