تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: رایت بازی burner max (خیلی مهم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با سلام، من اطلاعات زیادی ندارم اما تا اونجایی که اطلاع دارم برای رایت برنر مکس، دی وی دی رایتر لایت آن میخواد درسته? یا نه با مدلای دیگم میشه? من دی وی دی رایتر asus دارم یه دو ماهیه خریدم با این مدل میشه برنر مکس با برنامه ای که معرفی کردید رایت کنم?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

خوب خوشحالم که مشکلتون داره حل میشه.. اگه دوست دارید رایت بهتری داشته باشید میتونید مقدار buffer رو دستی یکم زیاد کنید تا درصد خطا کمتر شه. بله abgx هم تو رایت تاثیر داره واسه دریافت جدیدترین توپولوژی ها و همینطور لایو و در آخر رایت برنرمکس. تنظیمات هم اگه واسه شما کار میده دستکاری نکنید چرا که تنظیمات با درایو شما خوب عمل کرده.
    خیلی ممنون مشکلم حل شد بازی هم نصب شد کامل فقط میخواستم بدونم این تنظیمات Abgx 360 خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همین توپولوژی ها و کامل شدن بازی و اماده برای لایو
    بعد یه چیز مهم درایو من Clear opc history رو ساپورت نمیکنه چجوری میتونم اینکارو بکنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با سلام، من اطلاعات زیادی ندارم اما تا اونجایی که اطلاع دارم برای رایت برنر مکس، دی وی دی رایتر لایت آن میخواد درسته? یا نه با مدلای دیگم میشه? من دی وی دی رایتر asus دارم یه دو ماهیه خریدم با این مدل میشه برنر مکس با برنامه ای که معرفی کردید رایت کنم?

شما برید این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیست رایتر هایی که این برنامه ساپورت میکنه و مدل اونهایی که ممکنه ساپورت کنه و مدل اونهایی که ساپورت نمیکنه کامل هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

اما مدل من نبود اما مشاهش توی لیست تایید شده ها بود،فکر کنم تز من جدیدنر هست که نوی لیست نیست
    Asus 24D3ST
    به نظر شما پشتیبانی میشه?

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

خیلی ممنون مشکلم حل شد بازی هم نصب شد کامل فقط میخواستم بدونم این تنظیمات Abgx 360 خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همین توپولوژی ها و کامل شدن بازی و اماده برای لایو
    بعد یه چیز مهم درایو من Clear opc history رو ساپورت نمیکنه چجوری میتونم اینکارو بکنم؟
    بله تنظیمات درست هست تو این صفحه و چیزی که مهم هست اینه که حتما روی لول3 بزارید تا چک کنه..

اما مدل من نبود اما مشاهش توی لیست تایید شده ها بود،فکر کنم تز من جدیدنر هست که نوی لیست نیست
    Asus 24D3ST
    به نظر شما پشتیبانی میشه?
    شما نرم افزار رو دانلود کنید و چک کنید.

6. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با سلام دوباره
    من بعد از رایت 100% جند تا بازی XGD3 امروز titan fall رو ریختم بطور کامل write شد اما تو verify ارور داد متنشو کپی میکنم ممنون میشم بگید مشکل چیه؟
    I 1249 Verifying Layer 0... (LBA: 0 - 2133519)
    W 12:52:05 Failed to Read Sectors 2133504 - 2133519 - Reason: L-EC Uncorrectable Error
    W 12:52:15 Failed to Read Sector 2133518 - Reason: L-EC Uncorrectable Error
    W 12:54:29 Failed to Read Sector 2133519 - Reason: L-EC Uncorrectable Error
    W 12:54:33 Retrying (1)...
    W 12:54:39 Retry Failed - Reason: L-EC Uncorrectable Error
    E 12:54:46 Failed to Read Sector 2133519 - Reason: L-EC Uncorrectable Error
    E 12:54:46 Failed to Verify Sectors!
    I 12:54:47 Exporting Graph Data...
    I 12:54:47 Graph Data File: C:\Users\Alireza\AppData\Roaming\ImgBurn\Graph Data Files\ATAPI_iHAS122_E_2L02_2014-07-13_12-17_ب.ظ_MKM-003-00_4x.ibg
    I 12:54:47 Export Successfully Completed!
    E 12:54:47 Operation Failed! - Duration: 00:08:57
    I 12:54:47 Average Verify Rate: 7,960 KiB/s (5.9x) - Maximum Verify Rate: 16,434 KiB/s (12.2x)

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

چند تا رایت پشت سره هم نداشتین؟ بهتره با فاصله زمانی دیسک رایت کنید. اگه رایتر نمیتونه ورباتیم MKM-001 یا MKM-003 رو درست رایت کنه رایتر خوبی نیست.. شما id دیسک رو از داخل نرم افزار نگاه کن ببین همینایی هست که گفتم و دیسکتون ساخت سنگاپور هست؟
    فریمور درایو رو اگه نسخه جدید واسش اومده اپدیت کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بالا خره درست شد بعد چند تا رایت دیگه رایت نمیکنه باید پورت ساتاشو عوض کرد اینکارو کردم درست شد بعد دیسکمم mkm003 هست
    بعد burn proof هم disable کردم بعد I/o buffer size رو رو 512 گذاشتم دوباره 2 تا بازی ریختم الان میترسم دوباره بازی سوم رو رایت کنم بعد تیک verify رو هم برداشتم یه مشکل عجیب با یک رایت کاملا بی نقص با ورباتیم داشتم کامل که شد دیسک رو در اوردم دیدم عین یه جا انگشت دیسک خراب شده چطور ممکنه؟ محو شده بود یه قسمت البته قبلش دیسکو نگاه نکردم ممکنه مشکل قبلی داشته بوده باشه
    این فاصله ی رمانی قضیه ش چیه؟هر چی میکشم از دست اینه تازه پشت سره هم رایت نمیکنم اصلا یه رایت میکنم روزی اگه بعد چند روز بازی دان کردم دوباره رایت میکنم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

لازم نیست حتما کل دیسک رو ورفای کنی طبق این عکس فقط نقاط حساس رو چک کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رایت نشدن قسمتی از دیسک برمیگرده به میزان قدرت درایو و سخت افزار شما و سعی کنید هنگام رایت کردن سیستم کاملا بیکار باشه و تمام نرم افزارهای دیگه رو ببندید و scheduled defragmention هم غیر فعال کنید. البته ممکنه دیسکتون از قبل مشکلدار بوده باشه.. فاصله زمانی بخاطر این هست که وقتی شما برنر رایت میزنید در واقع حالت استاندارد رایتر رو بهم میزنید و به رایتر فشار میاد . حالا روزی یک بار که نه ولی سعی کنید مثلا هر 6 یا 5 ساعت یک بار رایت بزنید و کارهایی که گفتید رو اگه نتیجه میده انجام بدید.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •