تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: بهترین لپتاپ تا 2300

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شرمنده،اما اگه شما صفحه ی فول رو به ایشون پیشنهاد نمی کنید که خیلی فیلم و سریال تماشا می کنن پس به کی می خواهید تماشا کنید؟؟
    معمولا افرادی که به فیلم و سریال علاقه زیادی دارن با کیفیت بالایی هم تماشاش می کنن... که صفحه ی نمایش خوبی رو نیاز داره

فکر نکنم از سری جدید U هم اینجا تبلیغ بشه فقط با توجه به بنچمارک ها و ریویو ها صحبت میشه.ایشون همون طور که گفتن بازی های معمولی و سبک مثه pes انجام میدن و گیمر بهشون نمی شه گف...

این لینک مقایسه هم که گذاشتین i5 کم مصرف 6.5 گرفته و i7 هم 6.8 در مجموع...

ما تو این بحث ها به اطلاعاتمون می خواهیم اضافه بشه،اگه فکر می کنید اشتباه دارم،ذکر کنید ممنون می شم.
    مرسی ازت
    دیدن فیلم لزوما به معنی نیاز فول اچ دی نیست
    شما وقتی دارید تایپ میکنید اگر نمایشگر FHD باشه تولبار های آفیس رو کامل میبینید و میتونید چند صفحه رو که دارید تایپ میکنید کامل ببنید. وقتی با برنامه مایا کار کنید اگر FHD نباشه یک سری تولبار مخصوص رو نمیتونید ببینید و درد سر ایجاد میکنه.
    اما وقتی قرار هست وب گردی کنید اگر FHD باشه باید زوم کنید تا مطالب رو راحت تر ببینید و این آزار دهندس. اگر قرار باشه بازی کنید توی رزولوشن FHD نسبت به HD نیاز به سخت افزار بهتری دارید.
    دیدن فیلم هم 90 درصد اوقات مانیتور HD عالیه مگر چند مورد فیلم خاص که با کیفیت بلوری باشه و خیلی توش جزیییات مهم باشه. در این صورت هم اگر زاویه دید رو فدای FHD کنید به صلاح نیست.

این دوست ما بودجه محدودی داره و میخواد بازی هم بکنه به نظر مهمه که بازی رو بدون لگد انجامبده دستگاه هش داغ نکنه و ... و برا همین میگم FHD نباشه. ضمنا تعداد هسته پردازنده مهمه مدلی که معرفی کردم براش 4 هسته ای هست. این به این معنیه که تعداد برنامه بیشتری متونه باز باشه. یعنی مثلا فیلم ببینه و بعد دانلود کنه یک فایل رو آنزیپ کنه و ...
    __________________________________________________ __________________________________________________ _____________
    من نمیگم اون مدل لپ تاپ بده ولی برای این کاربرد نیست . ضمنا بار دیدن فیلم بیشتر روی پردازنده هست تا کارت گرافیک این لپ تاپ داره روی کارت گرافیک تمرکز میکنه.

2. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

با توجه به اینکه صفحه تصویر یه لب تاپ تنها چیزیه که بعد چندسال قابل استفاده هستش پس هنگام خرید روی کیفیت صفحه تصویر خوب دقت بشه. یه لب تاپ توشیبا داشتم که در زمان خودش بهترین کیفیت تصویر رو با رولوشن 1600x900و زوایای دید و کیفیت رنگ و روشنائی عالی داشت و بعد از 8 سال با توجه به قدیمی و کند بودن سخت افزار در اجرای برنامه های امروزی صفحه تصویر خوبش بدردم خورد و به عنوان یه لب تاپ روی میزی برای وبگردی و تماشای فیلم ازش استفاده میکردم.
    امروزه یه صفحه IPS که معمولا فول اچدی هم هستند بهترین حالت انتخابه و اگر هم نشد حداقل پنل تصویری باشه که ترجیحا فول اچدی با زوایای دید گسترده و همچنین نور پس زمینه بالا باشه . یه نمونه بد از صفحه تصویر همین مدل Z500 و z510 هستش که بدترین انتخاب برای کسیه که میخواد از لب تاپ برای فیلم دیدن و کلا کارهای صرفا دیداری انجام بده. نور زمینه ضعیف ، زاویه دید محدود رزولوشن پائین و رنگهای نچندان زنده و عمق کم رنگ سیاه .

اما در خصوص پردازنده های سری U :
    با توجه به اینکه خودم هم 6 ماهیه از لب تاپی با پردازنده سری U استفاده میکنم و عملکردشو با لب تاپ هائی که از پردازنده سری عادی استفاده میکنه مقایسه کردم:
    اختلاف قدرت پردازش با سرعت هسته یکسان با رده ای یکسان حدود 15 درصده . یعنی یه CORE I5 U با یه CORE I5 عادی با سرعت هسته یکسان حدود 10 الی 15 درصد اختلاف توان پردازشی دارند. این آزمایش رو در رندرینگ نرم افزارهای مهندسی که صرفا متکی به توان پردازش پردازنده هستند انجام دادم.
    درخصوص کارهای مالتی تسکینگ دو پردازنده i5 خیلی تفاوت ندارند چون هردو دارای دو هسته اصلی و دو هسته مجازی هستند اما دو پردازنده i7 که یکی u و دیگری عادی هستند تفاوت بیشتره چون سری u دوباره فقط دو هسته اصلی داره اما سری عادی 4 هسته اصلی. اما در در حالت سینگل کور یا همون تک هسته ای مجددا خیلی تفاوتی فاحشی ندارند.
    کلا سری u برای اکثر کارها حتی بازی هم مناسبه و امروزه پردازنده ها نقش بالائی در اجرای بازی ها ندارند و مهمترین مساله قدرت کارت گرافیکی و میزان رم دستگاهه. مثال: یه پردازنده اینتل سری هسول از نوع u با گرافیک داخلی اینتل HD5000 معادل یه سیستم مشابه با پردازنده عادی ایوی بریج i7 با کارت گرافیکی جیفورس 550m در بازی ها فریم ریت میده . اینو خودم هم آزمایش کردم و شما هم میتونید از سایت نوت بوک چک مشاهده کنید. لذا نشون میده که پردازنده هیچ مانعی برای افزایش تعداد فریم در بازی ها نبوده. البته نمیخوام بصورت مطلق مدعی بی تاثیر بودن پردازنده باشم اما میتونم بگم که بیش از 90 درصد بار پردازشی بر عهده کارت گرافیک یا همون gpu هستش نه cpu .

لذا پیشنهاد بچه ها برای لب تاپ لنوو جدید z50 پیشنهاد خوبیه به شرطی که تصویر فول اچدی این لب تاپ کیفیت تصویری خوبی هم داشته باشه منظورم زوایای دید و میزان نور پس زمینه و ... کارت گرافیکش هم بسیار مناسبه و در حد یه کارت 750m قدرت داره که خیلی عالیه و با بودجه شما هم کاملا میخونه.

ببخشید که طولانی شد.
    Last edited by parsicola; 06-07-2014 at 13:34.

4. 3 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •