در مورد هارد هم بافرشون هم فرق داره نه فقط دور در دقیقه
در مورد هارد هم بافرشون هم فرق داره نه فقط دور در دقیقه
به نظر من همون مدلی که خودت گفتی خوبه
من دیروز رفتم یه مغازه و Z510 یدم ولی اصلا از بدنش خوشم نیامد. ایسوز رو ادم میبینه کیف میکنه
ایسر هم V3 دیدم ولی همه فروشنده ها میگفتن خیلی داغ میکنه!!!!!!!
احتمالا یکم بیشتر پول جمع کنم و N56 رو بگیرم. باز مطمئنم یه چندسال بیشتر برام میمونه!!!!!
در مورد هارد هم والا الان رو پی سی خونه یه ساتا2 دارم که 7200 ار پی ام هست. خیلی جاها این کم بودن سرعت هارد رو کاملا حس میکنم!!!
تا برسه به 5400 ار پی ام
حالا همین لپتاب میگیرم سرعتش اگر کم بود در اینده ای دووووووررررر یه SSD 64 میگیرم توش ویندوز و برنامه نصب میکنم.
لنوو هم Z510 خیلی کانفیگ عالی داره ولی واقعا صفحه نمایشش بیکیفیته (((البته ندیدم ولی خیلی بد تعریف میکنن))) (((( از 4540 اچ پی هم یعنی کیفیتش پایینتره؟؟؟؟؟))))
البته یکم برند گرا هم هستم
راستی یه سوال دیگه این گرافیک GeForce 840M بدردی هست؟ سایتی سراغ ندارین بنچ مارک گرافیک هم داشته باشه؟؟؟؟
ممنون بچه ها خیلی کمکم کردید.![]()
کدوم؟
z510 --- V3 ---- N56 -----Z50
فرکانس های پایه سری U حدود 1.7 هست که تا 2.6 بالا میتونه بره ولی فرکانس پایه سری M چیزی حدود 2.5 هست که تا 3.2 میتونه بالا بره و برابر نیست.
نکته مهمتری ک هست ( این اطلاعاتم تا نسل دوم Core i ها میدونم صادق بود و الان هم فکر میکنم همینطور باشه ) فرکانس پایه توی کارهای سنگین مهمه. سی پی یو های Core i طوری ساخته شدن که زمانی ک یک برنامه فقط میتونه از یک هسته استفاده کنه فرکانس هسته رو بالا ببرن ، نه تمام هسته ها با هم. یعنی طبق اطلاعاتی ک من داشتم اگر یک سی پی یو فرکانس پایش 1.7 بود و تا 2.6 میتونست بالا بره. فقط زمانی که از یک هسته استفاده میکنه فرکانس رو تا 2.6 بالا میتونه ببره. اگر از 2 هسته بخواد استفاده کنه مثلا تا 2.2 بیشتر این 2 هسته رو نمیتونه بالا ببره. 3 هسته تا 1.8 و زمانی ک بخواد از هر 4 هسته استفاده کنه از همون فرکانس پایه استفاده میکنه و نمیتونه سرعت رو از اون بالاتر ببره. بنابراین توی کارهای سنگین مثل بازی که از تمام هسته ها استفاده میشه هر چهار هسته در فرکانس پایه کار میکنن.
گرما توی تاپ پد حس میشه که با موس مشکل تقریبا حله
اگر میتونی بودجه اضافه کنی در مورد ایسوز شک نکن
v3 منظورم بود
توی این سایت هم بنچمارک ها و رتبه بندی گرافیک ها هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا حرف من اینه که به میزان نیازت لپ تاپ بخر... اگه واقعا گیمر حرفه ای نیستی نیاز نیس پول به گرافیک بدی... چون همونطور که میدونی گرافیک و سی پی یو خیلی توی قیمت تاثیر گذارند
متلب هم اگه حرفه ای کار نمیکنی که یه سی پی یو معمولی کارت رو راه می ندازه.... اگه حرفه ای کار میکنی هم که خب اصلا لپ تاپ به درد متلب نمیخوره در این حالت، چون زمان ران ممکنه به بالای یک روز بکشه و دسکتاپ واسش بهتره
ولی صفحه ی فول اچ دی آی پی اس رو به نظر من بیخیال نشو، چون اگه واقعا با این نوع صفحه حال میکنی خریدن لپ تاپی با کیفیت پایین تر صفحه به شدت اذیتت میکنه
من خودم n46 دارم، با اینکه فول اچ دی نیست ولی چون کیفیتش نسبت به سایر اچ دی ها بالاتره و چون 14 اینچه و تراکم پیکسلیش بالاتره، واقعا کار کردن با یه اچ دی معمولی 15.6 اینچی اذیتم میکنه
خلاصه نظر من اینه که سی پی یو i5 و حتی i3 و حتی سری u هم شاید کفافت رو بده
گرافیکم 840 زیاده، پول اضافه
سلامی دوباره
راستی دوستان میشه دی وی دی رام برداشت بجاش یه SSD قرار داد؟
یا فقط جای هارد میشه گذاشت؟
آره میشه گذاشت
پس این دهنه دی وی دی رایتر چطور میشه؟
برداشته میشه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)