تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: لپ تاپ 2.5 تا 3

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پردازنده های سری U کم مصرف هستند و فرکانس پایین ترین دارن و در نتیجه دمای کمتری ایجاد میکنند و در نتیجه برای مصارف طولانی مدت بهتر هم هستند و منظور از این سری کیفیت پایین ساخت نیست که نتونن 5 ساعت دووم بیارن !!! جدیدترین بازی های روز هم با این سی پی یو به بهترین نحو اجرا میشن و گلوگاه اصلی روی گرافیک هست.
    روی هارد 5400 دور و 7200 دور زیاد وسواس نشون ندید. فرقش فقط زمان اولین اجرای نرم افزار مشخصه که اگر 5400 دور 10 ثانیه طول میکشه با 7200 دور 9 ثانیه ممکنه طول بکشه و اصلا فرقش رو متوجه نمیشید. حتی 5400 دور به خاطر دور پایین تر مصرف کمتری هم داره و برای لپتاب شاید بهتر باشه.
    در مورد هارد هم بافرشون هم فرق داره نه فقط دور در دقیقه

2. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر من همون مدلی که خودت گفتی خوبه

4. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

من دیروز رفتم یه مغازه و Z510 یدم ولی اصلا از بدنش خوشم نیامد. ایسوز رو ادم میبینه کیف میکنه
    ایسر هم V3 دیدم ولی همه فروشنده ها میگفتن خیلی داغ میکنه!!!!!!!

احتمالا یکم بیشتر پول جمع کنم و N56 رو بگیرم. باز مطمئنم یه چندسال بیشتر برام میمونه!!!!!

در مورد هارد هم والا الان رو پی سی خونه یه ساتا2 دارم که 7200 ار پی ام هست. خیلی جاها این کم بودن سرعت هارد رو کاملا حس میکنم!!!
    تا برسه به 5400 ار پی ام

حالا همین لپتاب میگیرم سرعتش اگر کم بود در اینده ای دووووووررررر یه SSD 64 میگیرم توش ویندوز و برنامه نصب میکنم.

لنوو هم Z510 خیلی کانفیگ عالی داره ولی واقعا صفحه نمایشش بیکیفیته (((البته ندیدم ولی خیلی بد تعریف میکنن))) (((( از 4540 اچ پی هم یعنی کیفیتش پایینتره؟؟؟؟؟ ))))
    البته یکم برند گرا هم هستم

راستی یه سوال دیگه این گرافیک GeForce 840M بدردی هست؟ سایتی سراغ ندارین بنچ مارک گرافیک هم داشته باشه؟؟؟؟
    ممنون بچه ها خیلی کمکم کردید.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

به نظر من همون مدلی که خودت گفتی خوبه
    کدوم؟
    z510 --- V3 ---- N56 -----Z50

پروفشنال sajjadgameactor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

فرکانس های پایه سری U حدود 1.7 هست که تا 2.6 بالا میتونه بره ولی فرکانس پایه سری M چیزی حدود 2.5 هست که تا 3.2 میتونه بالا بره و برابر نیست.

نکته مهمتری ک هست ( این اطلاعاتم تا نسل دوم Core i ها میدونم صادق بود و الان هم فکر میکنم همینطور باشه ) فرکانس پایه توی کارهای سنگین مهمه. سی پی یو های Core i طوری ساخته شدن که زمانی ک یک برنامه فقط میتونه از یک هسته استفاده کنه فرکانس هسته رو بالا ببرن ، نه تمام هسته ها با هم. یعنی طبق اطلاعاتی ک من داشتم اگر یک سی پی یو فرکانس پایش 1.7 بود و تا 2.6 میتونست بالا بره. فقط زمانی که از یک هسته استفاده میکنه فرکانس رو تا 2.6 بالا میتونه ببره. اگر از 2 هسته بخواد استفاده کنه مثلا تا 2.2 بیشتر این 2 هسته رو نمیتونه بالا ببره. 3 هسته تا 1.8 و زمانی ک بخواد از هر 4 هسته استفاده کنه از همون فرکانس پایه استفاده میکنه و نمیتونه سرعت رو از اون بالاتر ببره. بنابراین توی کارهای سنگین مثل بازی که از تمام هسته ها استفاده میشه هر چهار هسته در فرکانس پایه کار میکنن.

8. این کاربر از sajjadgameactor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من دیروز رفتم یه مغازه و Z510 یدم ولی اصلا از بدنش خوشم نیامد. ایسوز رو ادم میبینه کیف میکنه
    ایسر هم V3 دیدم ولی همه فروشنده ها میگفتن خیلی داغ میکنه!!!!!!!

احتمالا یکم بیشتر پول جمع کنم و N56 رو بگیرم. باز مطمئنم یه چندسال بیشتر برام میمونه!!!!!

در مورد هارد هم والا الان رو پی سی خونه یه ساتا2 دارم که 7200 ار پی ام هست. خیلی جاها این کم بودن سرعت هارد رو کاملا حس میکنم!!!
    تا برسه به 5400 ار پی ام

حالا همین لپتاب میگیرم سرعتش اگر کم بود در اینده ای دووووووررررر یه SSD 64 میگیرم توش ویندوز و برنامه نصب میکنم.

لنوو هم Z510 خیلی کانفیگ عالی داره ولی واقعا صفحه نمایشش بیکیفیته (((البته ندیدم ولی خیلی بد تعریف میکنن))) (((( از 4540 اچ پی هم یعنی کیفیتش پایینتره؟؟؟؟؟ ))))
    البته یکم برند گرا هم هستم

راستی یه سوال دیگه این گرافیک GeForce 840M بدردی هست؟ سایتی سراغ ندارین بنچ مارک گرافیک هم داشته باشه؟؟؟؟
    ممنون بچه ها خیلی کمکم کردید.
    گرما توی تاپ پد حس میشه که با موس مشکل تقریبا حله
    اگر میتونی بودجه اضافه کنی در مورد ایسوز شک نکن

10. این کاربر از mg_mahyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

v3 منظورم بود
    توی این سایت هم بنچمارک ها و رتبه بندی گرافیک ها هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کلا حرف من اینه که به میزان نیازت لپ تاپ بخر... اگه واقعا گیمر حرفه ای نیستی نیاز نیس پول به گرافیک بدی... چون همونطور که میدونی گرافیک و سی پی یو خیلی توی قیمت تاثیر گذارند
    متلب هم اگه حرفه ای کار نمیکنی که یه سی پی یو معمولی کارت رو راه می ندازه.... اگه حرفه ای کار میکنی هم که خب اصلا لپ تاپ به درد متلب نمیخوره در این حالت، چون زمان ران ممکنه به بالای یک روز بکشه و دسکتاپ واسش بهتره
    ولی صفحه ی فول اچ دی آی پی اس رو به نظر من بیخیال نشو، چون اگه واقعا با این نوع صفحه حال میکنی خریدن لپ تاپی با کیفیت پایین تر صفحه به شدت اذیتت میکنه
    من خودم n46 دارم، با اینکه فول اچ دی نیست ولی چون کیفیتش نسبت به سایر اچ دی ها بالاتره و چون 14 اینچه و تراکم پیکسلیش بالاتره، واقعا کار کردن با یه اچ دی معمولی 15.6 اینچی اذیتم میکنه
    خلاصه نظر من اینه که سی پی یو i5 و حتی i3 و حتی سری u هم شاید کفافت رو بده
    گرافیکم 840 زیاده، پول اضافه

12. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

سلامی دوباره

راستی دوستان میشه دی وی دی رام برداشت بجاش یه SSD قرار داد؟
    یا فقط جای هارد میشه گذاشت؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلامی دوباره

راستی دوستان میشه دی وی دی رام برداشت بجاش یه SSD قرار داد؟
    یا فقط جای هارد میشه گذاشت؟
    آره میشه گذاشت

15. این کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

پس این دهنه دی وی دی رایتر چطور میشه؟
    برداشته میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •