تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: مشکل با وصل کردن اکسس پوینت

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

همون سایت اخرین فایلی که گذاشته بود رو گرفتم تو تنظیمان اینترنت اکسپلورر اپدیت کردم . کانفیگ کردن چطوریه بلد نیستم میشه توضیح بدی ؟
    فکر کنم دومی رو بگیری بهتر باشه

شما وقتی درایور یو اس بی رو نصب کردی از طریق مرورگر با زدن آی پی 192.168.1.1 و یوزر admin و پسورد admin وارد میشی quick start میزنی new wizard بقیش رو فکر کنم بلد باشی

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شما الان نحوه اتصالتون چه شکلیه
    توی ویندوز کانکشن دارید یا با روشن کردن مودم خودش وصل میشه؟
    اگه روی حالت دوم هستید نیازی به کانفیگ ندارید و با نصب درایور اتوماتیک خودش کار میکنه
    ولی برای حالت اول فکر کنم باید بعد از نصب درایور دوباره یه کانکشن جدید بسازید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شما الان نحوه اتصالتون چه شکلیه
    توی ویندوز کانکشن دارید یا با روشن کردن مودم خودش وصل میشه؟
    اگه روی حالت دوم هستید نیازی به کانفیگ ندارید و با نصب درایور اتوماتیک خودش کار میکنه
    ولی برای حالت اول فکر کنم باید بعد از نصب درایور دوباره یه کانکشن جدید بسازید

به صورت کانکشن هست ولی وقتی کابل Lan رو میکنم و سیم USB وصل میکنم اصلا نمیشناسه که بخوام کانکشن جدید بسازم

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به صورت کانکشن هست ولی وقتی کابل Lan رو میکنم و سیم USB وصل میکنم اصلا نمیشناسه که بخوام کانکشن جدید بسازم
    شما هم زمان هم لن رو وصل کنید و هم یو اس بی و از دیوایس منیجرتون یه شات اسکرین بگیرید و بزارید اینجا

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

به خاطر این نمیشناسه چون اصلا درایورش نصب نیست باید درایور درست نصب بشه که بعد بتونید وارد پنل مودم بشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به خاطر این نمیشناسه چون اصلا درایورش نصب نیست باید درایور درست نصب بشه که بعد بتونید وارد پنل مودم بشید
    خب مشکل اینجاست سی دی مودم گم شده و هرچی تلاش میکنم نمیتونم درایور درست رو پیدا و نصف کنم اونایی که خود سایت گذاشته رو هر کار کردم کار نکرد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

خب مشکل اینجاست سی دی مودم گم شده و هرچی تلاش میکنم نمیتونم درایور درست رو پیدا و نصف کنم اونایی که خود سایت گذاشته رو هر کار کردم کار نکرد
    دومین درایور رو هم تست کردید نشد؟ یک عکس از دیوایس مینیجر وقتی مودم وصل است بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خیلی ممنون دوستان مشکل حل شد تو همون دوایس منیجر رفتم زدم خود ویندوز اپدیت کرد

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من اکسس پوینت خریدم و انگار باید کابل Lan رو از کامپیوتر به اکسس پوینت وصل کنم و با مودم از طریق کابل USB به اینترنت وصل بشم . مشکل اینجاست که من همیشه با همون کابل Lan به اینترنت وصل میشدم و تو این مدت سی دی درایور مودم رو گم کردم و حالا نمیتونم با کابل USB برم اینترنت ! میخوام ببینم راه دیگه ای هست که با کابل Lan کامپیوتر و اکسس پوینت رو به اینترنت وصل کنم ؟ هرچی هم گشتم درایور رو پیدا نکردم دانلود کنم مدل مودم هم ( Tp-link TD-8811) هست . میشه یه تبدیل Lan به USB گرفت و اکسس پوینت رو با تبدیل به کیس وصل کرد و مودم رو هم با خود کابل Lan ? ممنون از همتون
    ببینم دوست عزیز میدونم مشکلت حل شده ولی نمیتونستید کابل لن و که یه سر پشت مودم بود سر دیگش و بزنی به اکسس پوینت واز لن اکسس پوینت دوباره بزنی به پشت سیستم خودت که هم سیستم خودت به صورت کابلی مستقیم وصلشه هم وایرلس اکسس پوینتت به صورت بی سیم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

ببینم دوست عزیز میدونم مشکلت حل شده ولی نمیتونستید کابل لن و که یه سر پشت مودم بود سر دیگش و بزنی به اکسس پوینت واز لن اکسس پوینت دوباره بزنی به پشت سیستم خودت که هم سیستم خودت به صورت کابلی مستقیم وصلشه هم وایرلس اکسس پوینتت به صورت بی سیم
    اکسس پوینت حتما باید مستقیم به مودم وصل بشه حالا یا از مودم به پورت ون اکسس پوینت که در این صورت اکسس پوینت به صورت یک کانکتور باید عمل کنه در این حالت مودم در حالت بریج باید باشه و اکسس پوینت در حالت pppoe همچنین dhpc مودم غیرفعال و dhcp اکسس پوینت فعال باید بشه یا اینکه به یکی از پورت های لن اکسس پوینت باید وصل بشه که مودم کانکتور است مودم در حالت pppoe و اکسس پوینت در حالت dhcp client وdhcp اکسس پونت غیرفعال میشه و از مودم میگیره وگرنه اینترنت رو نمیتونه به صورت وایرلس بده استاندارش اینطوریه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •