فکر کنم دومی رو بگیری بهتر باشه
شما وقتی درایور یو اس بی رو نصب کردی از طریق مرورگر با زدن آی پی 192.168.1.1 و یوزر admin و پسورد admin وارد میشی quick start میزنی new wizard بقیش رو فکر کنم بلد باشی
فکر کنم دومی رو بگیری بهتر باشه
شما وقتی درایور یو اس بی رو نصب کردی از طریق مرورگر با زدن آی پی 192.168.1.1 و یوزر admin و پسورد admin وارد میشی quick start میزنی new wizard بقیش رو فکر کنم بلد باشی
شما الان نحوه اتصالتون چه شکلیه
توی ویندوز کانکشن دارید یا با روشن کردن مودم خودش وصل میشه؟
اگه روی حالت دوم هستید نیازی به کانفیگ ندارید و با نصب درایور اتوماتیک خودش کار میکنه
ولی برای حالت اول فکر کنم باید بعد از نصب درایور دوباره یه کانکشن جدید بسازید
به صورت کانکشن هست ولی وقتی کابل Lan رو میکنم و سیم USB وصل میکنم اصلا نمیشناسه که بخوام کانکشن جدید بسازم
شما هم زمان هم لن رو وصل کنید و هم یو اس بی و از دیوایس منیجرتون یه شات اسکرین بگیرید و بزارید اینجا
به خاطر این نمیشناسه چون اصلا درایورش نصب نیست باید درایور درست نصب بشه که بعد بتونید وارد پنل مودم بشید
خب مشکل اینجاست سی دی مودم گم شده و هرچی تلاش میکنم نمیتونم درایور درست رو پیدا و نصف کنم اونایی که خود سایت گذاشته رو هر کار کردم کار نکرد
دومین درایور رو هم تست کردید نشد؟ یک عکس از دیوایس مینیجر وقتی مودم وصل است بدید
خیلی ممنون دوستان مشکل حل شد تو همون دوایس منیجر رفتم زدم خود ویندوز اپدیت کرد
ببینم دوست عزیز میدونم مشکلت حل شده ولی نمیتونستید کابل لن و که یه سر پشت مودم بود سر دیگش و بزنی به اکسس پوینت واز لن اکسس پوینت دوباره بزنی به پشت سیستم خودت که هم سیستم خودت به صورت کابلی مستقیم وصلشه هم وایرلس اکسس پوینتت به صورت بی سیم
اکسس پوینت حتما باید مستقیم به مودم وصل بشه حالا یا از مودم به پورت ون اکسس پوینت که در این صورت اکسس پوینت به صورت یک کانکتور باید عمل کنه در این حالت مودم در حالت بریج باید باشه و اکسس پوینت در حالت pppoe همچنین dhpc مودم غیرفعال و dhcp اکسس پوینت فعال باید بشه یا اینکه به یکی از پورت های لن اکسس پوینت باید وصل بشه که مودم کانکتور است مودم در حالت pppoe و اکسس پوینت در حالت dhcp client وdhcp اکسس پونت غیرفعال میشه و از مودم میگیره وگرنه اینترنت رو نمیتونه به صورت وایرلس بده استاندارش اینطوریه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)