تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 27

نام تاپيک: Sony Vaio این دو مدل سونی وایو

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مدل Core i7 دارش حدود 4 تومنه نوشتمکه
    ضمنا درایو نوری سبک ترش کرده و میشه یک مدل اکسترنال خرید
    به نظرم هر مدلی دلت خواست بگیر وسواست زیاده و مدلهای زیادی هم بهت مرعفی شده سلیقت چیه برو دنبال همون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مدل Core i7 دارش حدود 4 تومنه نوشتمکه
    ضمنا درایو نوری سبک ترش کرده و میشه یک مدل اکسترنال خرید
    به نظرم هر مدلی دلت خواست بگیر وسواست زیاده و مدلهای زیادی هم بهت مرعفی شده سلیقت چیه برو دنبال همون

من خیلی ممنونم ازت که این همه وقت میزاری واسم. آره خیلی حساسم. آخه میدونی چرا؟ چیزی رو بخرم امروز به دلم نشینه مجبورم ضررهای هنگفتی بکنم و برم سراغ مدل دیگه. بهمین جهت چون اخلاق گند خودمو میشناسم میخام محطاطانه عمل کنم. و تاوان های زیادی من پس دادم تو زمینه موبایل و کامپیوتر.

من از این اچ پیه خوشم اومده. من شهرستانم. سایت اینترنتی مشهوری نداری که اینو واسه فروش گذاشته باشه؟ فقط مدل i7

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اگه سونی میگیری این مدلو بگیر SVF15A18CX
    ولی ایسوس N550jk خیلی بهتر و قویتره بعلاوه دستگاه leap motion هم تو جعبش داره
    دوست عزیز بهترین پیشنهادی بود که می تونستی در این زمینه بین این دوتا مدل بهم بدین. از جهت قیافه عالیه. قابل خریده. روش فکر می کنم. افسوس که تو خرید لپ تاپ یه چیزی رو باید فدای چیز دیگه ای بکنی. کاملا سلیقه ای ساخته شده و باید بستگی به کار آدم خریداری بشه. ولی آخه این دو سه مدل سونی همشون که مثل همند زیاد تفاوت آن چنانی ندارند
    این مدلی که پیشنهاد دادین و دل منم بیشتر باهاش بود (البته یه ورژن قبلیش رو دیده بودم) افسوس که سی پی یوش هازول نیستش و نسل قدیمی ترشه ولی مشکلی نداره نمیخواهیم که آپولو هوا کنیم. و میگن دیسکانتینیو شده. راستی لعنت خدا بر این. یو اس بی سه یدونه داره هارد به هارد کردن یعنی کشک!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این لینک د ی جیک الا هستش
    Last edited by 09123456789; 06-07-2014 at 15:16.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر تونستی حتما بیا تهران مدلها رو ببین
    اگر شهرستانی سعی کن همون ایسوز رو بخری یا 550 یا ASUS N56JN اینطوری خیالت راحت تره

(فکر کنم اچ پی هم لیپ موشن داره)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اگر تونستی حتما بیا تهران مدلها رو ببین
    اگر شهرستانی سعی کن همون ایسوز رو بخری یا 550 یا ASUS N56JN اینطوری خیالت راحت تره

(فکر کنم اچ پی هم لیپ موشن داره)
    خوب تهران نیستم ولی می تونم که مدلها رو از اینترنت نیگا کنم!!! عصر ارتباطاته دیگه
    واسخ خریدنش هم که حتما از تهران یا سایر مراکز استانها اقدام خواهم نمود. معمولا اگه دیجی کالا داشته باشه از دیجی میخرم مطمئن تره ولی یه ذره گرون تره ولی می ارزه. یک هفته تمام با محوصلی که دیجی میفرسته کار کن اگه ایرادی دیدی برش گردون یکی دیگه بفرستن. اینطوری خوبه.

شهرستانی باشم چرا ایسوس خوبه؟ من که ایسوس رو دوست ندارم جونم. کی گفته پردازنده 4 هسته ای بهتر از دو هصته ایه تو لپ تاپ؟ اکث نرم افزاراهایی استفاده شده معمولا ساپورت دو هسته و تک هسته رو دارند. کمتر برنامه هایی مثل 3dmax و... از 4 هسته استفاده می کنن. منم که این کاره نیستم.

ایسوس ترسناکه. وضوی شک داره. من از فروشنده نمی پرسم که کدوم خوبه کدوم بد- از گروه تعمیرکارها و استفاده کنندگان حرفه ای می پرسم که از ایسوس زیاد می ترسن بخصوص سری ایکس. ولی میگن انگار سری ان ایسوس بهتره ولی باز آدم میترسه.

اچ پی هم که میگن با این قیمت شاید نیرزه. به نظرتون می ارزه با این قیمت؟ چون نمی دونم که کیفیتش چطوری خواهد بود.
    لیپ موشن زیاد بددم نخواهد خورد

--------------------------
    مثل خری که تو گل فرو رفته دور از حضور، هاج و واج موندم چه خاکی سرم بریزم. اپل هم با این سییتم عاملش که کمتر ساپورتی از ویندوز و بر نامه هاش داره آدمو حیرون می زاره.

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز سعی کن سریع یه دل بشی و یه لپ تاپ بخری.... هرچی بیشتر وسواس به خرج بدی در این مورد، بدتر میشه...

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چون نمیتونی جنس بدنه رو لمس کنی گفتم ایسوز که الومینیومی هست
    به هر حال از نظر من به اندازه کافی راهنمایی شده و میتونید به جمع بندی برسید.
    شما که تهران نیومدی چطوری از تعمیر کار آمار گرفتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

چون نمیتونی جنس بدنه رو لمس کنی گفتم ایسوز که الومینیومی هست
    به هر حال از نظر من به اندازه کافی راهنمایی شده و میتونید به جمع بندی برسید.
    شما که تهران نیومدی چطوری از تعمیر کار آمار گرفتی؟
    خوب مدیر فروش یکی از شرکت های مهم دولتی فامیلمونه تو تهران. از اون آمار میگیرم اونم بر اساس مهندسان و بازاریان حرف می زنه.
    از اون گذشته خودم تلق و تلق راه افتادم دانشگاهم که تموم شد رفتم مراکز فروش و تعمیر سوالاتی کردم.
    از دارندگان انواع برند لپ تاپی که آشنا بودند سوال پرسیدم
    از شما اساتید سوالات پرسیدم و جواب دادید
    و....

بازم از تک تک اساتید این بخش که منو راهنمایی کردن صمیمانه ممنون ومتشکرم و در این ماه مبارک رمضان همشونو دعا می کنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب مدیر فروش یکی از شرکت های مهم دولتی فامیلمونه تو تهران. از اون آمار میگیرم اونم بر اساس مهندسان و بازاریان حرف می زنه.
    از اون گذشته خودم تلق و تلق راه افتادم دانشگاهم که تموم شد رفتم مراکز فروش و تعمیر سوالاتی کردم.
    از دارندگان انواع برند لپ تاپی که آشنا بودند سوال پرسیدم
    از شما اساتید سوالات پرسیدم و جواب دادید
    و....

بازم از تک تک اساتید این بخش که منو راهنمایی کردن صمیمانه ممنون ومتشکرم و در این ماه مبارک رمضان همشونو دعا می کنم.
    اخه مراکز تعمیر بزرگ ون مایندگی ها اونا تو تهرانند
    ضمنا من تا حالا نشنیدم کسی واقعا لپ تاپ رو تعمیر کنه
    اصلا چرا باید خراب بشه؟
    قطعاتی مثل درایو نوری ممکنه
    وگرنه رم و پردازنده و برد اصلی که خرابی نداره خراب هم بشه تعمیر نداره.
    بدنه هم که مراقب باشی خراب نمیشه
    کلا من خرابی غیر نرم افزاری تا حالا توی هیچ لپ تاپی ندیدم مگر اینکه خود کاربر بد استفاده کرده باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اخه مراکز تعمیر بزرگ ون مایندگی ها اونا تو تهرانند
    ضمنا من تا حالا نشنیدم کسی واقعا لپ تاپ رو تعمیر کنه
    اصلا چرا باید خراب بشه؟
    قطعاتی مثل درایو نوری ممکنه
    وگرنه رم و پردازنده و برد اصلی که خرابی نداره خراب هم بشه تعمیر نداره.
    بدنه هم که مراقب باشی خراب نمیشه
    کلا من خرابی غیر نرم افزاری تا حالا توی هیچ لپ تاپی ندیدم مگر اینکه خود کاربر بد استفاده کرده باشه
    حرفا میزنیدا اختیار دارید.
    قرار نیست خراب بشه پس این گارانتی لعنتی دو سه ساله واسه چیه که میدن!!!
    نفرمایید این طوری
    این گارانتی که دارن میدن واسه خرابی های ناشی از بد اسمبل شدن یا بدازآب دراومدن از کارخونس. همه چی خراب میشه. درضمن گارانتی رو واسه درایو نوری و شارژر اینا و امثالهم که نمیدن واسه خود لپ تاپه.
    خوب تعمیرکارها دارن میگن خرابیش زیاده من الان چیکار کنم؟! یا فروشندش. فروشنده ای که داره ایسوس میفروشه و به من میگه مثلا تو عرض یه ماه 20 تاشو فروخته بودم بعد این مدت خراب داد و از این حرفا. اینا آشناهای من بودند که می گفتند. هیچ سودی هم بهشون نداشت که بخواد بازارگرمی کنه یا نه
    اینجوریام نیس که لپ تاپ خراب شه دیگه قابل تعمیر نباشه! خوب کارت شبکش بسوزه قابل تعویضه تو یوتیوب نیگاه کرده باشین راحت عوض می کنن- و سایر قطعات. وگرنه اصل برد که تمام آی سی ها توش توسط دستگاه لحیم شدند که قابل تعمیر نیستن و اینو همه میدونه.

در ضمن فروشندگان شهرستانی هم که میفرستن گارانتی تهران - منم از تهران پرسیدم و خبر دارم.

-----------
    دوست من یه ذره تو کار الکترونیک بودم یعنی زمانی مخابرات رشتم بود و نشد. فرق برد خوب و خیلی خوب رو میشه تشخیص داد. چیپست هایی که استفاده می شه مثلا هیچوت رم OCZ یا کورشول یا از اینا با رده پایین ها یکی نیستند که اکثرا دیدم سونی خوباشو استفاده کرده. همانگونه که اپل همون core i7 یا گرافیک رو استفاده کرده ولی داره گرون تر میفروشه چون سایر قطعات و بردها و سایر عوامل واقعا خوب مچ شدند. (سیاست کاری و نام تجاری بحثی جداگانس)

بازم ازتون متشکرم که وقتتونو صرف من می کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •