عاشق مربی شیلی شدم من، هر بازی فکر کنم خودش حداقل 10 کیلومتر راه میره!
عاشق مربی شیلی شدم من، هر بازی فکر کنم خودش حداقل 10 کیلومتر راه میره!
چه فوتبال خالصی....
شیلیایی ها که بمب انرژی بودن تا تیم و خیلی حیف شدن و اگه به برزیل نمیخوردن اصلا حضورشون در چهار تیم دور از ذهن نبود، تیم های که اینجوری اشک ریزان رقابتها رو ترک میکنند میرن تو دل هوادارها و بیشتر از ده قهرمانی در یادها میمونند.
برزیل به عنوان تیمی که هوادارش بودم و اسمش توی امضام بود ، اسمشم دیگه خط میخوره
تیمی که کرواسی رو به کمک نیشیمورا برد ، زورش به مکزیک نرسید ( مکزیک تیم خیلی خوبیه ولی تیم پرمدعا برزیله! ) ، توی خونه جلوی شیلی تحقیر شد ، ادعای قهرمانی هم داره و بدون جوانک 22 سالش ( که خیلی دوسش دارم ) هیچی نیست .... !!!!!
اینم شد دلیل![]()
بازی جلوی مکزیک هم که اگه اوچوا بهترین روزش نبود مکزیک بازی میباخت
خوب آرژانتین هم اگه تا اینجای کار مسی تو ترکیبش نبود الان باید برمیگشتن خونشون![]()
بازی مقتدرانه ای ازشون تا اینجای کار شاهد نبودیم
عیارشون وقتی مشخص میشه بخورن به هلند - دفاع پنیر سوئیسیش حسابی وا بره![]()
همون خدا رو شکر که تو یادها بموننبا فاجعه بلوهوریزنته معلوم نبود چی بر سر جام بیاد
اسکولاری هم با این تیم درست کردنش 3 ساعت رو اعصابمون بود
![]()
فرد و ژو بيش از حد افتضاح هستن! عجب بازي شد زبان قاصر است از بياناميدوارم برزيل يه تكوني به خودش بده البته ديگه فكر نكنم بتونن(!) اين شكلي
گند بازي كنند. من شخصا تا بحال برزيل رو اينطوري نديده بودم وقتي مي برد و مي باخت برزيل برزيل بود و برزيلي بازي مي كرد؛ شرم آوره!![]()
یه حسی بهم میگه برزیل همینطوری الکی و شانسی تیما رو می بره و تا فینال میاد بالا
نه خداییش خیلی خوب دارن بازی میکنند
اگه اون صحنه نپذیرفتن گل هالک و کارت زردش برای تیم ملی ما اتفاق می افتاد
حاضرم قول بدم این عادل جون ان قد جو میداد به ملت و ملت هم ان قد کود میدادن به فی س بوک داور و حریف که سرورای فی س بوک بوی کود میگرفت.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)